Girl of my dreams - Lula

Jeg sitter med mitt første Lula noen sinne i hendene. Har tidligere prøvd å få tak i dette bladet, men det har vært nesten umulig, da det har blitt revet ut av hyllene på Narvesen nesten før det var innenfor døra.
Men nå sitter jeg her med mitt eget blad. Jeg fant ut at det gikk å bestille bladet direkte fra levrandør, så tidlig i sommer bestilte jeg to stk magasin. Fikk det første i dag, det neste kommer til våren en gang.

Lula er et tykt motemagasin. Bare med en litt annen vinkling. Det er masse bilder sammen med intervju og andre vinklinger av det redaksjoneller innholdet. Jeg er ikke overinteresert i mote, men jeg liker veldig godt bildene og henter masse inspirasjon fra måten de er tatt på.








9 kommentarer

Marienborg

08.12.2010 kl.20:49

Det er gull når folk tipser om slike ting, ja til inspirerende magasiner!!!
Har ikke sett det bladet før,men kanskje pga det blir utsolg så fort.

Kathleen

09.12.2010 kl.06:52

Hm Lula. Mener jeg har lest det før, men husker ikke hvor (og ikke så veldig av hva som var inni heller).

Goose

09.12.2010 kl.10:36

That´s right! Lula is the one <3

Veronica

09.12.2010 kl.15:15

Fint å få tak i noe man liker og har sett etter ja :) Bilder og mote er vel ikke helt mine interesser, men må jo innrømme jeg ser hva du tenker! Rota meg inn på en stor bladkiosk på Gardermoen med hyllemeter matblader.. ble et par stykker ja... ;) (litt artig fakta: mat og helse og mote sto sammen. Porno og Illustrert vitenskap sto sammen. Så menn leser ikke mat og helse og damer kan ikke lese IV? Hmpf. Kjøpte likevel jeg.. )

sv: tja, kan ikke huske at jeg var spesielt super-sulten da jeg smakte de der grønne greiene første gang. Da var de litt sprø, litt salte, litt spennende smak... ikke i nærheten av så fæle jeg syntes nå 4 år seinere eller noe. Rart hvordan ting kan endres?

Sunniva!

09.12.2010 kl.17:50

Så ut som en veldig god inspirasjonskilde:-)
SV; Fant det øverste bildet på weheartit.fant ikke adressen til brukeren,men skal slenge den på hvis jeg finner den igjen. Ja,det er som oftest at kroppen sier fra hvis det er noe galt, og heldigvis var det ikke noe særlig annet en disse små kulene som jeg fant ved en tilfeldighet. Han legen sa at det er bra å sjekke det,men som oftest er det ikke i denne alders gruppen noe brystkreft opptrer.

Fabulouscrazy

09.12.2010 kl.20:04

Jeg har også fått mitt i posten! :D Jaaa, gøy! Elsker det bladet!

Nina C.

09.12.2010 kl.23:12

forresten hvor mye koster det bladet?

Skriv en ny kommentar

hits