Ut med det nye. Inn med det gamle

Helgen min har som nevnt blitt brukt hos mamma som flytter. Denne gangen har tiden mest blitt brukt til morro og koselig vasking av vegger og tak. Men jeg klarte jo også å få med meg litt nips, naps og skrot.

Det å ha vært hjemme hos mamma de siste dagene har jo akkurat vært som et gratis loppemarked. Bare å finne med seg alle de gamle skålene, bildene og tingene man skulle ha lyst på!
Vennene mine sier at nå bor jeg som et museum. Kan snart begynne å ta betalt for at folk skal komme inn her og så på mine gamle skatter!

Det værste var at jeg hadde med meg ett par esker da jeg kjørte nedover som jeg skulle gi til Fasvo. Det var ting som dukka opp etter litt vårrengjøring, som ikke brukes, men som likevel er fine, så fant ut det var greit å gi dem til noen som kanskje kunne få bruk for det.
Men uansett så kommer jeg ned med ting jeg skal kvitte meg med, og kommer pokker meg hjem med stappfull bil med ting jeg garanter kommer til å få bruk for!

Skal gå nærmere inn på et par av de tingene etterhvert. Jeg har blant annet fått løveglass og matblader fra 70-tallet.
Samt et speilrefleks fra 1984, det skal kjøpes film til for å se om man enda kan ta fine bilder med det. Pluss, pluss, pluss...9 kommentarer

Shevonne

26.04.2010 kl.22:24

jeg tror jeg også har et gammelt speilrefleks her i huset... det tar nok sikkert bra bilder, men kan ikke overføre til dataen, tror jeg :p

Silje Silje

26.04.2010 kl.22:34

Så spennende!

altvel

26.04.2010 kl.22:35

mmm.momse, momse!

Kristine Gangfløt

26.04.2010 kl.23:19

Søtt! Du er så flink til å bruke gamle ting! Jeg er ikke spesielt flink til det. Vil helst ha nytt jeg! Men det har sin sjarm:) det gamle..

Jeg aner ikke hvorfor jeg har fått så mange kommentarer på det innlegget. Har ikke gjort noe uvanlig, men kanksje folk synes det var interessant! Er vel mote som pleier å slå ann, er det ikke? :)

alt som glitrer

26.04.2010 kl.23:31

oi oi oi her går jeg glipp av mye godsaker ser jeg... ;) må komme på beøsk ofte se på de fine tingene, siden jeg ikke bor sammen med de lengre..... ;)

Martotopia

26.04.2010 kl.23:40

Tusen hjartleg takk!

m, så mykje fint! Særleg Noregsglasa og kamera! Eg har eit gamalt speglrefleks eg tar ein del med no for tida som eg fann heime for ein månad sidan ca. Det er litt fint å kunne sjå gjennom same linse som har fanga ungdomstida til mamma og pappa, og oppveksten til meg og syster.

Med andre ord

27.04.2010 kl.12:11

Her var det mye fint - igjen! Men jeg må le litt også. Har du veldig stor leilighet? Det virker som du får inventar nok til et helt hotell! Hehe.

TONJE

27.04.2010 kl.14:47

Så genialt med gratis loppemarked. Norgesglassene er jo fantastiske. Har en god del av de selv, men mamma har selvsagt lyst å bevare noen hun også! Det serveringsfatet med blomster har vi på hytten - men jeg har ikke greid å lurt det til meg enda. Men der kom jeg på at jeg fikk speilrefleks til konfirmasjonen min. Kanskje det gir bra bilder enda? Litt tiltak med fremkalling, men det får gå..

SUNNIVA!

27.04.2010 kl.15:19

gamle ting er så mye finere enn det nye og moderne:)

Skriv en ny kommentar

hits