VINN FOTOGRAFERING med MONSTERFOTO

Siden det ikke er lov til å avholde konkurranser på facebook, legger jeg den ut her på bloggen.
Du kan vinne en fotografering med Monsterfoto. Det du trenger å gjøre er å trykke likerMonsterfoto sin facebookside og legge inn en kommentar i feltet under her. Kom gjerne med en kort begrunnelse, det kan hjelpe litt for at akkurat du blir trekt ;)
Jeg trekker en vinner når Monsterfoto har fått 500 følgere/venner på facebook. Spre gjerne ordet på sosiale medier, facebook, twitter, blogg). Du må gjerne bruke noen av disse bildene. Jo fortere Monsterfoto får flere venner, jo fortere trekker jeg en vinner! (Hurra)

Og ikke vinner bare du, men du kan gi samme premie til en venn!
Dere trenger ikke dra sammen på shooten, eller på samme dag. Det er helt opp til både deg og vennen når dere vil bruke premien!  Så husk å fortell dette til venner som vil gi DEG sin andre del :D
Jeg gjør alle mine fotograferinger i naturlig lys og miljø. Det betyr at vi tar bilder på en plass som dere liker. Om det er i fjæra, en eng, et industriområde, hjemme, i skogen, hos farmor, på en kafé eller hvor dere måtte ønske. Ta meg med til et sted som betyr mye for deg/dere.
Personlighet i bildene er viktig, jeg får frem hvem personen på bildet er. Gjennom lek og morro på photoshooten.

 

Premien har en verdi på ca 2000kr.
Dere må bo eller komme dere til Drammen/Asker/Bærum/Oslo-området for fotograferingen. Eller vi møtes på halvveien et sted og finner en løsning! Hvis ikke er det mulig å gi bort premien til noen andre :)

Det er VIKTIG at dere som ikke har blogg legger igjen mailadressen deres når dere legger inn kommentar på innlegget. Ellers har jeg ikke mulighet til å få tak i deg hvis du vinner :)
Mailadressen blir ikke publisert.

 


Jeg har lagt ut et innlegg om dette før, så dere som kommenterte der er fortsatt med i konkurransen. Hvis dere vil kan dere godt legge inn en ny kommentar her. Det teller ikke dobbelt, men da får jeg samlet alle ;)

 

 
14 kommentarer

Siv

05.10.2011 kl.17:54

:))) Men hva med ingen konkurranser på facebook? Er det staben som sier det, eller? ikke bra!

Helene R

05.10.2011 kl.19:36

Jeg vil gjerne være med! Elsker foto, og det ser ut til at du er kjempeflink! Liker :)

Marte

05.10.2011 kl.22:01

Jeg vil gjerne vinne dette selv jeg. Vil så gjerne ha sånt fint bilde av den lille familien min :)

Hilsen Marte

Nina C.

05.10.2011 kl.22:06

Liker monsterfoto på fjesboka! kan gjerne nevne konkurransen på bloggen også! :) Har hatt fotografering med deler av familien som en bursdagsgave. men skader ikke med flere bilder! du tar så flotte bilder, så jeg melder meg gjerne på!

Nina C.

05.10.2011 kl.23:10

SV;Følte intervjuet gikk bra somsagt=) får vite om jeg får jobben eller ei iløpet av neste uke.Takk for at du krysser fingrene dine for meg:D

Hege

06.10.2011 kl.14:15

Digger bildet av hund og eier i åkeren, og vil såklart vinne fotoshoot :) Liker!

alt som GLITRER

06.10.2011 kl.14:43

jeg ønsker å vinne en høstfotografering av meg og Umisen!!! skal rett inn på FB og like :)

Lillesmurf - Kari

06.10.2011 kl.17:57

JAAA jeg vil være med.. Har så lyst å få til noen fine bilder til bloggen min.. Har lenge hatt lyst til det og nå ser jeg endelig muligheten.. :) Jeg liker siden på Facebook :)

SV: Jeg er veldig opp og ned.. Men dette klippet synes jeg er hysterisk morsomt :D

Solveig

06.10.2011 kl.23:22

Liker selvfølgelig Monsterfoto på facebook, og vil veldig gjerne vinne fotografering! ;) Hadde vært koselig med noen fine høstbilder av mannen min og meg! :)

Elisabeth

16.10.2011 kl.09:36

"Liker" Monsterfoto på Facebook allerede :) Jeg skulle så veldig gjerne ønske at min lillesøster og hennes lille familie som akkurat nå rundet 4 medlemmer kunne fått en slik fin bildeserie av seg. Lille søte lillesøster har et lite koselig hus, men det er fylt med masse tomme vegger, og hennes 2 små barn ønsker hun veldig gjerne å ha bilde av der. Krysser fingre og tær og håper de kanskje blir trukket ut når jeg deltar her :)

Katrine

17.10.2011 kl.13:29

For en herlig premie! :D jeg er med og liker på facebook! Kunne veldig gjerne tenkt å vinne fordi det hadde vært super morsomt å få tatt noen ordentlig fine bilder til bloggen f.eks. ny header osv. Grunnen er vel egentlig fordi jeg har gått ned 20 kg. siden mai i fjor og endelig begynner jeg å føle meg FIN! :)

Lillesmurf - Kari

20.10.2011 kl.11:12

Når trekker du vinneren?

AccordingtoTK

20.10.2011 kl.12:44

Jeg tror jeg skrev på den forrige også, men slenger meg med her i tilfelle ;-) Jeg vil gjerne vinne en fotografering og da skulle jeg tatt med meg den herlige vennegjengen min og foreviget oss før alle blir voksne på "ordentlig" med barn, hus, hytte og bil!

Habibe

05.11.2011 kl.00:59

Det hadde vært artig å vinne en fotoshoot med deg, ser at du tar veldig fine og proffe bilder. Personlig har vi ikke vært hos en proff fotograf enda, ville helst vente til ungene kan/vil posere selv. Har allerede likt facebook-siden :)

Skriv en ny kommentar

hits