Om å bake og sånn...

Jeg liker å bake, synes det er kjempegøy. Det jeg ikke liker er all oppvasken som kommer etterpå, men det er vel en del av pakka. Så man får bare ta det som kommer.
Gode boller = oppvaks.
Eller man kan se på det som:
Oppvask = gode boller.

I går bakte jeg skoleboller. Jeg merka det var lenge siden jeg hadde bakt noe slikt. De siste årene har jeg bare laget "sunne" ting som grov pizzadeig, grove rundstykker, knekkebrød. Ja og litt cupcakes nå og da (de var ikke så sunne når jeg tenker meg om)
Skoleboller er jo så godt, særlig det gule i midten. Og nå skal jeg dele en liten hemmelighet med dere:

Jeg skulle ta latmannsvarianten på det gule i går, altså å kjøpe ferdig pakke. Da jeg sto på butikken hadde de ikke vaniljekrem, men vaniljesaus. Jeg begynte å lure på om dette var det samme eller. Så jeg dro på en butikk til, her hadde de også bare vaniljesuas. Så i mitt sinn tenkte jeg at det var bare det som fantes og kjøpte pakken.
Jeg skulle hatt kremen. Men men, jeg helte saus i bollene, og det ble sånn passe bra, litt flytende og ikke så mye som holdt seg i midten der. Men det ble en halvgul klætt så man hvertfall fikk feelingen av skolebolle.
7 kommentarer

Goose

05.01.2012 kl.11:49

Ingen som merket forskjell her ihvertfall :) De var supergode. Jeg ble sååå skuffet da jeg stod opp idag tidlig for en ny økt og mannen hadde SPIST opp bollene mine :O Skuffings!

Eileen

05.01.2012 kl.12:19

Kreativ idé må jeg si! Nå fikk jeg lyst på skoleboller =P

Nina C.

05.01.2012 kl.13:05

Skoleboller er yummy:) Gikk sikkert greit å bruke vaniljesaus:)

Husker når jeg var "liten" at jeg trodde de gule i skolebollene var egg. Det lignet litt på eggeplomme når man hadde speilegg:)hehe

SV;Det har jeg:) Når man ser tilbake og gjennom bloggarkivene så merker jeg at det har skjedd mye iløpet av 2011. Gleder meg til å se hvordan 2012 blir:)

Sofie

05.01.2012 kl.14:00

Å herres, så gode de så ut! :D Sikle sikle...

Lene

05.01.2012 kl.16:02

Dei såg kjempegode ut.

Likar å bake, men har ikkje gjort det på sikkert over eit år (blir så ekkel på hendene osv). Skal smiske (haha) med venninna mi om me kan ta oss ein tur på Leftdal slik eg får tak i ein kjøkkenmaskin som kan elte deiger:D

Siv

05.01.2012 kl.17:49

Det kan du si... oppvask. Men så lenge en tar det med en gang, så kommer man over det :D

tonje

05.01.2012 kl.19:04

De såg no uansett helt himmelsk ut! Åh, kanskje jeg må lage det i morgen. Fin fredagsaktivitet.

Skriv en ny kommentar

hits