Bloggroll #1

Vi har vel alle noen blogger vi liker bedre en andre. Jeg har mange, det dukker stadig opp blogger som jeg liker og finner facinerende. Her har jeg plukket ut noen jeg liker akkuart nå av forskjellige grunner. Det er en blanding av skriveblgoger, outfit, interiør med mer. Jeg har så klart typer stil jeg liker bedre en andre, men er åpen for nye innspill. Jeg synes også det er fint at jeg kan dele fine/bra blogger med dere. Det er så mange blogger der ute som venter på å bli oppdaget, men det er ikke alltid like lett å finne frem til dem...

 

GI ET LITE VINK
Dette er en av de få bloggene jeg leser som faktisk bare inneholder tekst. Jeg liker ikke lese så mye lange kjedelige innlegg,  jeg liker å se på bilder. Men jeg liker å lese Maren sin blogg. Herregud så morsom hun skriver, noen ganger ler jeg så jeg griner av innleggene hennes.

 

KEIKO LYNN
Keiko Lynn oppdaget jeg for ikke så alt for lenge siden. Hun har en typisk outfit blogg, type blogger jeg egentlig ikke bruker så mye tid på, men Keiko Lynn har en litt annen stil, jeg liker det hun har på seg. Morsomt å hente inspirasjon om ikke annet.


MEWKIT
Som jeg nevnte liker jeg bilder på blogg, Ina har masse bilder og masse farger. Derfor liker jeg bloggen hennes. Ina har også kopisperre/høyreklikksperre på sin blogg, derfor ingen demobilde ;)

 

SUKKERTØY FOR ØYET
En kjempefin interiørblogg, med mer.... Hun legger ut nydelige bilder av interiør man blir så inspirert av. Det er loppisfunn, selvlaget og funnet i grøftekantenting. Alt i en herlig miks...

 

A BEAUTIFUL MESS
Jeg ble betatt av denne bloggen fra føste stund jeg gikk inn her. Elsie er full av liv og inspirasjon. Hun legger ut mye tips og DIY, man blir bare rett og slett glad av å gå inn på bloggen hennes.


 


These are some of my favourite blogs right now.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

17 kommentarer

anettesbokboble

10.10.2010 kl.09:56

Her var det mange fine tips! Og så er jeg så imponert over oppsettet/layouten på bloggen din! Kjempefin er den :) Så nå moter jeg meg opp og spør hvordan du har gjort det? Er det mange fiksfakserier og koder (skumle greier) eller kan man som blogger på blog.no kjøpe/få andre til å lage en layout? Klem fra Anette :)

Ingvild

10.10.2010 kl.10:29

sv; takk for kommentar!

Ja, hun var en veldig vakker kvinne med en fantastisk stil!

Fin blogg!:D

VRM - Inspo, interiør & HTML

10.10.2010 kl.11:12

Det er faktisk veldig mange bra blogger "der ute", men de er til tider vanskelige å "finne" i en bloggverden bestående av (for det meste) såkalte rosabloggere..

Ha en fin søndag;)

astrid katrine

10.10.2010 kl.12:15

likte godt den nederste:D

Maria

10.10.2010 kl.12:24

Fantastiske blogger alle sammen :)

Sandra

10.10.2010 kl.14:16

åå, trengte en liten liste over blogger jeg kan ta en titt på :o) Slikt er koslig:)
Har vært innom et par av disse, men ikke alla.

SV, ja bli med da! mye som kan gå under kategorien fargerikt.

Nina Christine.

10.10.2010 kl.15:29

Nå har jeg åpnet alle bloggene i nye faner i nettleseren min,skal se gjennom bloggen.Kanskje jeg også har noen nye blogger å følge! Trenger sårt litt nye blogger! Så det er bare å komme med flere tips!

Thumbs up for dette innlegget=D

TONJE

10.10.2010 kl.18:31

Mange flotte tips du kommer med her :)

Guro

10.10.2010 kl.19:16

Jeg leser faktisk ingen av dem, men kanskje jeg må sjekke de ut nå som du anbefaler de!

Sv: Hehe, nei, men nå er jeg heldigvis ferdig med det siste punktet. Overraskende nok overlevde jeg denne gangen også!

Pia

10.10.2010 kl.19:28

Så morsomt, akkurat idet jeg var på jakt etter nye blogger, oppdaget jeg dette innlegget ditt! Veldig fine blogger du hadde linket til, og veldig fin blogg du har selv!

Angua

10.10.2010 kl.20:34

Så gøy ^^

monik

10.10.2010 kl.23:54

kan tro jeg lurte hvem MissM var da du skrev en hilsen.. hadde problemer med å få opp innlegget serru... Men, så var det jo bare deg med nytt navn! :) Fine bilder hos deg også. Alltid! Ha en fin uke!

Thereseee

11.10.2010 kl.05:22

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Og takk for at du anbefaler blogger! De skal jeg absolutt sjekke ut. Fint å få litt ny inspirasjon. Liker forresten din blogg veldig godt. Så fine bilder:)

mewkid

12.10.2010 kl.16:15

Åiåiåi! :D Takk for fin omtale:>!

Vicky

02.12.2010 kl.20:20

Likte spesielt godt "Gi et lite vink"-bloggen :3

Forresten: "Jeg liker ikke lese så mye lange kjedelige innlegg, jeg liker å se på biler." Må være en av de beste skrivefeilene jeg har støtt på! (:

missM

03.12.2010 kl.08:33

Vicky: Åååå, tenker du på biler istede for bilder? Jeg ser den nå ;) Men jeg ser mange skrivefeil etter at jeg poster innlegget. Pluss at jeg får hint fra familie og venner. Jeg har en tendens til å skrive en del feil... ;)

Skriv en ny kommentar

hits