bloggPORTRETT: Fabulouscrazy


Blogg: http://fabulouscrazy.blogg.no/

Navn: Hilde-Marie

Alder: 24

Bor: Litt overalt føler jeg, Drammen, Kongsberg og Holmestrand

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg har ikke blogget så super lenge. Hadde vel en periode i min yngre dager da jeg blogget om dype tanker, men den er borte for lengst. Jeg begynte å blogge igjen da jeg ville blogge om mote, men oppdateringene ble litt for sjeldent. Da jeg dro til London for å studere begynte jeg å blogge om det i stedet og nå blogger jeg om litt av hvert og alt jeg tenker på.

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Hmm, ja den handler egentlig om alt jeg føler for å skrive om og mine interesser. Jeg har skrive noen ganger om mote og mine outfits, andre ganger om søte ting jeg har kjøpt. Litt alt mulig egentlig, men mest søtt, koselig og morsomt. I begynnelsen er det jo en del fra oppholdet mitt i London. Etter jeg kom hjem er det liksom ikke like mange store eventer. Så da blir det en god blanding av blonder, blomster og dagens aktiviteter.

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Det strevde jeg med å bestemme meg for. Alle som kjenner meg vet er jeg veldig ubesluttsom når det gjelder sånne ting. Jeg må liksom ha det som passer perfekt og jeg er helt fornøyd med.  Men jeg valgte det fordi det er en blanding av to ord som passer perfekt for meg. Jeg er litt crazy og fabulous på en gang hihi.

 

4. Hvilke blogger leser du selv?

Jeg leser ikke så mange blogger fast egentlig. Men noen jeg er innom er da denne.  Ellers så er det litt flaut kanskje, men http://fotballfrue.blogg.no/ fordi det er så fascinerende å lese om noen som kan få alt de vil ha.

http://beyondthecanon.blogg.no/ fordi det er en kjempe kul jente som skriver om mote og morsomme ting i livet sitt.

http://gulltopp.blogg.no/ som jeg akkurat har begynt å lese. Hun skriver bra og er ganske morsom.

Ellers er jeg innom http://voe.blogg.no/ og http://ulrikkelunds.blogg.no/

 

5. Hva er en god blogg for deg?

Jeg liker blogger som inneholder bilder. Det er egentlig ganske viktig. Og da tenker jeg på bilder som er tatt av bloggeren. Jeg synes det er helt greit å bruke bilder fra nettet også altså, så lenge bloggeren tar egne bilder også. I tillegg er det viktig hvordan personen skrive. Jeg synes det er så slitsom å lese blogger som har ikke klarer å bruke riktig tegnsetting. Altså har mellomrom foran og etter tegn som punktum og utropstegn osv.

 

6. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville det ha vært?

Det er et vanskelig valg altså. Tror kanskje jeg ville vært en hund for da får man masse kos og kjærlighet. Eller kanskje en delfin. Det ser så deilig ut å svømme rundt i havet..

 

7. Fortell en liten hemmelig om deg selv!

Hmm, den var vanskelig. Jeg drømmer om å bo i et english-country style hus med et veldig søtt, koselig og blomstrete innhold.

 

8. Hva kan du ikke leve uten?

Det variere egentlig til tider. Akkurat nå må det være mac'en min med skype på!  Siden kjæresten min er i Brasil i tre måneder nå er det heaven sendt altså! Og ingenting kan slå det akkurat nå. Men til vanlig må det nesten være mobilen min. Det burde jo ikke være det, men med en gang man har glemt den igjen hjemme føler man seg helt hjelpesløs.

 

9. Hvilke hobbyer og interesser har du?

For tiden virker det bare som jeg rekker å jobbe og danse. Vi har forestilling snart og da blir det masse ekstra øvelser. Men jeg liker å sy også, mangler bare symaskin hehe. Liker mote. Og følelsen noen smykker eller et par sko kan gi deg elsker jeg. Det kan gjøre all forskjellen. Har i det siste også fått dilla på å lage cupcakes. Du kan se eldre innlegg på bloggen min om det.  Jeg har store planer om å lage mange flere å ta med på skolen igjen! 


10. Hva vil du bli når du blir stor?

Æsj, jeg liker ikke det spørsmålet altså! Jeg aner jo ikke hehe. Må jo bestemme meg snart siden det nærmer seg decision time. Jeg er veldig glad i mote og kunne godt tenke meg å jobbe i et mote magasin. Tror jeg da hehe., ehm jo da det vil jeg gjerne.

 


6 kommentarer

Hilde-Marlen

20.02.2010 kl.21:56

Nå leste jeg Hilde-Marlen og så jo at jeg var 24, fanken hva er det her tenkte jeg??!!

Men morro lesing når jeg først klarte å få hode til å henge med.

Tror jeg må slutte å lese bloggen din når jeg er litt trøtt. For jeg leser stadig andre ting enn det står.

alt som glitrer

20.02.2010 kl.22:48

ooh her har jeg vært :) ho e så søt :)

elinanorge

21.02.2010 kl.00:08

wow! hun hadde en fin header! :)

Stikk innom bloggen min å legg igjen en komentar ;)

Arnfinn Herlufsen

21.02.2010 kl.10:50

tusen takk kommentar gøy med foto se på hele arnfher.blogg.no

koslig blogg du har ;=))))))))

Renate R

21.02.2010 kl.16:17

Hehe, så gøy :)

Fabulouscrazy

21.02.2010 kl.16:50

Så koslig :) takk! Fint bilde du valgte ;)

Skriv en ny kommentar

hits