Akkurat som i Roma

Det er nå to år siden jeg gikk ut av høyskolen og to år siden jeg var med på å starte Pur Design. Herlighet som tiden flyr.
Det som er kjekt er at jeg fortsatt har kontakt med flere av de jeg gikk i klasse med. Vi har vært på hytteturer, møtes på fester, inviteres hjem til hverandre og nå sist var vi noen som møttes til lunch en herlig sommerdag. I bakgården til United Bakeries i Drammen ser det ut som det er i Roma, hvor vi var på klassetur første året på høyskolen. Da ble det så klart mimring tilbake til den tiden.Vi har alle sammen gått spennende veier etter skoletiden. Hege og Marianne jobber i Pur Design. Ingvild og Lise har startet Moments Designstudio, Solveig fikk seg jobb på HiBU samme sommer som vi sluttet der, Kine bestemte seg for å studere videre og går nå på Westerdals og kommer inn til oss i Pur Design når hun er ferdig, Hilde-Marie ville også studere mer og tar nå en master i fachion marketing i Manchester. Men denne sommerdagen satte vi oss bare ned for å skravle, drikke kaffe og spise boller.
5 kommentarer

Siv

12.06.2012 kl.16:15

Det er så spennende å se hvor forskjellig veiene våre blir, men hvor like de ser ut!

Nina C.

12.06.2012 kl.16:28

koselig å møte studievenner og kjente igjen:)

SV;Så fint at du skal sjekke ut serien:) Den starter litt treigt,men tar seg opp etterhvert i første sesongen:) Nå er jeg hektet:)

Trille

12.06.2012 kl.19:03

Så koselig! :) Det er så godt å få mennesker inn i livet sitt som man vil ta vare på videre, og som det ikke koster så mye å ha rundt seg selv om man ikke ser hele tiden. <3

tonje

12.06.2012 kl.19:08

Åh, sånn er så fint. Når man møtes igjen og kan mimre om tiden som var, og samtidig vite at det er vennskap som består.

Lillesmurf - Kari

13.06.2012 kl.10:27

Så koselig <3 Kjempe fine bilder også :) Ser ut som en perfekt dag :D

SV. Tusen takk :) Nå er det over og jeg har endelig ferie. HURRA!

Skriv en ny kommentar

hits