Cat Cam - for deg som har katt

Lurer du på hvor pus har vært og hva han/hun har gjort i løpet av dagen?
Det er mulig å kjøpe ett lite kamera som katten kan ha rundt halsen, så kan du se hva den har holdt på med i løpet av dagen. Fant disse bildene som katten Mr.Lee har "tatt" Denne katten vant vist til og med en pris for bildene sine!
Jeg har ikke katt selv, men kanskje jeg skulle feste ett på venninna mi for å se hva hun har holdt på med i løpet av dagen ;)
Venn eller fiende?


Er det noen fugler hjemme?


Biler er av en eller annen grunn populært...
Har du vært her også?

Ta en ttt HER så kan du også få tak i kamera til din katt, eller bare se flere bilder fra mange katter som har vært på tur. Det er litt morro :)

5 kommentarer

Maiken

03.11.2009 kl.10:34

haha, så utrolig morsomt! Har ikke katt jeg da, men mulig jeg hadde skaffet meg et kamera om jeg hadde hatt, for det der var jo kult! :) Hvem vil vel ikke vite hva katten gjør iløpet av dagen? :)

PrincessHeaven

03.11.2009 kl.15:35

Hehe søte bilder :D Jeg har katt selv, men det er inne katt:D men gjør mye rakkerskap når jeg er til stede:) lurer på hva den driver med når jeg ikke er hjemme :) kanskje jeg skal ha en sånn på min katt. hadde vært morsomt :)

alt som glitrer

03.11.2009 kl.22:05

hmmmm kankje jeg skal prøve sånn på vovven min da...eller på deg?? :) da kan jeg se hvilke kjekke gutter du ser på på en dag :)

Tanja

07.11.2009 kl.01:10

Jøss...den "lille" boksen er nesten like stor som speilreflekskameraet mitt, jo! :P

21.09.2010 kl.02:06

dette er bare så kult. det eneste jeg savner er en gps brikke som kan plaseres inne i cameraet.skulle katta eller hunden få dette av på enn eller annen måte så må du kunne finne det dyrbare kameraet igjen. enkel og greit å sette en gps sporingsbrikke fra redningselskapet og pling du kan se hvor katta evt hunden virrer rundt. som anbefalt så er ikke dette en leke for andre hunder. forsterkning av kameraet må til. og dere som ikke vil utsette dyret ditt for slikt kan sette opp flombelysning og en liten lampe som sier ifra at katta kommer hjem igjen.og sensoren reagerer ikke på andre dyr folk siden frekvensen bare er for ditt dyr og dyrkjøpte dyre katt og cam.

Skriv en ny kommentar

hits