Min kveld med Marilyn

For et par uker siden så jeg filmen "The prince and the showgirl" med Marilyn Monroe.
Jeg varmet opp til å se filmen "Min uke med Marilyn". En ny film om livet til det kjente ikonet. Filmen med Michelle Williams i hovedrollen handler om innspillingen av akkurat denne flimen.

Print screen fra orginalfilmen fra 1957
Frøken Monroe var kjent for sine former og det sies at hun brukte en størrelse 40/42. Noe som på sett og vis kan stemme med datidens størrelser. Hun var nok mer en størrelse 38 etter dagens mål.

Jeg liker godt figuren Marilyn, hennes former og hennes stil. Mange filmer av henne har jeg ikke sett, men etter å ha sett "The prince and the showgirl" ser jeg at utrykket "dum blondine" kommer til sin rette. Det er det hun spiller, men sin lille knisete og forføriske latter.
Dette var noe Marilyn selv ble lei av og spille og startet sitt eget produksjonseselskap så hun hadde mer kontroll på rollene hun spilte! Dama viste hva hun drev med, og spilte helt klart på sitt utseende.


Dette er et av de mest kjente Marilynbildene, som ble tatt under innspilingen av en av hennes filmer.

My wek with Marilyn synes jeg var en bra film. Michelle spiller rollen godt, men jeg synes ikke hun klarer å få til den forføriske og fnisete latteren Marilyn har. Det er jo likevel ingen tvil om hvem hun er.

Jeg har jo som nevnt, ikke sett så mange filmer med Marilyn Monroe selv i før jeg så "The prince and the showgirl", men må si jeg ble positivt overrasket. Jeg synes hun spilte godt, i motsettning til flere av hennes motspillere. Det sies at hun vist nok var et naturtalent, men led av sceneskrekk.

7 kommentarer

ewymarie

31.01.2012 kl.12:33

For et stilikon hun var Marilyn... Gøy at det blir laget den type filmer : )

Eileen

31.01.2012 kl.13:30

Ahhh, elsker Marilyn! Har sett noen av filmene hennes, men har ikke sett My Week With marilyn enda. Bra at du likte den! :)

Hurra for formfulle kvinner!

Siv

31.01.2012 kl.13:31

Her var det NYTT! Liker innlegget, Marianne; kanskje jeg skal se en av de selv også! Jeg har jo eeegnetlig aldri visst hva Monroe gjorde.... Bare hvem hun er, men jeg tror ikke det er så unormalt, sånn egentlig!

Helene R

31.01.2012 kl.18:30

Spennende! Jeg må se noe med Marilyn jeg også, kjenner jeg. Har ikke gjort det før, så det er kanskje på tide? Liker Michelle Williams da :)

Nina C.

31.01.2012 kl.19:21

Skal se å få sett noen filmer med Marilyn Monroe:)

Frida

31.01.2012 kl.23:15

Åh, hun er fantastisk!

Lene

01.02.2012 kl.20:19

Eg vil sjå begge. Marilyn Monroe har alltid vore ei som eg har sett opp til sjølv då eg var alt for liten til å forstå kven ho var.

Skriv en ny kommentar

hits