bloggPORTRETT: Linn

Blogg: www.fotolinn.blogg.no

Navn: Linn.

Alder: 20 år.

Bor: På en gård i en liten kommune. :)

Antall lesere: Statestikken er varierende, men det er ikke noen sjanse for at den sprenger enda i allefall for å si det sånn. :P

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg har blogget siden midten/slutten av juli 2009 og hovedgrunnen til at jeg startet å blogge var vel for å dele bildene jeg tar med dere. Alltid kjekt å få respons på det man liker å gjøre!

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Min blogg er hovedsakelig en fotoblogg og hverdagsblogg i ett. Jeg legger ut bilder jeg tar, legger ut bilder jeg tar til prosjekt 365 som jeg holder på med og ikke minst så skriver jeg om hverdagen min blant dyr. Jeg bor jo på gård så det er nå litt å både skrive om og ta bilder av. :)

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Jeg endte rett og slett opp med bloggnavnet "fotolinn" fordi bloggen min var ment for å være en helt ren fotoblogg da jeg startet bloggen. Den ha nå utviklet seg til å bli litt hverdagsblogg også, men vil ikke skifte bloggnavn av den grunn!

 

4. Hvilke blogger leser du selv?

Jeg leser en god del blogger og orker ikke å skrive alle her. Det går for det meste i fotoblogger eller foto/hverdagsblogger i ett. Liker å se på bilder andre tar og man henter på den måten inspirasjon. Mange, mange flotte blogger der ute kan jeg si!

 

5. Hva er en god blogg for deg?

En god blogg for meg må definitivt inneholde bilder! Jeg er glad i å lese om hverdagen til folk og er også kjempe glad i å se på bildene til forskjellige fotobloggere der ute! Bilder i hvert innlegg (nesten i allefall) og ikke mange A4 sider (litt overdrivelse) med tekst er det nok som veier tyngst i en slik sammenheng.

 

6. Hva synes du er det fineste språket i verden?

Det fineste språket i verden?  Hmm?  siden jeg kommer fra (og bor) i Norge og liker meg utrolig godt her så må jeg nesten si norsk. Hehe. :P   Er heller ikke den som er flinkest i fremmedspråk så da holder jeg meg til det jeg kan best; norsk!

 

7. Hvilke hobbyer og interesser har du?

Jeg har to hovedinteresser og det er foto og hest. To dyre, men flotte hobbyer begge to. Givende også. :)

 

8. Hva vil du bli når du blir stor?

Når jeg blir "stor" hadde det vært moro å drevet litt mer? hva skal man si?  Aktivt? med foto kanskje. Jeg har i grunn ikke helt bestemt meg når det gjelder hva jeg vil bli når jeg blir "stor", men hadde kanskje vært kjekt med noe som har med foto å gjøre!

 

9. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du ha vært?

For å si det som sant er så trives jeg ganske godt som menneske. To bein og man er sin egen sjef? for det meste i allefall. Men skulle jeg vært ett dyr måtte det kanskje blitt hest. Kanskje.  Hvorfor?  Jo, de er noen store, sterke og stolte dyr og allikevel gjør de som vi mennesker sier. De er snille og gode og det virker også som de har en enorm tillit. Med andre ord; de er noen FLOTTE dyr!

 

10. Beskriv deg selv med kun fem ord!

Snill, litt sta til tider kanskje, omtenksom, familiekjær, dyreelsker.

 


12 kommentarer

Bra portrett=) liker også å lese fotoblogger,så da stikker jeg en tur innom bloggen hennes=)

Elise Henriette

21.03.2010 kl.02:04

stilig header! :))

astrid katrine

21.03.2010 kl.11:23

så fint bloggportrett:) ska stikka innom:)

og du, så fin header du har fått:)

Linn - Foto & Hverdag

21.03.2010 kl.12:00

Det var utrolig kjekt at du ville intervjue meg. ;) Tusen takk!

Sv. Tusen takk for kommentar på bloggen min. :D

T H E R E S E

21.03.2010 kl.12:51

Jeg leser Linns blogg fast, hun er kjempeflink! ^^

Marie

21.03.2010 kl.12:54

Virkelig elsker bloggen og bildene til Linn! Jeg har selv "foroblogg", og da er det god inspirasjon å hente hos Linn! Ikke at bildene blir så veldig bra, men uansett, jeg elsker å ta bilder :-)

WonderWoman

21.03.2010 kl.12:57

SV:

Grafisk design høres utrolig morsomt ut! Når man skal jobbe tror jeg det er viktig at man får gjøre det van virkelig har lyst til å jobbe med. Men nå er det jo en del år til jeg skal ut i ordntlig jobb... Tusen takk for oppmuntring ;-)

Thea

21.03.2010 kl.13:53

Så kult at du lager portretter av populære bloggere:) Liker den nye headeren din, veldig vårlig:)

Elise Henriette

21.03.2010 kl.19:28

SV: bildet? neei, hva mener du ? :p

takk for din mening ^^

KRISTINE GANGFLØT

21.03.2010 kl.21:12

Hei! Flott portrett!! Skal snart sende deg min info også :)

Må bare si tusen takk for det merket du har lagd til meg! Det var jo kjempefint! :) Skal legge til din som widget på min side også :) Men åssen får du til å legge ut der du har merket til din blogg, og hvor folk kan kopiere koden? Var en knallide! Kunne tenkt meg det selv!

Maten var kjempegod ja, og grei på en lørdagskveld. Kan ikke lage sånn mat hver dag. Hehe!! Det passer ikke i mitt kosthold heller, selv om det var litt grønnsaker! ;)

KRISTINE GANGFLØT

21.03.2010 kl.21:49

SV: Hehe! :) Ja det er jo en type premie det :) Tenkte uansett at vinneren får en link i hjørnet på headeren! ;)

Det merket du lagde til meg kunne jo nesten vært en fin header og, så du er fri til å sende inn, Marianne! :)
SV; takk=) synes det er ganske spennede å se på gamle bilder og høre historier=)

Skriv en ny kommentar

hits