bloggPORTRETT: TrineCam

Blogg: www.trinecam.blogg.no

Navn: Trine Camilla Andresen

Alder: 36

Bor: I Oslo

Antall lesere: Ca. 1000 men det varierer noe.

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg har blogget i temmelig nøyaktig ett år. Jeg startet å blogge rett og slett fordi jeg trengte et sted å få ut alle tankene mine på. Var egentlig litt skeptisk til å legge ut informasjon på nettet, men jeg følte ganske med en gang at dette passet meg. Dessuten tenkte jeg at dette var en sjanse til å få laget litt reklame for meg selv og min musikk. Internettet er stort og når mange mennesker.


2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Min blogg handler vel om mye forskjellig. Jeg liker i alle fall å tro at den er temmelig variert. Men den har nok en hovedvekt på musikk og psykisk helse/psykologi. Jeg skriver mye om jobben min som sanger, låtskriver og sangpedagog. I tillegg har jeg valgt å være svært åpen om mine psykiske lidelser. Jeg gikk mange runder med meg selv på om jeg skulle være det eller ikke, men jeg landet altså på å lage en svært personlig blogg. Jeg angrer ikke.

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

 Jeg heter Trine Camilla, og mitt bloggnavn er rett og slett en forkortelse av mitt navn, altså TrineCam.


4. Hvilke blogger leser du selv?

Jeg leser mange blogger, men noen er www.supernate.blogg.no Denne bloggen skrives av en flott jente som heter Rebella som kan det å skrive. Hun deler mye med leserne sine. Henne brennende engasjemang i mange saker, blant annet når det gjelder dyremishandling, fasinerer meg. Hun skriver ikke dette fordi ?alle? andre gjør det, men fordi hun er oppriktig interessert i å gjøre noe og å bidra kanskje enda mer enn mange av oss andre. www.emmielille.blogg.no er en annen blogger jeg leser fast. Jeg liker henne av mange ulike grunner. Vi har mye felles, tenker ganske så likt også tar hun veldig flotte bilder. Jeg må si hun har inspirert meg til å tenke litt annerledes i forhold til fotografering blant annet. www.lottepotte.blogg.no er jo en helt herlig jente da. Bloggen er full av humor, ironi, og en stor porsjon uhøytidlighet, samtidig som hun skriver om viktige temaer. Lotte er en klok pike som er flink til å ordlegge seg på en herlig måte. I tillegg leser jeg mange flere som alle har noe som jeg liker.

 

5. Hva synes du er det fineste språket i verden?

Dette var vanskelig. Jeg er neimen ikke sikker, fordi det finnes så mange vakre språk. Italiensk, Spansk og Fransk. Kanskje fordi de rett og slett høres så sensuelle ut for meg. Også er det noe med musikaliteten i disse språkene. Fraseringene er flotte og jeg finner flere toner her enn i vårt språk for eksempel.


6. Fortell en liten hemmelighet om deg selv, som ikke mange vet!

Jeg har danset med Kronprins Haakon, og drømte sporenstreks om stort kongelig bryllup og vinking fra slottsbalkongen?

 

7. Hvilke hobbyer og interesser har du?

Jeg jobber som sanger, musiker og sangpedagog. I disse dager er både jobben min jobb og hobby, På mandag den 15. mars slippes min singel HAPPY. Senere kommer et helt album. Dette har tatt mye tid om dagen. Du kan laste ned musikken på platekompaniet.no. Hehe.

Men ellers elsker jeg å lage ting med hendene mine. Kort og smykker. Liker å male og tegne også, i tillegg til en stor interesse for design og interiør. Samt kunst og kultur.


8. Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg er stor. Jeg elsker å drive med musikk, og jeg føler meg så heldig. Men jeg vil gjerne tjene litt mer enn det jeg gjør i dag. Jeg vil bli kjent for musikken min, kanskje få en sånn megahit vet du, en som hover inn penger. Hoho. Det hadde vært noe.

 

9. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du ha vært?

Pingvin! Fordi jeg elsker pingviner. Har studert disse dyrene i mange år. Og jeg er et vintermenneske. Men jeg vil helst være en søt liten pingvin som kan få bo hos snille mennesker som mater meg med sushi hver dag 

13 kommentarer

Martotopia

18.04.2010 kl.21:03

fine Trine!

LINDA JOHNSEN

18.04.2010 kl.21:04

hun har så bra blogg

Martotopia

18.04.2010 kl.21:06

Tusen hjartleg takk! Når det gjeld å leite etter klede på loppemarknader er eg veldig dårleg til det. Sailorblusen hang på veggen, så det var meir å sjå den som eit måleri og snappe den med seg. Hadde den vore i ein bunke hadde eg nok aldri funne den.

altvel

18.04.2010 kl.21:08

Fint portrett! Trine har kjempefin blogg, og er en flink musiker- spennende!
hehe, her var jeg ja.. Takk takk.

mo9q

18.04.2010 kl.21:20

Digger bloggen hennes^^ intressant innlegg:D

Emmieverlasting

18.04.2010 kl.21:43

Herlig portrett av Trine!:o)
Digger henens blogg! er fast leser=)

Gussan

18.04.2010 kl.23:39

Forandret designet nå, bedre? :-)

Mindre masete håper jeg? ;)

Cesca

19.04.2010 kl.08:16

Igjen et kjempefint portrett :)

sv: Ja, jeg fikk etterhvert nok av reklamen på blogg.no, så jeg flytta. Kom på at jeg kanskje burde be deg lime inn riktig adresse (og kanskje fjerne de to siste setningene i spørsmål nummer én) før du poster portrettsvarene mine :)

Og: supre loppemarkedtips!

astrid katrine

19.04.2010 kl.10:20

så fint portrett:) ska ta ein tur innom henna:)

domt det ikkje blei kongelige bryllup då^^

Gussan

19.04.2010 kl.17:08

RE: Takk for deet :-))

Bra skrevet det blogg portrettet! Keep it up ;)

Astrid Helene

19.04.2010 kl.21:24

Den bloggen må jeg sjekke ut! Synes det er morsomt å lese bloggportrett!

Skriv en ny kommentar

hits