Hvordan oppleve London billig!

Først så må du finne deg en flybillett. Jeg valgte å fly med Ryanair. De er superbillige, fra min lommebok forsvant det 400kr for tur/retur. Det er absolutt ikke ille, men gjelder bare hvis du flyr på tidspungt som egentlig ikke passer for noen. Jeg fløy fra lørdags morgen til onsdags morgen. Vil du derimot fly til torsdags ettermiddag og hjem søndags kveld, kan du få det billig en vei, men hjemturen kan fort koste skjorta.
Men jeg tror det skal være mulig hvis du er veldig flink, å faktisk snike seg inn på flyet. For å komme på fyvemaskinen må man ut på landinsstripa en tur, man går ikke gjennom en sånn tube. Derfor kan du mulighens klare å hoppe over gjerdet eller klippe hull i det, for så å snike seg inn. På flyet sjekka de hvertfall billettene en gang til, for det var vist noen som hadde klart det!!!

Ryanair er forresten fasinerende, under nesten hele flyturen er det reklame i høytaleranlegget. Jepp, men jeg overlever som sakt det når det er billigere å fly til London en å ta toget til Oslo(nesten da) Når man lander, kommer en fanfare, trattataatta!!! Hahaha, det er jo værre en chartertur til syden.

Så når man kommer til London kan det være greit å ha noen å bo hos for å få det gratis. Ellers så er det alltids uteligger varianten, men vet ikke helt om den er å annbefale.

Husk, shopping er ikke et must! Jo mindre du shopper jo mindre penger bruker du, helt logisk! Dessuten er det bare lov til å ha med 15kg bagase med Ryanair. Igjen en god grunn til ikke å handle for mye. Det er dyre kroner hvis du skal ha med ett par kilo mer. Primak er ett godt shopping alternativ, jeg synes at enkelte av klærne de har er fine, men det er også mye dritt der. Likevel er det gøy når du går i kassa og føler du har kjøpt masse, så betaler du bare 400kr. For to bukser, litt smykker, ett par sko, en veske, tre teskjorter og ett par strømpebukser.

Mange turistatraksjoner som Tower of London, Big Ben, Buckingham Palace og lignende er jo også gratis. Man kan også gå gjennom hele London og droppe tuben. Da anbefales ett par jævlig gode sko å gå i!

BILLIG
dsc1984

GRATIS
dsc1672

BILLIG, MAN KAN OGSÅ GÅ, MEN ANBEFALER HVERTFALL ETT PAR TURER PÅ DET STERKESTE
. LONDON ER EN STOR BY.
dsc1767

SMÅ BAKVERK = BILLIG. JO MINDRE DU SPISER JO BILLIGERE BLIR DET
dsc1641

GRATIS
dsc1691

BILLIG. SKAL DU FØRST SHOPPE ER PRIMARK DET BILLIGSTE DU FÅR
dsc1774

13 kommentarer

HILDE LORENTZEN

26.11.2009 kl.12:01

Man reiser jo ikke til london for å shoppe billig :) Eller?

For meg er London, billig flytur, billig hotell, insane byturer(som regel blir helt gratis! Snille bartendere) Og en stapfull koffert med klær du elsker, men ikke har sett på prislappen på :)

Maria

26.11.2009 kl.12:03

kjempetips! de skal jeg ta med meg, når jeg drar!

privjet

26.11.2009 kl.12:13

Tøft^^ håper jeg får dratt til London en dag!

Mia Regine

26.11.2009 kl.13:07

Sv; Ja, ikke sant? Elsker å oppdage nye fotografer!

Kjempefine tips! Håper på en tur til London til våren jeg :-)

privjet

26.11.2009 kl.13:08

SV: Haha ^^ håper du liker den! Du får respondere når du har sett den.

Skal kanskje til England med en gruppe fra skolen, det blir jo noe å oppleve hvis jeg blir trekt ut :)

neinei, london står alltid der: D

Pawandeep

26.11.2009 kl.15:25

Bra blogg;)

<3 matchaa

26.11.2009 kl.15:44

Kjempe fin blogg :D

Kristine Gangfløt

26.11.2009 kl.17:23

Hei! nå skal du få masse skryt:)

Først, så utrolig fin blogg du har! Kjempegøy å lese om turen din fra London, og så er du veldig flink til å ta bilder. Det gjør jo helheten enda bedre :) Og London er en flott by!!

Og så har jeg tatt en titt på den andre kategorien din der du skriver om fattigdom og jenters situasjon i verden. Veldig mange bra og rørende innlegg. Jeg er selv med i "Blogg deg til Asia" og er utrolig spent på resultatet som kommer 8. desember! Jeg blir ikke overrasket om du er vinneren :)

Hvis du vil lese mine innlegg har jeg en kategori som heter "Fattigdom i verden" :) Og titt gjerne på bloggen min ellers også da!

Ha en super dag videre :) Kristine

VRM - Inspo, interiør & HTML

26.11.2009 kl.19:49

Jeg EEEEEEEEELSKER London!!!! En flott storby hvor man kan oppleve omtrent alt!!!!
Flotte tips til oss!

Maren

26.11.2009 kl.23:01

fine tips, skal jeg helt klart ta i bruk !

Ida Talette

26.11.2009 kl.23:41

Ryanair er genialt, flyr deg for en slikk og ingenting fra A-B, men enig i at det er i overkant mye reklame ombord :) Den dagen de tar betalt for å gå på do tror jeg de mister meg både som passasjer og arbeider ;) Med 15kg innsjekka bagasje i tillegg til 10kg håndbagasje kan man jo nærmest ta sort belte i shopping under turen også ;)

mildemilla

28.11.2009 kl.16:56

Åå, Primark! Da jeg bodde i Irland var jeg ofte innom den butikken. Jeg har et hat/elsk-forhold til primark, det er så innmari billig, men det er jo mest bare ræl. Greia er at når du først finner godsakene veier det opp for alt det andre:)

Skriv en ny kommentar

hits