bloggPORTRETT: Snegle Blogg

Blogg: www.snegle.blogg.no

Navn: Ina

Alder: 18

Bor: Vinstra/Otta, vanskelig å finne på Norgeskartet. (Otta ble nesten kåret til Norges styggeste by)

Antall lesere: rundt 50 hver dag

 

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge fordi kompisen min maste om at jeg måtte begynne. På den tiden var det ikke så særlig gøy, derfor sluttet jeg. Jeg startet opp igjen sommeren 2009 på grunn av Regine Stokke. Hun var så inspirerende og jeg kjente meg så godt igjen i det hun sa om hvordan det er å være syk, siden jeg selv også har slitt med helsa (men ikke på samme nivå som henne). Bloggen ga meg muligheten til å huske de gode øyeblikkene på en ellers tung og mørk dag.  Og andre fikk også muligheten til å bli kjent med meg.

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Først handlet den mye om sykdom, men jeg sluttet med det når jeg fikk så mange stygge kommentarer. I desember gikk bloggen over til å bli en fotoblogg, men på grunn av manglende kamera har det blitt litt lite med bilder i det siste.

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Snegle. Ja, jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg forelsket meg i snegler høsten 2008. Og da ble det bare snegle. Det er ganske greit å huske også.

 

4. Hvilke blogger leser du selv?

For det meste så leser jeg disse bloggene for å få inspirasjon

www.wemovedto18thfloor.blogg.no

www.mewkid.blogg.no

www.oksaas.blogg.no

www.fotografi.blogg.no

www.JoakimK.blogg.no

www.sinober.blogg.no (tidligere)

Og noen til, deriblant venner og noen fra topplisten

 

5. Hva er en god blogg for deg?

Gode bilder. Godt design. Humoristisktekst. Men det er absolutt bilder som avgjør om jeg liker en blogg eller ikke. Og bloggeren må være enestående, det er ingen som liker kopier av andre blogger. Og få negative tekster.

 

6. Hva synes du er det fineste språket i verden?

Britisk engelsk, ingen tvil! Tror dette kommer av at jeg er så fasinert av spesielt London. Historien, dialekten, stilen og menneskene, alt er kjempe fascinerende og spennende! Det skulle ikke forundre meg om jeg en dag jobbet i London, eller kjøpte meg feriehus i nærheten.

 

7. Hva kan du ikke leve uten?

Kjærlighet, det høres skikkelig hippy ut, men hva er vell en lærer uten kjærlighet for faget? En familie uten kjærlighet til hverandre? En artist uten kjærlighet til fansen?

Hvis du tenker på materielle goder så vil jeg nok si kamera. Da har du muligheten til å fange øyeblikk og evigvare det. Du kan dele dine opplevelse med andre og gi dem den samme følelsen du hadde når du tok bildet.

 

8. Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg ville bli artist, Disney prinsesse, en dyrevenn uten like, skuespiller. Men egentlig brydde jeg meg ikke så mye om hva det ble, jeg ville bare bli et godt menneske. Nå skulle jeg ønske at jeg ikke ville bli et så godt menneske når jeg var liten, det har ført til at jeg har blitt litt dumsnill.

 

9. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du ha vært?

Jeg har hørt ofte at jeg er som en katt. Fra villkatt til kosepus. Men jeg tror jeg er en pingvin jeg (ikke noen spesiell grunn).

 


 

2 kommentarer

TONJE

15.05.2010 kl.19:58

Artig konsept du har her :)

trine

16.05.2010 kl.22:02

hihi :)

Skriv en ny kommentar

hits