Slik får du flere lesere

1. Post jevnlig
Enten du poster tre ganger om dagen eller en gang i uka. Hold bloggen din i jevnlig aktivitet. På denne måten får du de faste leserene til å komme tilbake.

2. Svar på kommentarene du får
Gi tilbakemeldinger på kommentarende dine. Du viser at du setter pris på de du får, du lytter til det som blir fortalt. På den måten er det mer sannsynlig at kommentatoren (?) vil besøke bloggen din på nytt. Det skaper en dialog mellom dere.

3. Link til andre blogger

Skriver du om en spesiell sak kan det være lurt å linke til andre bloggere eller nettsider. Du vil få større troverdighet med innlegget ditt. Skriver du noe som kan debateres kan det også være lurt å linke til noen som har et helt annet syn på saken en deg selv.
På denne måten oppfordrer du også andre bloggere til å linke til deg.

4. Ha en beskrivende tittel
Ha en overksrift som forteller om innlegget. Mange kan finne bloggen din med å google etter spesielle ting. At du da har et innlegg som ikke passer med overskriften gjør at vedkommende som finner bloggen din mest sannsynlig ikke er interesert i å lese resten.

5.Engasjer leserene dine

Få leserene dine til å delta i bloggen din. Ha små konkuranser, still spørsmål og gi dem små oppgaver. Lag innlegg som du oppfordrer andre til å lage tilsvarende, lister kanskje? Be de linke tilbake til deg.

6. Vær med i et forum

Delta i et bloggforum, slik som på blogg.no. Du blir en del av et samfunn og deler dine innlegg med andre som de deler sine med deg! Besøk andre blogger for at de kanskje besøker deg igjen. Men jeg vil bare påpeke, legg igjen en saklig kommentar!

7. Link til blogger du liker

Lag en liste med blogger du liker og legg dem i sidebaren din. På den måten kan dine lesere se hva du liker, kanskje noen linker til deg også? Målet er å skape en blogg leseren liker på alle måter, du kan også bli brukt som oppslagskilde. Leseren vet at han kan finne andre gode blogger gjennom deg.

8. Legg igjen bloggen din

Legg igjen linken til bloggen din som et businesskort. På slutten av mailen din, på facebokk, under avataren din på forum. Det er mange steder du kan legge igjen en link til bloggen din, kanskje dette skaper nysgjerrighet så flere klikker seg inn på linken for å komme til deg.

16 kommentarer

Sofie Didriksen

01.06.2010 kl.16:14

Gode tips!

Mariann Johansen ♫♥♫

01.06.2010 kl.16:31

Gode tips! Mer reelle enn disse sidene man kan registrere seg på for å øke trafikken. Jeg har ikke prøvd det sjøl, men av de jeg kjenner til som har prøvd har de rett nok fått mer besøk, men også dobbelt så mye spam. Svensk spam! :P

Tonje Anita Solberg

01.06.2010 kl.18:59

skjønner at jeg har vært på mye på facebook når jeg leter etter en "like"-knapp. Huff! HaHa

men I LIKE! :)

Nina.C

01.06.2010 kl.21:21

Bra tips!:)

monika

01.06.2010 kl.21:56

ååå.. du kommer med så mange fine tips du :) Ha en fin sommeruke!!

mildemilla

01.06.2010 kl.23:50

Likte punktet om saklige kommentarer;) Og kjolen i forrige innlegg: K.U.L!

Linda

01.06.2010 kl.23:52

Utrolig mange bra tips! Sant så sant det du skriver :)

Ha en riktig fin kveld videre :) Håper været har vært supert der du bor :)

Isabell

01.06.2010 kl.23:54

Takk for gode tips :) Ha en flotters dag i mårra :)

Cecilie

01.06.2010 kl.23:55

Geniale tips som vi alle egentlig vet om, men som man egentlig ikke tenker over.

Ha en finfin kveld/natt!

-Cecilie
Det der funker nok bedre enn alle de meratrafik.nu og alle de sidene

Ma Chérie

02.06.2010 kl.00:04

Veldig gode tips ;-)

Linda the Lion

02.06.2010 kl.00:06

Dette var ein fin og ryddig liste over det som trengs for å få lesrer ;D Eg går ofte rundt å kommentere, men berre på innlegg eg klarer å kommentere noke skikkelig på, innlegg eg syntes er teite eller er uinteressante velger eg å hoppe over. Eg har aldri lagt ein kommnetar med egenraklame :D

02.06.2010 kl.14:25

Gode tips det der:)

Linda the Lion

03.06.2010 kl.18:18

Ja, det er meir interessant å gå innpå bloggen hos dei som har kommentert saklig og utfyllande ;D

Veronica

08.06.2010 kl.12:05

Helt enig med dette om kommentarer. "slipper" heldigvis dette via wordpress egentlig, virker som det er et stort problem her på blogg.no.

Et tips jeg også ville sett på lista, er "skriv om noen du liker/kan noe om". Hater sånne innlegg med "hva skal jeg skrive om?". Skal man skrive om masse man ikke liker eller har peiling på, bare pga leserne? Nei, det er... sell-out?

Ha en plan for bloggen, hva trives du å skrive om, og hold deg ca der. De fleste bloggene jeg leser jevnlig selv, har et tema, om enn ett litt løst tema.

Da framtvinger man ikke noen dårlige innlegg, men skriver om det som føles bra og riktig!

Skriv en ny kommentar

hits