Bloppis (klær til salgs)

Jeg er veldig glad i vintage klær og opp gjennom årene har det blitt en del kjøp på meg. Men det er litt med vintage klær som med andre klær at man kommer til et punkt som man blir litt lei, eller så kan det hende at de ikke passer på den ene eller andre måten.

Jeg selger klærne mine gjennom Etzy. Da har du også en garanti i forhold til betaling som skjer med paypal. Har du ikke paypal så er det lett å sette opp, eller du kan kontakte meg på mail (marianne.wahlberg(krøllalfa)gmail.com) så finner vi en løsning på det. Prisen er litt varierende fra 100-500kr alt etter som hvilket plagg det er. Ta gjerne en titt på alt jeg har lagt ut. Det er ett par til plagg en bare de jeg viser her. Husk også at vintageklær er unike klær som ikke selges i butikken lengre, du får et plagg som ingen andre har.

Alle prisene står forresten i dollar, men du kan finne en valutakalkulator her. Ellers så skal det enkelt kunne gå ann å få etzy til å regne om til kr, det gjør den hvertfall på  min, det er noe du må hake av en plass (som jeg så klart ikke husker hvor akkurat nå)

(Hilde-Marie var så søt å stille opp som modell for meg, og spratt rundt i biblioteket i Drammen)


// Denne vesten tror jeg er ett av de første loppefunnene jeg gjorde. Jeg var 15-16 år gammel, og vesten har vært en trofast venn gjennom flere år. Nå passer den ikke like godt på min kropp som den gjorde for noen år siden, så jeg håper noen andre nå kan få like mye glede av den som jeg har hatt. Den er fylt med dun/fjær så god og varm er den også. Ca str S og kan finnes HER.// Denne kjolen er supersøt og ser kjempebra ut med belte på. Tidsepoke 90-tallet, det er til og med skulderputer, men de kan du lett sprette av hvis du ikke ønsker dem på. Den er desverre litt for stor til meg. Ca str XL, du finner den HER.// Fantastisk kul 80-talls skjorte. Veldis sprek i fargene. Passer nok best en str M, men også S hvis oversized er ønsket, eller en liten L. Skjorten finner du HER. SOLGT// Lekker sekretærkjole fra 60-tallet. Nydelig mønster på overdelen, kjolen ser ut som topp og skjørt, men de to delene henger sammen. Kjolen kommer som et helt sett med jakke. Det er bilde av jakken på Etzy-shoppen HER.// Denne jakken er et kupp. Oversized boyfriend jakke fra 80-tallet. Merket er POCO LOCO, som var noe av det absolutt kuleste man kunne bruke på den tiden! Det er en herrejakke så den er stor i størrelsen, men så fantastisk kul. Se mer HER.// Kjempefin playsuit fra rundt 90-tallet. Utrolig søte blomster og lommer. Den kommer med knepping forran og er bare helt nydelig. Ca størrelse M og du finner den HER.

 

Håper du fant noe du likte, eller noe som var morsomt å se på om ikke annet. Er det noe du lurer på er det bare å kontakte meg på ene eller andre måten.

 


I have some vintage cothes that need new owners. Take a look at my etzy shop and see if there is anything you like :)

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

11 kommentarer

Veronica

23.09.2010 kl.17:41

Åh du har glemt link til sekretærkjolen! Jeg ville se hele!

Iblant bare må masse gammelt ut. Jeg orker ikke å dille så jeg bare dumper alt i sånn container til innsamling. Andre svarte stappfulle søplesekken gikk 3 uker siden. Rot forfølger meg. Klarer ikke familien min å faktisk innse at jeg ikke vil ha det, så må jeg bare motta det, og gi det bort selv. slitsomt. Og så er det jo ting man handler selv man er lei osv. Godt med mer skapplass!

Rita Azar

23.09.2010 kl.17:41

kjempefine klær! er den vesten litt stor i størrelsen? Når jeg tenker xs, så tenker jeg kjempetrang. ;o

Veronica

23.09.2010 kl.18:29

sv: stemmer at jeg fant deg pga sjøgress (eller omvendt :P) hvor ligger den i såfall så kan jeg sikkert linke! Den smaker slik alt sjøgress gjør synes jeg. jeg er ihvertfall vilt forelska. :D

Veronica

23.09.2010 kl.18:31

sv: der ja! pen drakt! Så nesten ut som ei flyvertinne med jakka på!

Cathrine Flåtten

23.09.2010 kl.19:07

wow. kule klær :)

sv: takktakk for tips, men jeg fant ut hva det var :-D

astrid katrine

23.09.2010 kl.20:33

kjempefine:) ska ta ein nermere kikk:)

Nina Christine.

23.09.2010 kl.21:07

aw. masse fint her!

wenche

23.09.2010 kl.22:03

er du blitt internettbutikk ;) likte den blå kjolen.. :)

Fabulouscrazy

23.09.2010 kl.22:52

Yey! Du har fått solgt den kule toppen! Var fristet selv jeg :P hehe.

//Du har jo smakt kaka så da går det vel bra :)

Maria

23.09.2010 kl.23:04

Åpningen ble kjempebra og det kom masse folk:D Utstillingen er åpen en uke så det er bare å komme ;)

Kule klær du selger forresten, skal titte nærmere når jeg har litt mer penger

Skriv en ny kommentar

hits