Konkurranse

Pur Design har for tiden en konkurranse på gang på facebook siden deres.
Har du lyst til å vinne denne plakaten? Alt du trenger å gjøre er å klikke på linken til Pur Design, innvitere så mange venner du orker til facebook gruppen. Så må du skrive en liten hilsen under bildet av plakaten så vi vet at du har deltatt.

Plakaten er et silketrykk/serigrafi på 50x70 cm. Hege Rønningen er designeren bak og vant serigrafibølgen 2008 med akkurat dette bildet.

For å klare å legge igjen en påmeldingskommentar, må du først melde deg inn i Pur Design med å trykke "liker" på facebook. Så er det bare å kommentere i vei under bildet.PUR DESIGN....
....er mitt byrå. Jeg startet det 1. august sammen med noen venninner fra klassen i visuell kommunikasjon. Vi hadde jobben så bra sammen på noen skoleoppgaver og fant ut at vi kunne jo "bare" starte et design byrå sammen når vi var ferdige med bachelor studiene. Og det gjorde vi. Så langt har det gått bra, vi har fått inn noen oppdrag og koser oss masse med de. Men vi ønsker at flere skal få vite om oss. Så meld deg inn i facebook gruppen vår, og inviter dine venner.
Huske å skrive inn en liten hilsen under dette bildet på Pur Design sin facebook gruppe, så er du med i trekningen av denne kule plakaten!

7 kommentarer

Mystiske K

12.10.2010 kl.10:58

Syyykt kul plakat! Jeg er med ;)

Karoline

12.10.2010 kl.11:14

Ååå, sååå gøy! Har meldt meg inn :)

missnymo

12.10.2010 kl.14:23

gratulerer med nyoppstartet bedrift! Flott logo, den liker jeg :) Og rosa er jo bare knall da!

Jeg ble "fan" av facebook siden deres, skal ta å invitere litt peeps :)

Veronica

12.10.2010 kl.16:33

sv: vil ikke spise first price egg mer så kan jeg så kjøper jeg øko ;) - og jeg tar visst helt feil ang gogreen også, jeg så ei pakke med kikerter på rema idag, og den sto det økologisk på! Så de har tydeligvis noe som er og noe som ikke er...

Høres jo spennende ut dette med eget firma da, og stilig trykk! Men jeg er ikke på Facebook mer så jeg kan ikke hjelpe ;) De store inntektene kommer nok en dag, bare man står på!
SV; Ja,drømmer er morsomme til tider=)

maria

12.10.2010 kl.19:30

Tusen takk :) Ja det synes jeg også, men hun hater håret sitt.. merkelig.. hehehe :P

Ingrid of the Beatle people

12.10.2010 kl.20:06

Hahahaha, lo godt av den plakaten, får man si.

Skriv en ny kommentar

hits