Jeg ønsker meg...

 

[1]....denne plakaten.
Den hadde passet perfekt inn på kjøkkenet mitt. Med elementer fra blandt annet Catrine Holm og Stig Lindberg. Plakaten er ny, men elementene er inspirert fra en annen tid.[2].... nydelig kjole fra ebay.
Da jeg så denne kjolen fikk jeg så lyst på den. Den er jo bare perfekt. Nydelige farge, fantastisk form. Det er en vintagekjole fra 50-tallet og jeg skulle så gjerne ha hatt den. Men prisen ligger på 4000kr og det er en størrelse xs. Så når hverken størrelse eller lommebok passer så får det være det samme i denne omgang ;)[3].....flere følgere på facebook og bloglovin
Jeg har allerede en del personer som har lagt meg til på facebook og bloglovin. Det synes jeg er veldig hyggelig. Men det hadde vært kjekt med et par følgere til. Så hvis du vil kan du legge meg til på facebook her, og bloglovin der.

[4]....opplevelser.
Jeg har nettopp vært ute å reist. Men er det noe jeg aldri blir lei av, så er det reiser og opplevelser. Det er så mye der ute som bare venter på å bli besøkt av meg. Så en reise til et nytt sted snart hadde vært kjekt.


[5].....sushi
Jeg tror faktisk jeg kunne spist sushi til middag hver dag ;)[6]...en liten hund.
Eller egentlig ønsker jeg meg ikke hund, jeg synes bare de er utrolig søte. Kjekk og klappe litt på og gå tur med innimellom, så skal jeg jo innrømme at det er gøy å komme hjem når det står noen som er hoppende glad i døra når du kommer inn. Selv om man bare har vært en liten tur i postkassa.
Men det er for mye annsvar å tid med hund, derfor ønsker jeg meg det litt, men ikke så mye...[7].....lilla kåpe.
Denne kåpen er også fra ebay, og jeg har så lyst på den. Synes den er dirkete vakker. Men det er en gang slik at norge har idiotiske tollregler. Denne jakka koster nesten 1000kr, det er litt dyrt, men for en god ullkåpe må man ut med det uansett om det er vintage som denne eller nye kåpe. Vintage gjør den jo bare mer sjelden. Men så kommer disse tollgreie i tillegg, og da er det nesten 1000kr der også. Så jeg for nok bare fortsette og drømme om denne kåpen.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

9 kommentarer

Mia Regine

02.04.2011 kl.19:57

En sånn plakat kan du jo mekke selv :)

Marianned

02.04.2011 kl.21:48

Fine ønsker, vi deler mange av dem :)

Nina C.

02.04.2011 kl.23:08

Aw,mye fint du ønsker deg:) elsket den kjolen,synd at den var bare i XS.:/

SV;Hadde det lenge i tankene å følge med på modern family,så her om dagen lastet jeg ned første sesong og har sett et par episoder & funnet ut at den har falt i smak hos meg:) så er de ca 20 minutter +/- og da er det lett å se et par i samme slengen:) hehe.

Skjønner hva du mener med at man får en bedre kjennskap til karakterene hvis man følger med fast. :)

alt som GLITRER

02.04.2011 kl.23:16

flax at du fikk oppfylt en av dine ønsker i dag! ;)

Marte

02.04.2011 kl.23:22

Mange fine ønsker du har:) Er så søtt det hundebildet! :D

ewymarie

03.04.2011 kl.00:15

Herlige og inspirerende bilder : )

Lillesmurf - Kari

03.04.2011 kl.11:10

Kjempe fine ønsker :)

SV: Nei det er ikke lett... :/ Veldig vanskelig, men noe skal vi nok begge få ned på papiret, eller hva søta? :)

Jo&TK fra to sider av saken

03.04.2011 kl.13:59

Ja takk til nesten alt, hadde vært så stas med en liten hund, men min kjære er allergisk og jeg har nok egentlig ikke tid =p Men altså den kjolen er jo til å dø for!! Også kåpa til å ha utenpå, hurra =)

//Kremen fra Nilens Jord er ikke dyr, betalte rundt 170 kr for den på taxfree, så sikkert ikke mer enn 200 til vanlig. Den kan absolutt anbefales og kjennes fantastisk ut på huden =)

Goose

03.04.2011 kl.16:48

Ååå den kjolen var jo bare helt nyyyydelig!!!!! Skriver under på sushi til middag hver dag as;)

Skriv en ny kommentar

hits