Store vintageelskere (L-XXL)

Når jeg legger ut mine vintageklær på Epla-butikken min "miss M vintage" er det mange som sier; "Ååååå, så flott. Men det passer nok ikke til meg jeg er for stor til å få plass i de klærne der.".
Det er nok tilfelle at mange vintagekær kommer i small og medium. For min del er det alt for mye i s-xs også. For de passer jo ikke jeg ;) Det er så klart litt "dumt" siden det bare finnes en av hvert plagg. Og det er mye lettere og legge inn et stort plagg til lite, en andre veien.
Men, nå har jeg/har hatt flere kjoler i butikken min i både large, x-large og xxl. Så for større jenter er det også mulig å bli vintage elsker.

Jeg skjønner at man fort kan bli lurt, siden modellene jeg bruker stort sett er størrelse small. Men jeg "må" nesten gjøre det slik, for klærne jeg selger er jo i alle størrelser. Da er det slik at jeg kan putte et plagg i størrelse XL på en small person, men jeg kan ikke putte et plagg i størrelse XS på en large person. Av praktiske årsaker bruker jeg derfor mindre modeller. Men jeg "snurper" plaggene litt sammen, enten med belte eller en klipe i ryggen på kjolen, så den ikke skal se så alt for stor ut.

 

Se her, masse flotte kjoler. Noen av de er desverre solgt alt. Klikk HER for å ta en titt på det som er igjen.

 

Det finnes også mange store jenter der ute som blogger om mote. Her har jeg funnet frem til noen som tørr vise seg frem. Desverre fant jeg ikke noen norske bloggere på letingen min. Så hvis noen vet om noen, si gjerne i fra.

Le Blog de Big Beauty


Pretty in Plus


Cupcake's Clothes
12 kommentarer

Marte

13.09.2011 kl.17:53

Yay! Den turkise kjolen nederst, med prikker... den var fin! Men finner den ikke i butikken din, er den borte alt? Den var stiiiliiiig... den blå i midten øverst var også fin..

Blunke

13.09.2011 kl.18:39

Du er så flink til finne frem «gullet» på loppis, altså!

Siv

13.09.2011 kl.19:07

Ah, jeg skjønner ikke hvem som ikke blir forelska i skattene dine! Og det er fiiint at du sier ifra om sånt!

Martine Andrea

13.09.2011 kl.19:19

Oj, så BRA at det er store jenter som også blogger om mote! : )

tonje

13.09.2011 kl.19:23

Det skal sies at du har utrolig mange skatter i butikken din! :)

Løvinnen

13.09.2011 kl.20:01

Så bra! =)

Lillesmurf - Kari

13.09.2011 kl.20:07

Så mye fint <3

AccordingtoTK

13.09.2011 kl.21:51

Du er så flink til å plukke ut kjoler! Har sett innom bloggen til Cupcakes Clothes og hun er en utrolig herlig stil, masse spennende å bla seg gjennom =) Også må jeg si du kledde røde lepper skikkelig godt!

Nina C.

14.09.2011 kl.00:05

Kjempe fine kjoler ovenfor! Bra at de finnes i litt større størrelser også:)

Skal sjekke ut de bloggene ovenfor også:)

KRISTINE GANGFLØT

14.09.2011 kl.03:29

Så kult at du har med litt frodige jenter i innlegget ditt! *liker* !! Bloggen din er spesiell. Tror ikke jeg har sett noe lignende faktisk. Har du meldt deg på ukens blogg? (eller helgens?) :)

Silje Rykken Reknes

14.09.2011 kl.08:13

Ja, jeg synes det er veldig mye i S å få tak i, men hva med de som er større da? Flott at du har til de fleste størrelser. Når jeg ser på de flotte bildene dine så synes jeg det er helt utrolig at de kjolene i XL ikke ser større ut på dine S-modeller. De burde ha druknet :) Det er stor forskjell på en S og en XL....

Du har så mye lekkert i butikken din! Delikate bilder!

missM

14.09.2011 kl.15:16

Silje RR: Jeg bruker belter og kliper i ryggen på de store kjolene. For det ser ikke pent ut som du sier når en drukner i de store plaggene. Så det er på en måte litt "juks" for å få det til å se pent ut... Men på den annen side så tenker jeg at det er jo som når man ser i kleskataloger, modellene er jo supertynne, men klærne selges jo i alle størrelser. Forskjellen hos meg er bare at du får akkurat det plagget!

Skriv en ny kommentar

hits