Det er fantastisk å bo alene når...

Som en oppfølger til gårsdagen innlegg "Det er et helvete å bo alene når..." kommer nå motsettningen.
Som jeg skrev i går, synes jeg det helt greit å bo alene, det er jo mer når de nevnte "problemene" oppstår at jeg synes det er litt småkjipt. Men i dag forteller jeg at det er fantastisk å bo alene.

Som når...

*...det står en stor godteskål på bordet
For gjett hvem som får spise den opp, heeeeelt alene :D Eller når jeg tenker meg om, så lurer jeg på om den burde komme under "helvete alene"-kategorien. For jeg burde jo ikke spise den skålen alene.
Nææææ, who am I kidding. Så klart jeg spiser den alene ;)

*...når jeg skal ut å swinge meg
Jeg har ingen å raportere til, eller si ifra til når jeg kommer og går.

*....fjernkontrollen
Her ligger et godt argument. Jeg er master of the TV. Jeg slipper å se på noen trasige fotballkamper. Og kan la tittekassa stå på akkurat den kanalen jeg ønsker.

*... man har lyst til å kose seg med litt vin en helt vanlig ukedag
Man må se det positive i alt! I går la jeg dette ut som noe negativt, men hey, en hel flakse vin for meg selv. Jeg burde jo ikke klage ;)

 

 

9 kommentarer

Vibeke

14.10.2011 kl.14:43

Herlige innlegg :) Du har jo skjønt greia - det er fordeler og ulemper med både singellivet og samboerskap. Gaven er å ha evne til å glede seg over den situasjonen man er i, for det går liksom ikke an å få i pose og sekk. Det godteskålargumentet var forresten veldig bra. Jeg har måttet gjøre det veldig klart her hjemme at jeg er ego på godteri... Jeg deler gjerne, og man får hvis man spør, men man må aldri spise det opp uten at jeg vet om det...

Maria

14.10.2011 kl.15:36

Å guuud den der fjernkontrollen skulle jeg gjerne hatt tak i fra tid til annen. I huset vårt er det småjentene som sitter på den fra de kommer på onsdagen til de drar igjen på enten fredag eller søndag (ettersom om det er mamman eller pappan sin helg) Tror jeg må begynne å sysselsette dem litt. :)

Siv

14.10.2011 kl.15:39

ahahahhahah, du er kronisk, du Marianne! Gleder meg til å se om dette blir en "ond sirkel" i morgen ;DD

Hege - A Case of Me

14.10.2011 kl.16:19

Hahaha :-D

Trikset er å få seg en musiker - de har mange spillejobber om kveldene, sånn at fjernkontrollen får du ha helt for deg selv, og dermed også godteskåla og vinflaska <3

Nina C.

14.10.2011 kl.16:50

fint motstykke til gårsdagens innlegg:)

Nina C.

14.10.2011 kl.19:20

SV;Samme her også, en del filmer som jeg ikke visste kom.Kom over ?kommer på kino? seksjonen på filmweb.no.

Jeg liker godt skrekk filmer selvom jeg er veldig skvetten av meg og av sånne grøssere sitter jeg gjerne med en pute i nærheten. haha:P Må bare få med meg noen å se baby call og the thing.

Lillesmurf - Kari

14.10.2011 kl.20:41

SV. Jeg digger de :D

Helene R

14.10.2011 kl.22:47

Herlig innlegg! Det er jo en kunst å snu det negative til noe positivt! Skal ikke si at jeg mestrer kunsten selv, men... ;)

astrid katrine

17.10.2011 kl.23:14

det e nok veldig fint å bo åleina o:) eg har aldri gjort det...

Skriv en ny kommentar

hits