Lungemos...

Dette føler jeg er ett viktig tema å ta opp.
Er det mange av dere som liker lungemos? Selv har jeg smakt det en gang i mitt liv og det var på mandag...
Var litt skeptisk, men tenkte at jeg skulle gi det ett forsøk. Det var absolutt ikke ille, smakte ganske mye krydder egentlig. Men jeg tror ikke at jeg kommer til å tenkte på det som det første middagsalternativet til en senere anledning.
Hva har man egentlig til? Jeg lagde meg kålstuing og gulerøtter, følte egentlig at det var helt greit, men....

Men så kommer jo det største problemet med lungemos, navnet!!! Det må ha vært lite gjennomtenkt! Lungemosliksom, hallo?!?! Hvem vil spise moste lunger??? Riktig nok er det bare ca 9% som er lunger av dette, og resten er vel andre ting fra dyret som vi egentlig ikke vil vite hva er. På den annen side liker jo de fleste av oss leverpostei, altså lever... Jaja, spiser det gjør vi, og det skal vist være sundt for oss også ;)
Tror uansett at jeg må ta meg en prat med produsentene av lungemos og høre om vi kan få gjort noe med det navnet. Krydderdeig tror jeg er noe som kunne slått bedre ann...


untitled3

5 kommentarer

Marit - sånn passe sprø

18.09.2009 kl.19:08

Jeg elsker lungemos!:)

marthe

18.09.2009 kl.21:34

har aldri smakt det :s

Madelen

21.09.2009 kl.22:07

Har ikke smakt det. HAr aldri trodd at det kunne være noe særlig godt. Men kanskje jeg skal prøve det :)

Kul header forresten.

Christina

22.09.2009 kl.22:21

Har ikke smakt det, så heller ikke så godt ut!

Lise

01.10.2009 kl.01:04

lungemos ser jo ganske økovennlig ut da. det ser ut som du er andre mann i rekken som spiser det liksom. Eller er det kanskje det som er problemet med lungemos?

Skriv en ny kommentar

hits