bloggPORTRETT: Just Frameless

Blogg: www.justframeless.com

Navn: Vibeke Illevold

Alder: 22 år

Bor: Oslo

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte egentlig med en hjemmeside på piczo for ca 5 år siden. Fikk veldig mersmak av både koding og design og bestemte meg året etter for å kjøpe mitt eget domene. Hjemmesiden min den gangen het vejc-design.com og gikk enkelt og greit ut på å hjelpe andre med å lage egne websider. Siden min gjør forsåvidt det den dag i dag å, men for snart et halvt år siden bestemte jeg meg for å legge mer vekt på å blogge. Jeg la jo ut innlegg før også, men vil ikke kalle det blogging.

Grunnen til at siden min er på engelsk er fordi fra mine piczo dager så hadde jeg så mange utenlandske besøkende.


2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Den handler om meg og mitt liv eller ting jeg rett og slett bare føler for å skrive om. Siden jeg jobber på H&M så blir det mye klær og mote. Jeg skriver også mye om skole oppgavene mine siden jeg går grafisk design og liker å få litt feedback på det jeg gjør.


3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Det tok lang tid. Jeg og en kamerat satt å brainstormet en kveld. Vi kom opp med frameless fordi en webside har jo rammer, men det er jo egentlig ikke rammer, men siden frameless.com var opptatt så satte jeg på en "just" foran. Merker jeg ikke er helt fornøyd med navnet, men har hørt det fenger.


4. Hvilke blogger leser du selv?

Jeg leser denne bloggen daglig og selvsagt Wenche sin. Utenom det så er jeg alltid en liten tur innom Ulrikke Lund, Ida Wulff, Voe, livingdoll og en svensk en som heter kissie. Kissie sin må jeg bare innom for hun virker så utrolig dum. Morsomt å se hvordan denne dama driter seg ut hele tiden. Hun er helt syk på å redigere bildene av seg selv så det ser ut som hun har anoreksia. Drea sin blogg liker jeg også veldig godt, hun er super flink til å både skrive og å ta bilder.


5. Hva er en god blogg for deg?

Et blogginnlegg er ikke et blogginnlegg uten bilder. Det er alltid gøy å ha noe å se på, bare det ikke er webcam bilder eller bilder med superdårlig oppløsning, da kan man heller droppe å ha med bilde. En god blogg oppdaterer ofte. Da har man alltid noe nytt å lese og grunner til å komme tilbake.


6. Hva er en dårlig blogg for deg?

Som sagt bilder med dårlig oppløsning er ikke fint. Går dette igjen i bloggen gir dette et dårlig inntrykk. Blogger som oppdaterer sjeldent er jeg heller ikke fan av. Men skal ikke si jeg er den beste på å oppdatere.


7. Fortell en liten hemmelighet om deg selv...

En hemmelig ting? hmm.. ehh.. jeg har en føflekk under venstre pupp.


8. Hva kan du ikke leve uten?

Internett, mac, øl, mobil, det er så mangt!


9. Hvilke hobbyer og interesser har du?

Hobbyen min har alltid vært hjemmesiden min. Har holdt på med den i mange år. Jeg syns det er kjempe morsomt å redigere bilder i Photoshop. Ut ifra hobbyen min så fant jeg ut at det var dette jeg ville jobbe/studere videre med. Så nå gpr jeg grafisk design første året på Norges Kreative Fagskole i Oslo. Trives så langt med studiet. Ellers jobber jeg deltid på H&M.


10. Hva vil du bli når du blir stor?

Grafisk designer og/eller webdesigner. Får se hva fremtiden bringer.

7 kommentarer

mo9q

12.02.2010 kl.20:30

Stilig=D

ine(komenter ALTID til bake )

12.02.2010 kl.20:30

Fin blogg :)

MonicaJørgensen

12.02.2010 kl.20:33

http://menonica.blogg.no/1265986868_helg_og_shopping.html

Ta en titt=)

Delta gjerne i konkurransen jeg har på bloggen min:)

Anna

12.02.2010 kl.22:47

Du er flink :)

Linn Mette

13.02.2010 kl.00:31

Flott bloggportrett :) den bloggen må jeg sjekke ut senere <3

Merrie

13.02.2010 kl.10:04

takk for kommentaren :) The Wolf man er en Grøsser/Thriller :P

www.merrie.blogg.no

grandmother

16.02.2010 kl.21:25

åh så bra blogg portrett, jeg leste den bloggen før men hadde glemt adressen:) takkogtakk:)

Skriv en ny kommentar

hits