Kommer plutselig tilbake

Ja denne bloggen hadde jeg jo nesten glemt...
Er ikke så mye på blogg for tiden, skriver ikke blogg, leser ikke blogg, gjør ikke blogg.... Ja i det hele og store. Jeg gikk rett og slett litt lei. Det var andre ting jeg hadde mer lyst til å gjøre, og blogging tar tid. Det vet jo alle som holder på med det :) Ta bilder, skrive, laste opp bilder, rette feil, legge ut bilde på nytt... Og så, ja.

Jeg oppdaga noe "nytt"; instagram ;)
Er bare å følge meg der i stede @mariannewahlberg

Enste stedet jeg legger ut blogginnlegg i ny og ne nå er på monsterfotobloggen. Men det er mest brudepar og andre portrettbilder jeg tar av familier. Adressen dit er www.monsterfoto.no/blog for de som skulle ha lyst til å titte. Monsterfoto er jammen meg på instagram den også @monsterfoto ;)

Domenet www.hverdagseventyr.no blir jeg uansett å beholde, så hvem vet. Plutselig en dag dukker det opp et nytt blogginnlegg, en ny blogg eller kanskje en helt ny side på dette navnet. Eller at jeg en gang i fremtiden blir en supermammablogger, er man mamma må man jo helt klart blogge. Uskreven regel  eller noe der ;)
Men i mellomtiden ligger mine hverdagseventyr her og koser seg, hvem vet, jeg kommer plutselig tilbake.

5 kommentarer

Siv

26.09.2012 kl.07:20

Jeg skjønner deg godt, jeg. Følger iallfall med bloglovin, så når du bestemmer deg for å blogge, så får jeg sett det :D Lykke til!

Sofie

26.09.2012 kl.10:45

Ja det er mye jobb med blogg :D Følger med på instagram vettu! Ble nesten litt mistenksom her, er neste steg en mammablogg? :D

Astrid katrine

26.09.2012 kl.11:51

Godt med ein liten (eller lang) pause innimellom:) men du ska vita at bloggen dn e faktisk savna;) godt ein har instagram;)
:( Jeg ser frem til at du begynner å blogge igjen, men skjønner hva du mener. Det tar så mye tid!

Fru Perez

21.10.2012 kl.22:15

Velkommen tilbake! :)

Klem

Skriv en ny kommentar

hits