St.Tropez

I ettermidag dro vi inn til St.Tropez. Det er en utrolig idyllisk liten by. Jet-set livet som den er kjent for stemmer ganske bra. Det er mange designerbutikker her, men også andre søte små lokale butikker.

Det morsomste med St.Tropez er helt klart havneområdet. Der ligger båtene på rad og rekke. Vi snakker ikke akkurat om robåten til onkel med påhengsmotor på her. Nei det er ganske grei størrelse på disse, nesten så man skulle tro danskebåten har lagt inn til land. Men disse båtene er mye finere en danskebåten. De glinser der de ligger, bokstavlig talt, for på kvelden blir de opplyst unnenifra, ingen skal hvertfall gå glipp av å se DEN båten. Og slik ligger alle på rekke og rad borover havnen. I tillegg ligger mange på dekk og viser seg frem, det er litt "se på meg" kultur. Men hva gjør det? Er noe av det som gjør det så morsomt å se. Jeg er fasinert over hvor mye penger enkelte mennesker har.
På disse båtene er det så klart ansatte, de går rundt i uniformer. Det er sikkerthetsvakter som passer på båten, vi ser servitører som kommer med masse mat, det er egne hundeluftere. Man kan få en tjener til å gjøre alt mulig ;)

Vi måtte også spise litt når vi først var i St.Tropez. Det er ikke noe problem å finne seg en koselig plass å sette seg ned. Byen er full av trange små gater, hvor de har plassert bort og stoler. I oppoverbakker, nedoverbakker og bortoverbakker. Det er trangt, men så koselig og intimt i mine øyne. Maten kan det være litt så som så med, men man finner alle forskjellige prisklasser, så jeg renger med du får det du betaler for. En lur ide kan jo være å se hva de andre har på tallerknene sine før man setter seg ned å spiser.


// Søte gater i St.Tropez. Jeg har på meg favorittsommerkjolen fra 70-tallet.

//Her ligger de, på rekke og rad.

// Da har jeg vært på shopping og på vei inn til båten min.

Reiseblogg2010

7 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

05.07.2010 kl.01:30

Åhr, jeg elsker St.Tropez.

Skal helt klart tilbake dit en dag. <3

Husker spesielt mange av de flotte båtene, de tok av seg skoene på bryggen. Mange herlige resturanterm og ikke minst bra shopping!

Kos dere videre. :0)
Aw..ser ut som du storkoser der=)

Elins lille hi

05.07.2010 kl.11:53

Det ser så koselig ut:) Ikke rart dere koser dere;)

TONJE

05.07.2010 kl.11:55

Åhh så herlig det må være. Kjenner jeg blir meget misunnelig her jeg sitter med regnet som smeller på vinduene :)

aud

05.07.2010 kl.14:11

Ja, det er jo morro å se korsen middelklassen har det:)

Silje Silje

05.07.2010 kl.20:46

Fiiint, jeg liker slike steder! Nydelig kjole :)

Cathrine

05.07.2010 kl.21:42

åh så kjempe fint ut da=) kos dere ;)

Skriv en ny kommentar

hits