Flyturen fra Helvete

Det er ikke til å komme bort i fra at Ryan Air er billig. Hvertfall så lenge man ikke skal sjekke inn noe bagasje og ikke velger seg sete eller noe ekstra egentlig. Da kan man få seg en ganske billig tur, som jeg og Steph fikk til Tallinn.
Når man reiser så billig så forventer man vel egentlig servicen deretter også?
Men et sted går grensen selv for billigreiser.
På vei mot Tallinn tok vi som nevnt Ryan Air. Jeg har flydd med dem før, og synes det er helt greit. Det er småting som at man ikke kan legge ned stolryggen og at det ikke er en lomme i stolryggen forran deg til å legge fra seg ting. Men når man betaler 400kr tur/retur, kan jeg overleve noen timer på fly uten å legge ned setet mitt.

Problemet med denne turen var kabinpersonalet.
For det første når vi setter oss ned på setet tar jeg av meg kåpen og legger den over meg. Dette fikk jeg IKKE lov til, alle jakker måte opp i hattehyllen. Jeg tar den i stede på meg, for jeg synes det var ganske kaldt. Jeg tar også på meg skjerfet mitt, det er ganske stort og tvinner rundt halsen. Men det kunne jeg IKKE ha på meg. Hvorfor fikk jeg aldri svar på, det ble lagt i hattehyllen, sånn var vist bare reglene. Så jeg setter meg ned tar på belet. Flyvertinnen hopper mot meg og river av meg belte. Jeg kunne IKKE hadet på nå vi holdt jo på å tanke bensin. Noe jeg burde ha skjønt???

Så kommer vi oss opp i lufta da. Jeg og Stephanie sitter på rad nr. 1. Her er det slike metallskiller mellom setene som matbrettene er i. De er til vanlig på setet forran det vet du. Men her var det da disse skillene. De var jo veldig kalde, så jeg satt og førs. Vi spurte om vi kunne sette oss et sete lengre bak, for det var ledig. Det kunne vi IKKE. Why? Hva var problemet med å sette seg ett sete lengre bak når det var ledig?

På toppen av det hele ble vi hysjet på da vi satt og pratet sammen.
Disse flyvertinnene må ha vært premenstruell til de grader....

Flyturen hjem gikk var det så mye hyggeligere personale, selv om det ikke skulle mye til for å slå de andre...

16 kommentarer

Siv

01.02.2012 kl.18:17

Fysj og fy!! De må da kunne være høflige i det minste!!

Lene

01.02.2012 kl.20:21

Huff, så teit. Siste gongen du skal reise med det flyselskapet?

lisemor

01.02.2012 kl.20:58

Oh, fun! Eller ikke.... har du sett den Nemi stripa (eller sida) hvor hun teller til ti med visualisering? Hvis ikke har du gått glipp av noe, tipper det var det som gjorde at dere overlevde den flyturen der! :P

Sofie

01.02.2012 kl.21:10

Gu, for en hyggelig flytur! Flott at det er billig da... Personalet hadde sikkert ikke fått lønna si. Blir sur av sånt ;)

Marte

01.02.2012 kl.21:20

Regner med at du hadde glemt å betale "snakke-med-sidemann-gebyret"? Det burde du skjønt isåfall ;)

Nina C.

01.02.2012 kl.23:13

Huff,høres ikke noe særlig ut å fly med ryanair. Hørt litt av hvert om det flyselskapet. Er nok greit hvis man vil komme seg fra A-B til en billigere pris.:)

Elin Henriette

01.02.2012 kl.23:34

Hehe, damer som tilbringer mye tid sammen får jo mensen samtidig :p

Håper dere hadde en flott tur uansett!

Helene R

02.02.2012 kl.01:11

PMS så det holder i lange baner, dette ja! Haha! Eller kanskje de ikke hadde fått seg noe på ei stund? Gudene vet. Elendig service var det definitivt!

elise

02.02.2012 kl.08:25

Merkelig. Jeg har flydd MYE med ryanair, og har aldri hatt en dårlig opplevelse med de. vet at det er dårlig plass til beina (ikke når man er 1.60 da) og at det mangler sånn lomme, men at det har vært SÅ ille er merkelig :O

artemisa

02.02.2012 kl.08:49

Iiiik, Ryan Air, 1 gang aldri mer. Lenge siden jeg fløy med dette lumske selskapet, men det var såpass ille at det ble med den ene gangen. Damene ombord på mitt fly var også mega-sure, og virka stressa. (ikke noe positivt oppe i lufta på et fly)Men det verste var standen på flyet, mannen forran meg fikk gjentatte hissige beskjeder om at han måtte se å rette opp stolryggen sin (på den tiden kunne man legge ned stolryggen på Ryan). Vertinnen kom tilbake en siste gang og sa at nå var det nok , han skulle bare se å adlyde ordren slik at vi kunne ta av. Til slutt reiste mannen seg opp og forklarte at det ikke var mulig......grunnen til det var nemlig at hele setet hans var løst. Hadde vi nødlandet med det flyet hadde jeg altså dødd da jeg hadde fått hans sete i hodet, selv om jeg hadde overlevd selve krasjet! :) Men det blåste de i og tok av fordet! Det var greit noia! Ett år etter måtte Ryan Air sette hele flyparken sin på bakken grunnet for dårlig sikkerthet på flyene...ikke sånt man vil høre om. Jeg er glad jeg overlevde, men aldri mer!ha ha

Lillesmurf - Kari

02.02.2012 kl.09:19

Hjelpes.. Hun hadde da ingenitng i den jobben å gjøre.. Kjente jeg nesten ble provosert bare av å lese dette :P

astrid katrine

02.02.2012 kl.09:25

oioioi.. nogen som ikkje like jobben sin... eg har egentlig god erfaring med ryan air, men har nok mye med personalet å gjør ja:)

wenche

02.02.2012 kl.11:29

ja her snakker vi fly i ekte IKEA stil...meen man kommer seg til og fra for en billig penge...nei forresten jeg trekker det tilbake...man kommer seg frem med norwegian også ;)

Goose

02.02.2012 kl.15:50

Aaah!!! Vi hadde glemt å betale for snakke-med-sidemann gebyret altså!!!!

Phoebe

02.02.2012 kl.19:11

Nei herlighet for en elendig service!! Sverger til Norwegian jeg. Det er ikke sååå mye dyrere. Ikke at servicen er 100 % der heller, men i det minste bedre enn dette.

missM

03.02.2012 kl.22:19

Jeg kommer nok til å fly Ryan Air igjen. Så lenge det er billigst, noen ganger kan man få billetter til halve prisen av andre selskap. Jeg sjekker dette først, og så om jeg nevnte så lenge man ikke tar med annet en håndbagasje får man det sjeldent billigere en med RA... Jeg over leve sure flyvertinner i noen timer ;)

Skriv en ny kommentar

hits