Når du tar toget...

Dette har jeg lurt på en stund. Jeg tar tog, mye tog, mer eller mindre hver dag. Men jeg har månedskort så da sitter jeg i månedskort vogna. Hvis jeg noen gang skulle sette meg i den andre vogna for de vanlige, så har jeg alltid billetten min klar. Jeg sitter å holder på den, for jeg vet at hvert øyeblikk vil det komme en konduktør og spørre om å få se på den.
Men, ja her kommer det som jeg lurer på. Hvorfor er det så mange som sitter på billetten sin? Ja jeg mener, menn hvertfall. De har trykt billettet, nederst i lommeboka for så å presse den så langt ned i baklomma at man skulle tro det ikke var mulig å få den opp igjen. Hvertfall ikke når man sitter. De vet jo at de må vise billetter, hvorfor setter de seg da ned med avisa for virkelig å kose seg med den, når de øyeblikke etter at de har bladd opp på den spennende siden, må bak å grafse seg i ræva for å finne lommeboka og grave frem billetten.... ????
Jeg føler at de aller fleste liker å sitte litt på billetten sin, er ikke mange som faktisk har den klar til stempling. Dette må jo være utrolig frustrerende for de som jobber på toget, så må stå å vente. Jeg hadde ikke hatt tålmodighet til en sånn jobb.

billett

bilde // sxc

9 kommentarer

TRIPPEL 9

20.11.2009 kl.20:00

Jeg tar tog veldig sjeldent, så når jeg først gjør det så sitter jeg helt klart med billetten klar. Venter med den i begge hendene til konduktøren kommer... hehe... Er i hvert fall enda rarere at folk som tar toget hver dag eller i hvert fall oftere legger den ned.

Morsom ting du har lagt merke til;)

VRM - Inspo, interiør & HTML

20.11.2009 kl.20:17

Hahaha... Akkurat som om jeg hadde skrevet det selv.... Jeg tar toget hver dag, har mnd.kort.. Og ofte irriterer det meg at folk og fe ikke har billettene klare til konduktøren kommer.. Selv sitter jeg med mnd.kortet i hånda!!!! ;;;;;;;;)

PrincessHeaven

20.11.2009 kl.22:50

hehe sant nok.. de er rare de guttene og mennene vettu :D hehe ;)

det skjer spesielt med de som faktisk tar tok ofte og de gjør det samme hver eneste gang og grave nede i lomma med annet snusk!

TRIPPEL 9

20.11.2009 kl.23:04

sv

Siden det er så sjelden man tar toget, så tar man vare på de billettene man har vettu:P Blir som en liten gutt som kanskje får godteri to ganger i året. Da tar man lua av og bukker pent. Så nyter man øyeblikket:P hehe

Ramaskrik

21.11.2009 kl.00:38

He,he! Ja det kan kanskje være noe med at man ønsker å være litt important?

SV: Jeg syns også det er trist når noen velger å reise vekk fra verden. Smertenen gis til de etterlatte...

ANDREA GAVIN ☆☆☆

21.11.2009 kl.00:42

fin blogg :-D

Håkon

21.11.2009 kl.00:44

Hah, er du gæærn, det er plett umulig dra på date.

Håkon

21.11.2009 kl.00:59

Små bagateller? Kunne du datet en kar som var 20 cm kortere enn deg?

Og, det funker på jenter også; store føtter... store sko. Og jeg tipper hennes var str 48.
Jeg deler ut et splitter nytt Casio Exilim 12 Px kamera !
Enten det er du eller noen du kjenner som fortjener det, er du bare et taste trykk unna en kjangs ! :)
ha en god natt ! :)

Skriv en ny kommentar

hits