Fiskebolle Kine, Løs på tråden Marianne og Tiny Lightning Hege

Jeg MÅTTE bare bestille disse utrolige Crazy Unit dukkene fra Susann Brox Nilsen.
Det er Fiskebolle Kine, Tiny Lightning Hege og Løs på tråden Marianne, som har blitt costume made til meg og mine venninner. Hver og en av disse skjønnhetene har en morsom og unik personlighet! Og kan du ikke bare se likheten på dukken og personen den er dedikert til? FANTASTISK.

Tusen Takk Susi, alle er veldig fornøyd med sitt alterego!


//Tiny Lightning Hege, Fiskebolle Kine og Løs på tråden Marianne.


Løs på tråden Marianne & Marianne

Oh yea. Her er det mange tråder å trekke i! Med sitt kamera rundt halsen, farter denne snella jorden rundt og lever livet. Iført vintagekjole haster hun osm en vind på sin laptop, og skaper en 3dimensjonal regnbue som kommer ut av skjermen. På den sykler hun med sin røde kombisykkel mens hun traller en sang på kinesisk.
Oppi alt dette tar hun seg tid til å lage nye matretter og skrive sin dagbok. Løs på tråden Mariannes motto er: Se verden gjennom et fiskeøye!
Tiny Lightning Hege & Hege

Hun er kanskje tiny, men aldri undevurder,- det kan koste deg dyrt. Hennes replikker slår ned som et lyn og får de fleste til å miste haka. Hvis du trodde du var smart når du ser på "vil du bli millionær" fra sofaen, kan du gå å gjemme deg hvis du skal diskutere med Hege!
Ingenting er så sexy som en liten smart snelle, så gutta står i kø. Men en av kriteriene for å få en date med Hege er å battle henne i årets ORDdelingskonkuranse. Ergo, ikke mange som kommer gjennom nålehullet. På denne måten finner Hege snøret av kremen blant gutta boys.
Fiskebolle Kine & Kine

Kine er ei søt frøken som bor i sin egen lille boble. Sine dagdrømmer er hun i eventyrland og hun har noen gang vanskelig for å skille virkelighet fra fantasi.
Men det vil ikke si at hun ikke er med på fart og spenning. Hun har krutt i baken og er full av energi, men hennes lille ulempe er at hun lider av kortidshukommelsestap. Dette byr selvsagt på litt komplikasjoner i hverdagen. Men heldigvis har hun to gode venner som fyller inn alle de svarte hullene for henne!
// Hele gjengen samlet!

Susi made this amazing dolls for us girls in Pur Design. They all come with a personality and is so crazy. We all love our new avatar.
 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook 

 

14 kommentarer

Susi Brox Nilsen

04.10.2010 kl.15:42

NÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!!! Ååååhh herreGUUUUD!!! Æ blei helt satt ut her!!!! Sååå fiiine dokker e ,alle sammen!!!!!

Aaaaaawwwwwwwww gleden e på min side :))

Det her innlegget MÅ æ ha på min blogg åsså Marianne!!!???? Kan vi ikke ha det?? Kordan gjør vi det isåfall!?

Elins lille hi

04.10.2010 kl.16:09

Så kule de er da:) Ligner på en prikk gitt hehe. Morsomt!

Huldra

04.10.2010 kl.16:27

Så herlig! De HAR virkelig sjel disse Unitene. Jeg var så heldig å vinne Crazy Eyed Bip av Susie, og rett og slett elsker han! Han er ikke sydd spesielt til meg, men da jeg så han spurte jeg peeent om det var akkurat han som kom til å flytte hjem til meg da jeg vant. Jeg var jo helt solgt, og det skjønner jeg dere er også. =D

Kos dere masse med de! Pass på at de får bli med og oppleve verden. Det er et must for en Unit har jeg skjønt. Bip er både maskot, sjelevenn, turkamerat og trøstefant. :)

<3

missnymo

04.10.2010 kl.16:28

De var dødskule!!!

Angua

04.10.2010 kl.17:12

Kjempe søte ^^<3

VRM - Inspo, interiør & HTML

04.10.2010 kl.18:32

De var søøøøøte;) Og ikke minst kule;)

Sunniva!

04.10.2010 kl.19:37

så søte de var, så likheten ja:) hehe...

sofielillelien

04.10.2010 kl.19:47

Hvor kan man kjøpe koppene?:D:D i shall haaz!:D

astrid katrine

04.10.2010 kl.19:49

haha:D så fantastisk herlige de va:) og de passet jo te dokke alle:)

alt som GLITRER

04.10.2010 kl.21:53

så fine de var :) ser likheten ja :) jeg har egentlig alltdi prøvd å fortelle deg at du har et veldig stort øye...men nå slipper jeg jo det da...

TONJE

04.10.2010 kl.22:34

For et utrolig herlig innlegg :)

Nina Christine.

05.10.2010 kl.11:06

Utrolig stilig!hehe.. måtte trekke på smilebåndet nå!

Fabulouscrazy

06.10.2010 kl.10:55

Søtt! Tiny lightning Hege, hehe, passer jo bra det!

josefinecomebyme

08.10.2010 kl.19:28

SV: Det gjelder å gripe de dagene med sol som er nå, snart er det november og da blir det mørktmørktmørkt. Men enn så lenge er det fargerikt og vakkert ute :)

Dette her var utrolig kult, love it! :D

Skriv en ny kommentar

hits