13 VS 30

Ting du trodde skulle bli bedre når du ble voksen ble ikke nødvendigvis det. Eneste er at jeg har det bedre med meg selv, jeg er ikke "så nøye" på det lengre. Jeg er ikke "redd" for å bli 30 og føler meg ikke gammel heller:)

Men ting som har skjedd de siste 17 årene, hadde ikke helt det utfallet jeg hadde forventet eller trodd.

 

Vennene er fortsatt de samme. Er ikke sånn at du kan stole noe mer på dem når man er 30 en når man er 13. Eller så har du de gode som alltid stiller opp de er heldigvis  også her enda.

Det er fortsatt vanskelig å få seg kjæreste, du sitter der og er like avstandsforelska. Eller du har vel kanskje innsett at han superkjekke på tv ikke er fult så oppnåelig, og rommet er ikke dekorert med hans ansikt over alt. (selv om du sitter og drømmer deg litt bort foran tv?en.)

Nå er det bare enda verre for du kan ikke få venninna de til å gå bort å stikke en lapp i lomma hans om dere skal bli sammen, du må faktisk gå bort å snakke med han selv. Der er det en fordel med å være voksen, du har lov til å drikke deg full før du stikker lappen ned i lomma. Alkoholen har blitt din nye kompanjong.

Du trodde du var voksen når du ble 20, tro om igjen...

Du trodde du får råd til alt du har lyst på, HA...

Du trodde du hadde mann, hus, barn og bil når du var 30, eh... jo noen har jo det.

Du trodde du hadde en god jobb, men her er man stuck på skolen. (jeg liker forresten skolen veldig godt, det er mye mer moro å studere en å jobbe ;))

 

Sikkert flere ting her også som jeg bare ikke kommer på i farta ;) Litt glemmer og fortrenger man på livets landevei...

Poenget er litt, nyt den alderen du er i, ikke stress med å gjøre voksenting. For det er ikke sikkert de har skjedd når du er voksen likevel, så da har du fortsatt god tid ;)

 

*PS. "Du" er vel mest jeg i disse tilfellene ;)

 

kaffe2
(foto: Loose threads) voksendrikk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits