Å drømme seg ut i verden

Nå som regnet pisker ned og bladene blir gule og røde før de detter ned på bakken. Så er det vanskelig å la være å drømme seg bort. Tenke på alle eventyrene som ligger der ute å bare venter på å bli utforsket, av deg!

Akkurat nå sitter jeg på nettet og søker på aktuelle reiser jeg kan ta til neste år. Det er ikke bare snakk om en tur til syden. Jeg har andre steder som frister mer. Blant annet denne turen med Gap.
Machu Picchu har i flere år vært et drømmereisemål for meg. Men det koster å dra dit og man må ha noen uker på seg når man først drar til Sør-Amerika. Men på denne turen får du flere fantastiske opplevelser en Machu Picchu. Selve turen varer i 22 dager. Da starter man i Lima og er innom blandt annet Lake Titicaca, Sucre og Salar de Uyuni før man ender opp i Santiago, Chiles hovedstad. Det jeg liker med denne turen er at man er ikke bare er innom turiststedene, man er også innom litt mindre landsbyer. I tillegg går man en del rundt, man sitter ikke bare på en buss og titter ut. Deler av turen er lagt opp til at man skal gå i 2 dager fra en landsby til en annen. Flere av overnattingene er ute i telt, så det blir ikke bare hotell opphold. Det er dette som frister så mye med en slik reise, man får en annen opplevelse. Snakke med lokalbefolkningen, så godt det lar seg gjøre med fingerspråk hvertfall. Du får puste inn ukjente skogområder, opplevelsen kjennes på hele kroppen.

 

( Alle bildene er linket, bare klikk på bildet for å komme til kilden)


//Inkaenes tapte by "Det gamle fjellet". Dette er Machu Picchu.

// Lake Titicaca er den høyeste (navigerbare) innsjøene i verden, den befinner seg på 3800 meter over havet.


// Marked i byen Sucre.


// Salar de Uyuni er også et sted som frister meg utrolig å reise til. Det ser bare helt fantastisk ut! Det er verdens største saltørken. Det skal vist være en fantastisk opplevelse å se det hvite landskapet mot en knallblå himmel. Noe dette bildet er med på å illustrere veldig godt.

Hvor går din drømmereise? Har du hørt om noen av disse stedene før?

 

 The autumn hast arrived, it's getting colder outside, and the pretty leaves are falling down from the treas. This is when I start to dream about traveling, there is so much I would like to see. I found this amazing dream trip with Gap Travel. Where do you dream about traveling?

 


Reiseblogg2010

12 kommentarer

wenche

21.09.2010 kl.19:16

åååå jeg har en drøm om å reise reise reise ! denne turen skal jeg få råd til en gang!
Aw.vil også dra på en reise til sør amerika. to venninner av meg skal i desember på en ferie tur til egypt. spurte om jeg kunne være med,men jeg har jo ikke råd til noe reiser dette året.

men sitter jo å drømmer meg bort,sjekker flyreise.

maria

21.09.2010 kl.21:46

Århh.. så fint! Jeg vil også reise.. over alt nesten. Men mest av alt vil jeg til Tyskland og Irland akkurat nå for å besøke folk jeg savner!

astrid katrine

21.09.2010 kl.21:48

nydelig:) det virke heilt fantastisk med den turen! eg o vil gjerna sånn, men som du seie, det koste jo..

Martine

21.09.2010 kl.22:16

Jeg tror søsteren min var på akkurat den Gap turen i fjor faktisk - hun har noen fantastiske bilder fra den saltørkenen! :D Her en linken til bloggen hennes: http://blogs.kilroy.no/vibaregjoerdet/blog

Det ble ikke altfor mye til til blogging på den turen, men litt oppdateringer og noen bilder finnes! ;)
Å så herlig å drømme seg vekk. Jeg må først bli friskere før jeg kan tenke på reiser..

Fabulouscrazy

22.09.2010 kl.09:50

Å guriland det nederste bildet så herlig ut! Jeg vil dit NÅ! Ikke sant vi skal bli rike så vi kan gjøre hva vi vil hvor som helst i verden? hehe

Pia

22.09.2010 kl.12:24

Å såå herlig! Herregud, jeg drømmer meg helt bort!

Min drømmereise går nok til India, Afrika, New Zealand, Australia og Italia! hehe.. Reising er bare helt fantastisk! Jeg har selv store planer om å reise neste år. Enten på frihånd, eller kanskje gå reiseliv på en folkehøgskole en eller anenn plassen. Det er egentlig en ganske god følelese å være sulten på livet og det å faktisk se verden med sine egne øyne. Lykke til! :)

Phjortis

22.09.2010 kl.14:41

Gud, jeg elsker å reise! Sør-Amerika står på planen i løpet av livet, men først venter mer Asia for meg. Og USA, og og og ogog... Jeg vil se alt! :D

Med andre ord

22.09.2010 kl.17:47

Guri malla - her var det mange fristende reisemål! Det er en super høstaktivitet å drømme seg bort til fjerne reisemål. Blir spennende å følge med på hva du til slutt ender opp med...

Jeg ønsker meg til Amerika, både nord og sør. Håper det kan bli realitet en vakker dag, men hittil har det vært for omfattende og for dyrt for oss. Ellers sier jeg ikke nei takk til en reise nærmest uansett hvor den går. ;-)

TrineLise

03.12.2010 kl.11:28

Du skriver bra og har masse fine bilder!

Mamma er faktisk i peru no for 4 gang og skal til machupichu og lake titicaca. Hun har faktisk betalt utdannelsen til en på den øyen av siv for å bli lærer på øyen. :) No er hun nede med penger de har samlet inn til skoleutstyr! Jeg har så lyst å bli med henne neste gang.. Det er så mye fint å se der! :D

missM

05.12.2010 kl.15:34

TrineLise: Så spennende! Får håpe du får bli med neste gang :)

Skriv en ny kommentar

hits