Mine fine papirkinalykter

I går posta jeg et innlegg hvor jeg viste bilder av noen kjempefine papir-"kina"-lykter. Det er mange som lurer på hvor jeg har fått de fra. Skjønner godt at dere spør for de er kjempesøte.
Men jeg må nok skuffe dere, de er hverken nye eller fra Norge. Jeg fikk de i bursdagsgave til min 25års dag. Som begynner å nærme seg 5 år siden, da jeg var i Australia. Jeg og min venninne Lene som jeg ble kjent med på reisen, var å tittet i butikker i Airlie Beach, da vi plutselig kom over disse søte lyktene i en butikk. Vi falt begge to pladask for dem. Jeg hadde ikke råd til å kjøpe, men det hadde Lene. Men så på bursdagen min noen uker senere, fikk jeg de i gave, da ble jeg utrolig glad.

Så har jeg bare vært utrolig treg med å få riktig adapter og stikkontakter til lyktene for å få de til å fungere i hjemlandet. De har jo helt andre typer stikkontakter down under. Men i sommer fikk jeg endelig ordnet det så jeg kan bruke de søte lyktene mine :)


// Bildet av lyktene fra i går.
// Lyktene ble brukt utendørs på årest fine sommerfest.

// Sommerfesten, med fine lykter som lyste hele natta.

// Haha, her skulle jeg egentlig vise hvordan lyktene hang i Australia, men hadde vist ingen bilder av selve lyktene, men du kan se de i bakgrunnen av dette pinnedyret....
// Men utenfor denne fine bilen hang lyktene og lyste fint hver kveld.

 

 


Yesterday I posted a picture of some beautiful chines lights. A lot of you where wondering where I got them. I have to disapoint you, because I got them 5 years ago when I was traveling in Australia.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

13 kommentarer

Veronica

13.11.2010 kl.21:41

awww.... jeg vil ha. Men tviler på det blir noen australia-tur sånn med det første ;) Japan er først på lista gitt.. når man er millionær... da tror jeg at det er mer i koffertene når jeg kommer hjem enn når jeg drar... ta med masse gamle og slitte klær ned og hive etterhvert, prioritere og ta med tusen pocky og asiatisk pynt hjem istedet.. xD

sv: jeg synes ikke kjøttdeigen smaker så veldig forskjellig fra vanlig kjøttdeig, men den smuldrer veldig lett! Om du vet forskjell på sånn kjøttdeig f eks ica selv pakker og den gilde har, så har du noe enda mer smulete og smått enn ica. Så jeg ville lett tippet det var noe annet enn storfe om noen sa det! Vi fikk jo også noen større stykker kjøtt, tipper biff smaker mer. Gleder meg for det har jeg ihvertfall ALDRI smakt! Verken elg eller annet vilt.. sånn er det å vokse opp på vestlandet xD.. kommer hit så trykker man frysen min full av elg..

Og ja sånn saus du mener der er god, den er ganske tykk den og? Da tror jeg absolutt du vil like knorrs. Jeg heller rett og slett i dolmio-glass i hjemmelaget jeg! Men han klarer ikke å spise hjemmelaget mat :S sære mannfolket. Men jeg tror ikke han er så glad i tomat egentlig, og det blir jo ganske så intens smak når man bruker flytende saus vs pose.. ellers sitter det i hodet..

Samme gjør jeg forresten ofte til pizza og - sånn ferdig rull, dolmio, ferdigrevet jarlsberg, og noe kjøtt og grønt. Tar 5 minutter... og ikke en pappeske i sikte :)
De papirlyktene var jo herlige :)

Nina C.

13.11.2010 kl.23:02

Kjempe fine lykter=)

Vedis Kristine

13.11.2010 kl.23:13

Utrolig herlige lykter! Digger sånne- og JA: jeg elsker bloggen din :D
SV; takk=) Håper du finner en fin vinterkåpe/jakke=)

Lene

13.11.2010 kl.23:39

Lyktene dine er fine. Har nokon fargerike som eg kjøpte på Clas Ohlson før sommar som kosta berre 20 kr for ein.

Heldige du som har vore i Australia, har hatt lyst å reise dit sidan eg var 8.

wenche

14.11.2010 kl.00:03

De er kjeeeempe fine !

astrid katrine

14.11.2010 kl.00:28

så fine de va:) får vel ta ein tur down under å kjøpa de;)

★MK★

14.11.2010 kl.10:12

De er supernydelige og lager skikkelig god stemning ute på mørke kvelder

Mia Regine

14.11.2010 kl.12:38

SV: Ja.. Hehe.. Man kan få tak i ALT FOR mye.. Vant ikke i Lotto i går, så akkurat i dag skulle jeg ønske det var dårligere utvalg :p

hjelpmegselv

14.11.2010 kl.15:51

Så nydelige små lamper. Så gøy å ha noe fra Australia som lyser og minner deg om sikkert fine tider :)

Ha en skjønn søndag!

Lene

14.11.2010 kl.19:45

Australia, det var tider det snuppa. Skulle vi ikke tatt en tur tilbake?

Lyktene er superfine, husker godt da vi kjøpte de. Eller jeg da... :-)

Og hvor glad du ble da du fikk de.... Smask

missM

14.11.2010 kl.20:57

Lene: Ja en tur tilbake til Down Under hadde vært fantastisk, har såååååå lyst! Og lyktene har jeg enda vet du ;)

Skriv en ny kommentar

hits