I put my new shoes on

De aller fleste jenter er vel glade i sko. Det er rart at dette "plagget" som ligger nederst på kroppen skal ha så mye å si. Men det er med på å fotelle om oss som personen og personligheten til den som bruker dem, og ikke minst er det noe vi har på oss hele uka så det er viktig at de er komfortable. Hvertfall for meg. Jeg hater å ha vondt i føttene pga dårlige sko, det har skjedd mer en en gang at jeg går barbeint hjem midt på natta i helgene.... (for jeg lærer jo aldri ;))

Men jeg fant denne fantastisk nye nettbutikken www.heppo.no. De har sykt mye stilige sko i masse kjente og kule merker som Fillipa K, Adidas, Nike, Vagabond, Hunter, Vans med mange fler.
Jeg har vært inne på nettsiden og kost meg en god stund nå, den er så lett å finne frem på og er godt kategorisert både etter kjønn, type sko, merker og farger. Jeg liker også så godt bildene av skoene, man får sett de i absolutt alle vinkler, det er ikke tvil om hvordan denne skoen faktisk ser ut. I tillegg har de veldig gunstige bytte og reklameringssystem.
Fant meg et lite knippe med favoritter som jeg har litt ekstra lyst på!

 


// På en regnfylt dag som dette er det vel ikke til å komme unna at støvler er kjempepratisk. Jeg har veldig lyst på disse fra Ilse Jacobsen. De er enklte klassiske, men likevel kule med den store hvite snoren og at de ikke er så velig høye.


// Men skal man først ha støvler må man jo også ha disse fargerike fra Viking. Å eie et par røde støvler hadde vært helt fantastisk.

// Jeg klarte ikke å la være å se på disse knallstilige bootsene fra Vagabond. DE har jeg så lyst på, de passer til absolutt alt.// Til slutt er det ikke til å komme bort ifra at jeg synes disse fra Friis også var litt søte....

 

Når jeg er inne på Heppo og titter føler jeg at jeg bare må ha disse og disse og disse og disse.....
Alle de jeg har funnet frem nå koster rundt 3000kr. Julenissen, jeg har vært snill i år....

 


I want some new shoes.....

hepposko

12 kommentarer

charlotte adina jensen

27.10.2010 kl.13:15

sv:haha, da er vi hvertfall to ! :D

Veronica

27.10.2010 kl.13:22

Pene sko, likte veldig good de brune bootsene og.

sv: :D ja ikke sant den koppen var best? Men ang mat og tilsetninger, jo noe av det jeg tester (stort sett snacks vel) er tilsatt MSG, men da skriver jeg det og. Noe har jeg latt være å teste veldig mye av pga det smaker litt "mystisk", og da gidder jeg ikke bråk med magen. Blir veldig dårlig av større mengder...

Men jeg bare MÅ smake enkelte ting...

Kunstig søtning finnes ikke. Nærmeste blir vel maltitol (cavalier sukkerfri sjokolade), den er det mange som unngår, jeg får veldig luftplager av den så jeg kjøper ikke mer kan du si, men jeg kan godt ta i mot noe gratis f eks til jeg eventuelt leser noe som holder meg totalt borte fra det. Blir jo sagt det ikke er bra for blodsukkeret likevel bl a! Og hva er da poenget med sukkerfri sjokolade..

Mest sansynlig så er mye av den mais-baserte snacksen jeg har prøvd laget av genmanipulert mais. Trodde virkelig ikke det var å utbredt andre steder enn USA, men de store stygge selskapene har tatt over mye i Asia og. Så soyasaus og maisprodukter fra u-økologiske asiatiske (spesielt amerikansk-eid, men produsert i asia) selskaper er fra nå av bannlyst i hus, men så er det jo den delen som ikke klare å gå forbi da.. Bisarr snacks må liksom testes. Og det er mye mais-snacks å få tak i, dessverre. Mer en potet har jeg inntrykk av.

Anbefaler deg å se alle de filmene jeg har lista opp! Det er ei lang og tøff liste, men etterpå så vil du være så glad og du vil ønske å ta bedre valg. Hurra for at jeg fant Ica I Love Eco mais, f eks. Nå trenger jeg bare mais-tacoskjell fra dem og ;)

Silje Silje

27.10.2010 kl.14:15

Jeg har Ilse-støvler, de nest høyeste, anbefales! Men ikke kjøp de for små.

Nøve

27.10.2010 kl.16:07

nettbutikker altså. Det er skikkelig elsk/hat.

wenche

27.10.2010 kl.16:35

ååå skoene fra vagabond va FANTASTISK! kan æ herme ?
SV; ja,det er kjipt med sånne dager. Er inne i litt periode hvor ting er litt ..tja.. grå og kjipe. hvis jeg skal prøve å forklare det. Hadde en annen blogg for et par mnd ,en fanblogg,men det ble litt mye egentlig med to blogger. men vi får se hvordan det går med det nye prosjektet. Noe jeg fikk lyst å gjøre..

TONJE

27.10.2010 kl.19:41

Hehe, merkelig det der med jenter og sko ja :-) Er forøvrig meget glad i Ilse støvlene mine.

hjelpmegselv

28.10.2010 kl.07:27

Jeg er faktisk ikke så opptatt av sko, men har en eldre søster som er skogal. Kanskje derfor.

Jeg har de fra vagabond i en litt eldre utgave. De går til det meste ja og er rimelig utslitte, så jeg får vel besøke heppo da :)

Tusen takk for kommentar, så koselig at du liker den.

Creativboligstyling.

28.10.2010 kl.14:34

Jeg har et par røde støvler fra Viking! Love them! :) Utrolig fin blogg du har!! Den her fikk jeg virkelig sansen for! Fant deg hos Elinslillehi jeg..og trykket meg inn. Det er jeg glad for! :)

Skal lese meg igjennom masse godt lesestoff å kikke på flotte bilder!

Ha en fin torsdag!

SiriV

29.10.2010 kl.09:21

Jeg eier et par røde støvler. De gjør regnværsdagene tørrere, gladere og mer fargerike. Go for it!

Heppo.no

29.11.2010 kl.19:12

Hei MissM,

Tusen takk for innlegget ditt i vår konkurranse! Du var blant en av flere gode kandidater, og nådde nesten helt til topps! Ettersom det kom så mange bra innlegg utover vinnerinnlegget, besluttet vi å dele ut fem gavekort på 200 kroner til andreplassene - og du er en av de heldige vinnerne av disse!

Vi sender deg ditt gavekort i løpet av de nærmeste dagene, og håper du blir fornøyd!

Med vennlig hilsen

Alle oss i Heppo

missM

02.12.2010 kl.18:15

Heppo.no: Yeeee, så hyggelig. Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits