Jeg er SÅ avslørt

Hahaha, den (dårlige) aprilspøken min slo ikke så godt ann. Jeg var ganske avslørt fra første tastetrykk. Aprilspøken jeg tok i fjor fikk litt bedre respons. Av en eller annen grunn fant folk det mer trolig at jeg skulle gi ut en CD sammen med 2010 mest populære blogger, en at jeg faktisk skulle på søndagsmiddag med naboene min.... Jaja ;)

Det er morsomt med 1.april og spøker, så lenge det er ting man kan le av, og det ikke direkte går ut over noen.
Jeg fant noen historier i går som jeg synes var bedre en andre.
DENNE saken om en trebarnsfar lo jeg veldig godt av. Fantastisk morsomt å se bildene av samme mannen dukke opp på bilde etter bilde.
FARMEN-saken om at Ståle blir sendt hjem pga banning og at de nå trenger en ny deltakger fort som fy, synes jeg også er litt morsom, med tanke på at dette spilte vi jo inn i høst. Det er ikke realtid på det som skjer der. Men det skader vel ikke å sende inn en mail til den adressen... eller ;)
Googel hadde også sin egen morsomme lille sak, her må dere bare se vidoen. Mulig det er meg som er litt datanerd som synes dette er ekstra gøy men.

Ble du lurt 1. april i år?
Eller dukket det opp noen ekstra morsomme saker i media?

 

7 kommentarer

Jo&TK fra to sider av saken

02.04.2011 kl.08:57

Jeg ble heldigvis ikke lurt i år, eller dvs det kan jo hende noen gjorde en så bar jobb at jeg fortsatt ikke har skjønt det.. =p Synd det ikke ble noe kongelig middag på deg da ;-)

Lillesmurf - Kari

02.04.2011 kl.10:51

Jeg ble faktisk ikke lurt i år.. :) Digg!

Tua

02.04.2011 kl.11:01

Jeg ble tydeligvis lurt.. av deg;) he he, den var god

Kriztella

02.04.2011 kl.11:11

Jeg tror jeg ble lur av ei som skrev på facebook at de skulle ha baby. Men jeg vet ikke om det er sant eller ikke.. Jeg kommenterte først, før jeg kom på at det kanskje var aprilsnarr.. Ikke hørt noe om det var sant enda.. :p

Ellers lurte jeg noen med at lillegutten min har fått sin første tann ;)

Er ikke noe glad i aprilsnarr, for jeg er så godtroende at jeg går på det meste.. Så her holdt jeg meg unna aviser og TV, og var lite på facebook også, og VELDIG kritisk til alt.. :p

astrid katrine

02.04.2011 kl.11:31

eg blei ikkje lurt:D eg trur kje på nogen ting 1 april;) folk har vert så stygge med spøkar før, at eg ikkje syns det e så løye lenger egentlig.. eks et år ringte ein av bestevennene mine og sa de hadde vert i ei trafikkulykka og at tvillingbroren låg på intensiven på sykehuset. den s stygge altså:P visste jo kje ka eg sko gjør:P va det sant v9lle eg sette meg i bilen og komma te sykeuset fort som fy, men hvis ikkje sko gjerna hatt et oppgjør med han bestevennen min:P

Nina C.

02.04.2011 kl.12:10

ble ikke lurt i år. hehe:) men jeg trodde litt på spøken din,men så leste jeg litt mer.hehe:)

Ellinor

02.04.2011 kl.19:19

åååååååå jeg gikk fem på!!

Skriv en ny kommentar

hits