Klær VS mat

Ser det er mange som blogger om versus ting (VS) det vil jeg også være med på. Det blogges om Gucci VS Prada, fuskepels VS ekte pels, røde sko VS gule sko. Alle ting som virkelig betyr noe i livet? Jeg skal ikke disse eller snakke mindreverdig om andre blogger, men noen ganger lurer jeg litt på hva som egentlig opptar folk. Eller er det i bunn og grunn mangel på noe annet å skrive om det ligger?

Selv er jeg ganske materalistisk, jeg liker å ha fine ting rundt meg. For ikke å snakke om klær, jeg liker å ha fine klær som viser hvem jeg er, min personlighet. Egentlig bruker jeg mye penger på klær, ting og mat. Penger jeg ikke alltid tenker over hva går til. Jeg er student og klager over dårlig råd, men likevel har jeg råd til nye klær, og hvertfall en reise i året.

Det finnes nok av jenter der ute i verden som ikke har de samme materalistiske "gledene" som vi har. Mange har nok problemer med å finne ut om de i det hele tatt får i seg mat i løpet av dagen. Da er nok ting som hvor fint det nye antrekket er bare bagateller.
Vi tenker så mye på oss selv, at vi ofte kan glemme at ikke alle har det som oss. Bare det at jeg sitter her og skriver på en Mac til flere tusen kroner mens andre må på søppeldynga for å lete etter mat føles ikke godt når jeg må tenke over det. Derfor er den enkleste løsningen å la være...

Vi tenker ikke på at verden er så forskjellig og ofte så urettferdig. Så neste gang du kanskje ikke har råd til å være med på kino denne måneden (men likevel neste) eller at du føler mamma og pappa er urettferdig når du ikke fikk den kule gensern du hadde lyst på. Tenk på at det er andre mennesker i verden som opplever virkelig utrettferdighet.


matvsklr
bilder // sxc

3 kommentarer

Denne likte jeg. Mat helt klart.
Gripende!

squareplants ~ stnalperauqs

11.11.2009 kl.10:01

MAT, mat er mye viktigere enn klær! :)

Skriv en ny kommentar

hits