Action og spenning i hverdagen

Jeg liker å lese bøker! Men det som er så "dumt" er at man blir jo en gang ferdig med å lese dem. Jeg har lest flere bøker som er i serie, da blir må så glad i disse personene i boka, og så plutselig er det bare slutt. Jeg føler meg noen gang litt tom når jeg er ferdig men en bok/serie.

I høst leste jeg alle 6 Harry Potterbøkene på under en måned. Hadde egentlig ikke tenkt å lese dem, helt til jeg så siste filmen og bare måtte vite hvordan dette skulle ende. Og så var jo de bøkene veldig kjekke :) Jeg begynte å skjønne mye mer av Harry Potterverden og hva som egentlig hadde skjedd i filmene da jeg leste bøkene.

Har også lest Stig Larsson sine bøker, og Blomkvist og Salander. Superspennende


Akkurat nå holder jeg på med Twilightsagaen.
Egentlig er ikke vampyrer helt min ting, har ikke fulgt med på noen av disse seriene. Men bøkene lå her så jeg tenke at jeg kan jo bare lese dem. Og når jeg først er i gang så blir jeg bergtatt og vil bare vite hvordan det ender med Bella og Edward.


Har bare siste boka igjen i den serien nå. Så etter det vet jeg ikke hva jeg skal gjøre ;)
Må finne meg noen nye bøker å lese.

Har du noen bøker å annbefale?
En serie som er bra å lese kanskje?

7 kommentarer

Renate

06.02.2010 kl.16:05

Kjøp boka bak true blood!
sV;Ha en fin lørdagskveld og kos deg i 50-årslag!

Elin Jeanette

06.02.2010 kl.20:00

Har litt den samme følelsen ja at når bokserien er slutt så vil du gjerne at den skal forsette.

Skal jeg anbefale en bok så må det bli serien Sagaen om isfolket .

Synes den er kjempebra;)

alt som GLITRER

07.02.2010 kl.21:01

ååå elsker begge disse to seriene!! vi må rett å slett finne no nytt kult lesestoff...SNAREST! tror jeg skal kjøpe trur blood ja :) bella og edwart er jo så fjortisser :P hehehe

missM

07.02.2010 kl.21:11

Eli Jeanette: Sagaen om isfolket har jeg lest :) Begynner å bli en stund siden nå....

Solveig

10.02.2010 kl.21:12

Ååå, jeg elsker Harry Potter! Har leste siste boka 2 ganger, og begynte på engelsk også, men fant ut at det ble litt vel ambasiøst med min engelskkunnskap.. :P

Har ingen serier å anbefale, da jeg leter etter noen selv ;)

Kanskje du kan fortsette med "Den vesle vampyren", siden du er litt inn i vampyrverdenen nå :P Husker hvertfall at det var en serie som var veldig stas på barneskolen!

Kine

10.02.2010 kl.22:43

Prøv deg på bøkene bak serien True Blood. Jeg leste ferdig bok 3 i serien i dag, og syns de er veldig bra! det er faktisk 8 i serien, men de er ikke særlig tjukke. =)

Skriv en ny kommentar

hits