En eksplosiv helg

Denne helgen har gått i ett!
Jeg har vært på kurs, på kurs på kurs og på kurs, fra fredag til søndag :D Det har vært utrolig slitsomt, men også gøy og lærerikt.
Det var et Les Mills kurs for de som kjenner til det konseptet. Jeg gikk på Bodycombat, og kan med stolthet si at jeg nå er vertifisert Bodycombatinstruktør. Litt ekstra stas siden det bare var halvparten av de som var på kurset som besto.

Hele helgen gikk med til trening. Ca 8 timer hver dag, hvor vi gikk gjennom teknikker, trente, lærte program, fremførte forran de andre, lærer coaching med mer. Og ikke nok med det, da vi kom hjem hadde vi fått lekse til dagen etter. Nemlig å lære et av treningssangene utenatt, for så å ha time med de andre deltakerne neste dag. Når man har holdt på i så mange timer er man ganske sliten og har bare lyst til å gå hjem å legge seg, men nei da, her var det bare å begynne å øve på slag og spark hjemme i stua.


//Jeg tok ingen bilder under helga, men fant dette bildet på internett som var litt kult. Er som å se meg selv i helgas action ;)


Bodycombat er en kampsportinspirert gruppetime til musikk. Man er ikke i nærkontak med andre deltakere, men slår og sparker i lufta. Vil du ha en tøff time med trykk, anbefaler jeg deg å prøve dette. For sliten blir man! Det er mange treningssenter som tilbyr denne timen.

 

 

Veronica Maggio
Jeg fikk jo heller ikke fortalt at jeg på torsdag var på Veronica Maggio konsert på Rockefeller. En bra konsert, dama kan synge. Hun har jo ikke de mest "livete" sangene. Men vi fikk digga litt likevel og på siste sangen "Jag kommer" tok det helt av. Skulle ønske hun spilte den flere ganger ;)

Vi var litt tidlig ute og fikk knallbra plasser. Men det ble litt kjedelig ventetid som vi fylte med å ta bilder på mobilen!
8 kommentarer

Trine Lise

10.10.2011 kl.13:40

Gratulerer som instruktør...

kunne tenkt meg å tatt det kurset selv.. Men bør vel kanskje prøve timen først!

Var faktisk på Les Mills party her på ett senter i Bergen og trente body attack og body balance! :D

Stå på!

Nina C.

10.10.2011 kl.15:16

Gratulere som instruktør da:) virker som en spennende treningsform:)

Fine bilder fra konserten!

Helene Harefrøken

10.10.2011 kl.19:44

Grattis som instruktør! Stas! Jeg har også sett Veronica Maggio live, og det var ordentlig bra! :)

Sofie

10.10.2011 kl.20:27

Gratulerer som instruktør! :D Jeg prøvde Les Mills' bodycombat når det fulgte med en DVD til Fitness frokostblanding en gang, og det var supermorsomt! Kjørte programmet to ganger på rad - og da ble jeg supersvett! :D Morsomt!

Lillesmurf - Kari

10.10.2011 kl.20:48

Så kult.. Grattis <3

Siv

10.10.2011 kl.21:49

Hurra, du er fliiink! Det høres gøy ut, ja! her går i det i tredemølle... kan bli kjedelig i lengda!!

Hilde-Marlen

10.10.2011 kl.22:34

HAHAHA!

Jeg tror jeg dør litt på meg.

De kjede-seg-bildene er bare sååå bra :P

Vibeke

11.10.2011 kl.08:20

Tusen takk:D for en gangs skyld er jeg faktisk fornøyd med en oppgave. men vi får se hva lærerne sier. De tenker jo ofte annerledes. pluss at all postalia er veldig enkel (de er jo en stor bedrift, så ville ikke ha så mye krimskrams), men her nede så putter man tydeligvis design på ANDRE siden av brevark. det syns jeg var litt for mye, så droppet det. får se om han trekker meg på grunn av det. hmmm..

Skriv en ny kommentar

hits