Luftig hjemmelaget sjokolademousse
Nyttårsaften og nyttårsfeiring.
Jeg har gitt meg selv ansvar for å lage kveldens dessert. For en tid tilbake smakte jeg Ginas fantastiske sjokolademousse, så jeg måtte bare be om oppskrift for å prøve meg på den til kveldens søte dessert. Da sende hun meg DENNE linken.
Så da var det bare for meg å finne frem ingrediensene og sette i gang med visping og miksing.
Du trenger:
Pisk fløte til myk krem og sett den kaldt.
Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Bruk lav temperatur og rør litt i den underveis.
Stivpisk eggehvitene. Bland forsiktig sammen den smeltede sjokoladen med melis og eggeplommene, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene.
Settes kjølig i minst 2 timer før servering.
// Denne eggskilleren fra Tupperware er genial.
// Rør inn stivpisket eggehvite for luftighet.
Til slutt heller du den ferdige massen i posjonsformer eller en stor bolle som jeg har gjort. Siden jeg skulle ha med denne bort synes jeg det var enklest å ha det i en stor bolle.
Man kan også lage denne desserten en dag eller to i forveien som gjør at du slipper å tenke dessert på selve dagen hvis du selv har invitert til middag!
---------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook
klois
31.12.2010 kl.17:34
Blei ein krønshi mousse:p
Lene
31.12.2010 kl.17:54
wenche
31.12.2010 kl.18:19
Goose
01.01.2011 kl.11:41
Linn
01.01.2011 kl.13:04