Mary Lou - The Truck

I de 24 dagene vi var på tur i Southern Circle - Afrika, reiste vi rundt i en stor bil. Vi fikk ikke lov til å kalle henne buss, for det var en truck. Og en lastebil skal jeg si deg at det var, det var IKKE komfotablet å sitte oppe på dekk, der bilen risten som verst. (nei jeg mener trucken)
Hun ble kalt Mary Lou, det var greit, da hadde vi et navn til doningen :)
Skulle vi være så uheldig å kalle henne en buss, ble det straffedrinker på neste stopp ;)

Man ble jo glad i denne trucken, dette var jo hjemmet vårt.
Hun hadde alt, og det var litt trist å gå ut av den for siste gang. Bilen inneholdt alt vi trengte. Vi hadde god plass, til oss selv og bena, setene kunne legges litt bakover, vi hadde et eget skap, et kjøkken som kunne slåes ut på siden, kjøleskap, med mer...Etter en 2-3 dager vente man seg til ristinga også, og det ble jo (nesten) behagelig å sitte på. Men det var på enkelte veier at vi jenter skulle hatt på en sports-BH ;)
De fleste vet at en lastebil mangler noe demping.
En annen av de flotte fasilitetene var de store vinduene. Vi satt virkelig oppe i høyden og kunne se ut (og ned)
Legg merke til elefanten på høyre side her.


Kjøkken med skuffer og alt innhold på siden av bilen. Dette dro vi ut hver gang vi stoppet. Det ble satt opp to gassbluss til matlaging. Det var også en stor vanntank i bilen, så oppvask og alt ble tatt her. Vannet i bilen var til dels drikkende, det var bare puttet masse klor i vannet for å drepe det meste, så hvis man liker å drikke fra offenlige svømmebasseng var dette vannet helt kurrant!
(selv kjente jeg kjønnshår og andre ulumskheter man finner i basseng feste seg mellom tenna hvis jeg drakk det. Så om å gjøre å kjøpe vann på butikken når det var mulig i stede)


God skapplass til alle våre ting. Jeg tror skapene var nesten en meter bakover.


Man blir trøtt av å kjøre, og vi kjørte mange lange timer enkelte dager. Da sovner man fort, det oppsto mange kreative liggestillinger under turen ;)Rick Nelson: Hello Mary Lou
6 kommentarer

Martine Andrea

04.04.2012 kl.08:02

Luksus! Slikt hadde ikke vi det på safarien.

Eller, en natt så overnattet vi på den bestebestebeste lodgen i hele verden. FOR en service! : D Ellers var det ikke noe å skryte av da. Men det gjorde ingen ting, for vi hadde to utrolig kjekke sjåfører ; )

Siv

04.04.2012 kl.09:24

Jeg skjønner det du sier om å bli vant til det, og at det blir hjemmekoselig etter ei stund. Selv om det ikke kan være sååå behagelig. Sov dere her også da eller? :))

Lillesmurf - Kari

04.04.2012 kl.11:39

Stilig <3

Nina C.

04.04.2012 kl.16:10

Så fin Mary Lou er.=)

Astrid Katrine

05.04.2012 kl.10:36

Ein blir glad i noge så:) bilen me kjørte i va kje så kjekk;) me hadde så lite pklass at dei så satt bak fekk gangsår på knernå;)

Elin Henriette

07.04.2012 kl.13:14

Wow! Luksussafari!

Skriv en ny kommentar

hits