Jeg har en Plan

Etter at jeg i går ga bort ansiktet mitt til Plan, ble jeg værende inne på hjemmesiden for å titte. Etter å ha sett litt, ble jeg sittende å tenke på hvor naiv jeg egentlig er. Skjønner ikke helt at det kan være sånn der ute i verden. Klart man vet om at ikke alle har det like bra som jeg, eller har de samme levevilkårene eller standarden. Men likevel, det var så mye sterke å lese historiene på Plan sine sider for de hadde ett ansikt. Det var ikke bare historien om at: "mange barn i Afrika sulter." Historien hadde ett ansikt, og ett navn. På meg hadde hvert fall det en mye større betydning og ga sterkere følelse.

Egentlig hadde jeg ikke tenk på melde meg på Plan sin blogge utfordring. Men etter at jeg har vært å lest om dette følte jeg større engasjement og at jeg har lyst til å få mer kunnskap om situasjonen.

Har du lyst til å være med å blogge om  hvordan jenter i andre land har det? I så fall kan du sende mail til bloggtur@plan-norge.no Så melder man seg automatisk på. Vinneren vil inviteres med Plan på bloggetur til et av landene i Asia hvor Plan arbeider. Bloggeren forplikter seg til å blogge om turen og opplevelsene.

storymina
Mina som er med på å gi et ansikt til historiene. Bildet er hentet fra Plan sine nettsier

 

 

En annen morsom ting er at siden jeg la igjen ansiktet mitt i går, har det kommet over 6000 nye ansikter. Fantastisk synes jeg. Men så til dagen store spørsmål, klarer du å finne ditt eget ansikt i den massen der? I så fall skal du få et sukkertøy av meg ;)

planmangeansikt

Én kommentar

ESAA

25.09.2009 kl.22:05

søt blogg :D

Skriv en ny kommentar

hits