Jeg liker ikke kaffe, jeg bare later som


Hei, jeg heter Marianne, er voksen (30 år) og liker ikke kaffe. Det er flere av oss...
Mange må ha en kaffe for å komme i gang om morgenen, egentlig jeg også. Det er bare at jeg ikke er så glad i kaffe. Jeg kan ikke sette på kjelen om morgenen og nyte en kopp med sort gull. Jeg liker det bare ikke!

Dette kan på sett og vis være et problem, både når man jobber som grafisk designer og eier egen bedrift. Man blir jo invitert på kaffe hele tiden. Så er det likosm litt høflig å takke ja, og sitte der og sippe til koppen sammen. Har man ikke annet å snakke om så kan man hvertfall rette tema mot innholdet i kaffen.Men jeg liker kaffe latte, for ikke å snakke om kaffe mocca! Men man må være litt "fornuftig" så det blir latte til daglig og mocca til spesielle anledninger.
Jeg ber alltid om å få latten min ekstra varm, uten skum. For man må jo så klart ha litt spesielle preferanser når man bestiller kaffen sin, det er en del av det urbane ;)
Det er egentlig ikke så lenge siden jeg begynt å drikke latte heller. Det begynte med at jeg ba om en enkel kaffe mocca med dobbel sirup. Altså masse sjokolade og en eller annen søt sirup som f.eks karamell. Dette holdt jeg på med lenge, for jeg kunne enda kjenne kaffesmaken gjennom alt det søte. Ikke spør meg om hvorfor jeg tvang dette i meg, det var vel i et forsøk og håp om å bli voksen?

Etter hvert kunne jeg kutte ned på det søte, og nå er jeg hvertfall der at jeg kan si ja takk til en kaffe når vi er i kundemøter i det minste! Men jeg bøtter ikke nedpå med en kanne kaffe om dagen. Et sted går grensa  ;)

 

_______________________
Igjen må jeg takke for stemmer jeg har fått på det store dykket.
Men jeg trenger litt flere, er bare noen få stemmer unna nå, og setter stor pris på å få litt hjelp fra dere. Klikk på linken og stem på meg, dere kan stemme fra forskjellige ip adresser. Så stem fra jobb, fra hjemme, fra mobilen, fra... ja der det måtte dukke opp forskjellige nett!
Tusen takk :D

 

 

 

20 kommentarer

Marit

11.11.2011 kl.11:01

Jeg liker kaffe litt. Jeg drikker det kun når jeg er supertrøtt. Liker lukten. Og vel, det blir liksom bedre og bedre, helt til slutten når den har blitt kald, da er det virkelig ikke godt. Men kaffe med bailys! det er snadder. Men det kan jeg nesten ikke drikke hver morgen altså :p

Blunke

11.11.2011 kl.11:19

Jeg stemmer fra alle mulige steder :) Og apropo kaffe.... mm-mocca!

Hege - A Case of Me

11.11.2011 kl.12:24

Jeg liker ikke kaffe og prøver ikke å late som heller :-) hehe.. Jeg prøvde å venne meg til mocca, men jeg tror ikke jeg tåler koffein så bra for jeg blir helt skjelven og svimmel av det.

Kult kaffeflekkbilde

Eileen

11.11.2011 kl.12:58

Hehe! Kaffe er egentlig ikke så godt, men tror det er samme greia som øl; man må bare drikke til man blir vandt til smaken xD Jeg drikker helt cappuchino, eller så kan jeg drikke vanlig kaffe med en melkeskvett! :D

Nina C.

11.11.2011 kl.13:56

hehe,er samme som deg. jeg liker ikke det sorte gullet,men elsker cappocino og kaffe mocca.

Hilde

11.11.2011 kl.15:19

Jeg er også helt enig med deg! :)

Heidi

11.11.2011 kl.16:17

Jeg liker sånn snopekaffe med masse melk og skum i, men ellers drikker ikke jeg heller kaffe. Heldigvis gjør ikke samboeren min det heller, og det er greit, for da er vi alltid to som ikke drikker kaffe i selskaper. Vi liker ikke vin heller.

Sofie

11.11.2011 kl.16:55

Jeg drikker heller ikke kaffe. Begynte såvidt når jeg var hjemme hos de gamle søte via jobben, men slutta når jeg ble gravid. Frøet liker ikke kaffe ;)

Har stemt på deg! Kan man stemme ofte? En gang per dag?

Siv

11.11.2011 kl.18:05

Haha, jeg liker ikke engang det med ekstra søtt i, jeg! Prøvde faktisk litt her i helga, men det eneste jeg likte var skummen på toppen ;)) Ikke drikker jeg noe annet enn melk og vann heller........ :p

fröken K

11.11.2011 kl.20:29

Jeg liker ikke kaffe. Fyller 30 neste år og har prøvd mange ganger å drikke kaffe. Jeg klarer ikke smaken. Den er helt grusom. Men noen ganger ønsker jeg at jeg drakk kaffe så jeg kunne få en "kick" om morningen.

Marte

11.11.2011 kl.22:31

Er heller ikke noen stor kaffe-drikker, men så er jo jeg bare 29 også da... :P

Trine

13.11.2011 kl.07:49

Hehe, jeg er enda verre. Prøvde å starte med kaffe mocha for en del år siden, men nei.. Litt dumt når man er student, og jeg heller ikke liker energidrikker :p

Lillesmurf - Kari

13.11.2011 kl.12:04

SV: Jeg har også mange spill gående samtidig. Veldig moro... Eneste som er dumt er at spillet bruker mye batteri :/

Lene

14.11.2011 kl.21:44

Eg likar ikkje kaffi. Tok meg ein slurk då eg var under 5 år, hugsar endå at det ikkje var godt.

Lene

15.11.2011 kl.09:29

:) Funny!! Kaffe i seg selv smaker jo ikke godt..... hvis man sammenligner med vaniljekrem og sjokolade.....men jeg er avhengig. Jeg må ha det, jo svartere og sterkere jo bedre! Hvis du har kommet dit at du kan drikke den bar så er du snart kaffevoksen :)

alt som GLITRER

15.11.2011 kl.21:27

Enkel latte med lettmelk takk ;)

Kathleen

16.11.2011 kl.04:01

Da jeg begynte å drikke kaffe var jeg seksten og drakk bare mocha kaffe og iskaffe. Så avanserte jeg til latte. Så cappucino. Så americano. Så vanlig svart kaffe. Og nå, nå drikker jeg espresso. Fem espressoshots om dagen - minst. På termos. Hvis jeg ikke har det, kan jeg likegodt bare droppe forelesning/lesesalen. Jeg har alltid skrytt på meg at jeg kan slutte med ALT på dagen uten at det byr på problemer, men nyluig måtte jeg innse at jeg ikke er et supermenneske. Jeg MÅ ha kaffe.

Kathleen

16.11.2011 kl.04:03

Ps: men kaffe lukter så innmari godt. Det var derfor jeg tvang meg selv til å like det. Jeg hadde en plan om at en dag skal jeg drikke kaffe som de voksne, for kaffelukt er noe av det beste jeg vet.

astrid katrine

21.11.2011 kl.10:35

hei eg hette Astrid Katrine og eg like heller ikkje kaffi. ikkje komme eg te å lika det helle for alexander drikke det helelr ikkje. men Te, det lika me:)

myldretid

22.11.2011 kl.23:55

Jeg drikker ikke kaffe, og får høre det ca. én gang om dagen at man må drikke kaffe når man jobber i avis. Men neeei, det frister ikke. Jeg er veldig glad i te, men kaffe, selv ikke "juksekaffe" (som jeg kaller det) går ned her.

Skriv en ny kommentar

hits