Når jeg ikke blogger tar jeg ikke bilder

Jeg har jo holdt på med blogging i, tja 3-4 år (herlighet, er det så lenge?)
Men kjenner nå at det kommer til et pungt man blir litt lei... Så jeg har nå hatt noen uker pause, som har vært kjempedeilig :) Men det jeg merker er at når jeg ikke blogger tar jeg ikke bilder. Normalt har jeg med kamera mitt over alt, tar litt bilder, "dokumenterer" hendelser for å vise de frem. Men når jeg ikke har noe steder å legge dem ut eller vise dem frem ender det opp med at jeg ikke tar bildene... Det er jo litt synd, så jeg fant ut at jeg må jo egentlig bare fortsette å blogge så jeg kan fortsette å ta bilder ;) Jeg synes det er veldig gøy å gå tilbake på bildene å se tilbake i tid på hva jeg har gjort før. Helst via bilder, men også noen ganger når jeg går tilbake i bloggen dukker det opp morsomme ting jeg nesten hadde glemt...

Nå har jo ikke sommeren i år vært så mye å skryte av så langt da...
Så det har egentlig ikke vært så mye å vise frem når jeg tenker meg om likevel ;)  Fant et bilde fra da jeg var i syden, blir ikke noe sydentur i år virker det som. Selv om jeg ønsker det aldri så mye;)

4 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

27.07.2012 kl.11:15

Sånn er det med meg også, uten bloggen hadde jeg teknisksett ikke trengt et kamera.

Siv

27.07.2012 kl.11:28

Jeg har oppdaget det samme selv.... Både med at det blir pittelitt tungt, men også at ting ikke blir dokumentert når man ikke blogger!

Anette

27.07.2012 kl.16:37

Her i gården har det også vært bloggpause i sommer, og det har egentlig vært fantastisk deilig. Heldigvis har jeg lovet å fortsette med boktemaet i august pluss at det har falt to spennende prosjekter ned i fanget mitt, ellers hadde nok bloggpausen blitt veeeeeldig lang. Godt å se deg igjen, klem fra Anette ;)
Ja, vi liker dine bilder og vi liker dine blogginlegg så ikke slutt å blogge for guds skyld!

Skriv en ny kommentar

hits