Jeg har så lyst til å se verden.

Jeg abonerer på nyhetsbrev fra kilroy.
På mandag fikk jeg et av disse brevene om diverse reiser de har å tilby i min mail. Men det var en reise der som jeg fikk så utrolig lyst å dra på. "New Seven Wonders of the World" Link til Kilroy sine sider.
Tenk å få sett alle disse stedene?! Runden kommer til å gå som følger:

Petra - Jordan
101303petra02


Taj Mahal - India
tajmahal


Den kinesiske mur - Kina
objphpi


Chitzen Itza - Mexico
2954116elcastillochitzenitza0


Machu Picchu - Peru
machupicchu


Statue of Christ the Redeemer - Brasil
statueofjesuschristwallpaperchristtheredeem


Ah, drømme, drømme!
Collosseum i Roma var også med på denne runden. Men det er de seks som jeg viser bilde av her jeg har lyst til å se. Roma har jeg alt vært i, så trenger ikke se teateret en gang til i denn omgangen. Selv om det også var helt enormt og mektig. Derfor kan jeg nesten ikke tenkte meg hvordan det kommer til å bli å se alle de andre plassene. Jeg har den egenskapen at jeg klarer å se for meg hvordan dette en gang har sett ut i sin storhetstid. Tror ikke det kan sammenlignes engang med noe av det vi har i dag. Kinesiske mur og Machu Piccu har stått på listen i flere år!
Men det koster jo litt da 26.600kr for denne runden... I morgen ringer det meg en fra Kilroy så kan vi slå av en liten prat. Aner ikke hva som inngår i de pengene, om det kun er fly eller om det er noe opphold også.
Kjenner at det kribler i hele kroppen med tanken på å få tatt en slik tur. Hvis jeg drar blir det om ca 10 måneder. Så det er bare å begynne å spare, snu på alt av sofaputer og pante tomflasker. Litt vanskelig som student. Men det kan gå hvis jeg lever på vann og nudler frem til sommeren ;)

7 kommentarer

Mathilde :)

23.09.2009 kl.22:39

ååå ! Jeg misunner alle som skal på den reisen! Vil og dra, men har nok ikke nok cash til det :s x) Men du får ha en god tur om du skal dra ;)

Sandra

23.09.2009 kl.22:43

sv: takk :) ja det er så, så jeg må bare få kommet meg avsted i morgen å komme inn i rutinene igjen så blir det så bra så :)

oioi, ser du er modig nok til å abonnere på reise blad, hehe :p skulle gjerne vært med på en sånn reise selv men kommer ikke så langt med lærling-lønn desverre :( men god tur og kos deg masse masse om du drar :)

Ida-Marie ♥ Pictureit

23.09.2009 kl.23:30

SV; Det gjelder bare mine bilder ja, jeg redigerer bildene mine i photoshop å photoscap. Er ikke slik med alle bilder, men du kan f.eks se på www.prosjekt365.blogg.no det er også min blogg og kvaliteten på bildene er ræva mildt sakt. Noen tips?

Ann-Kristin

23.09.2009 kl.23:35

sv ; hehe, ja du har nok rett der :)

Peter Parker

23.09.2009 kl.23:47

SV: Dæm ringe mæ nok strax dæm har sett den her søknaden...;)

Linn the shitkid..

24.09.2009 kl.11:28

ja d er morsomt :)

Lene

01.10.2009 kl.10:10

Skjønner hva du mener når jeg leser innlegget ditt.

Selv skal jeg reise med 2 venninner i februar om et år, det driver meg igjennom siste året på bachelor!Gleder meg ikke noe mindre av å lese dette :P Skal nemlig innom noen av disse stedene.

Liker bloggen din veldig godt!

Skriv en ny kommentar

hits