Bøker fra amazon.com

Da jeg kom hjem i dag hadde jeg fått en lapp i posten. Det var fra posten selv om at jeg har en pakke liggende. Spennende, jeg håper at det er noen bøker jeg har bestilt fra amazon. I første omgang skulle jeg bestille noen pensumbøker til bachelor oppgaven jeg (og gruppa mi) holder på å skrive. Men, når jeg først er inne på amazon og ser på alle de bøkene som er der klarer jeg ikke begrense meg. De har så mange design bøker som ser så spennende og morsomme ut at jeg må bare ha dem. Pluss at når de koster ca 100-150 kr, og at bøker er helt toll og momsfritt går det jo ann. Samme boka hadde kostet 3-400kr i norsk bokhandel.
Derfor bestiller jeg mer eller mindre alle bøkene mine fra amazon. Jeg får jo ikke sett så mye i dem på forhånd, selv om man kan "bla" litt i dem på nettsiden. Men desto større blir overraskelsen når jeg får sett i dem. Hittill har jeg ikke kjøpt noe jeg har blitt missfornøyd med.

dsc0058

Ikke akkurat denne type bøker som kommer nå, men synes bare denne var så morsom. Tenkt at de en gang i tiden trykket alle bøkene i gotisk skrift type. Tenk å lese en hel roman med den skrifa! Ser tungvindt ut.
Boka er fra rektors gamle kontor på universitetet i Oslo. Som jeg var så heldig å få omvisnig å titte litt rundt i.

dsc0055

3 kommentarer

annkristin90

17.09.2009 kl.00:20

SV: Takk for fin kommentar :)

Lena

17.09.2009 kl.00:23

SV: Den var veldig søt ja:)

Josefine

17.09.2009 kl.17:16

SV: Må jo ha noe orginalt ja ;)

Nei han som tattoverte holdt i leppa mi selv han :)

Skriv en ny kommentar

hits