bloggPORTRETT

bloggPORTRETT: Snegle Blogg

Blogg: www.snegle.blogg.no

Navn: Ina

Alder: 18

Bor: Vinstra/Otta, vanskelig å finne på Norgeskartet. (Otta ble nesten kåret til Norges styggeste by)

Antall lesere: rundt 50 hver dag

 

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge fordi kompisen min maste om at jeg måtte begynne. På den tiden var det ikke så særlig gøy, derfor sluttet jeg. Jeg startet opp igjen sommeren 2009 på grunn av Regine Stokke. Hun var så inspirerende og jeg kjente meg så godt igjen i det hun sa om hvordan det er å være syk, siden jeg selv også har slitt med helsa (men ikke på samme nivå som henne). Bloggen ga meg muligheten til å huske de gode øyeblikkene på en ellers tung og mørk dag.  Og andre fikk også muligheten til å bli kjent med meg.

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Først handlet den mye om sykdom, men jeg sluttet med det når jeg fikk så mange stygge kommentarer. I desember gikk bloggen over til å bli en fotoblogg, men på grunn av manglende kamera har det blitt litt lite med bilder i det siste.

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Snegle. Ja, jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg forelsket meg i snegler høsten 2008. Og da ble det bare snegle. Det er ganske greit å huske også.

 

4. Hvilke blogger leser du selv?

For det meste så leser jeg disse bloggene for å få inspirasjon

www.wemovedto18thfloor.blogg.no

www.mewkid.blogg.no

www.oksaas.blogg.no

www.fotografi.blogg.no

www.JoakimK.blogg.no

www.sinober.blogg.no (tidligere)

Og noen til, deriblant venner og noen fra topplisten

 

5. Hva er en god blogg for deg?

Gode bilder. Godt design. Humoristisktekst. Men det er absolutt bilder som avgjør om jeg liker en blogg eller ikke. Og bloggeren må være enestående, det er ingen som liker kopier av andre blogger. Og få negative tekster.

 

6. Hva synes du er det fineste språket i verden?

Britisk engelsk, ingen tvil! Tror dette kommer av at jeg er så fasinert av spesielt London. Historien, dialekten, stilen og menneskene, alt er kjempe fascinerende og spennende! Det skulle ikke forundre meg om jeg en dag jobbet i London, eller kjøpte meg feriehus i nærheten.

 

7. Hva kan du ikke leve uten?

Kjærlighet, det høres skikkelig hippy ut, men hva er vell en lærer uten kjærlighet for faget? En familie uten kjærlighet til hverandre? En artist uten kjærlighet til fansen?

Hvis du tenker på materielle goder så vil jeg nok si kamera. Da har du muligheten til å fange øyeblikk og evigvare det. Du kan dele dine opplevelse med andre og gi dem den samme følelsen du hadde når du tok bildet.

 

8. Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg ville bli artist, Disney prinsesse, en dyrevenn uten like, skuespiller. Men egentlig brydde jeg meg ikke så mye om hva det ble, jeg ville bare bli et godt menneske. Nå skulle jeg ønske at jeg ikke ville bli et så godt menneske når jeg var liten, det har ført til at jeg har blitt litt dumsnill.

 

9. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du ha vært?

Jeg har hørt ofte at jeg er som en katt. Fra villkatt til kosepus. Men jeg tror jeg er en pingvin jeg (ikke noen spesiell grunn).

 


 

bloggPORTRETT: TrineCam

Blogg: www.trinecam.blogg.no

Navn: Trine Camilla Andresen

Alder: 36

Bor: I Oslo

Antall lesere: Ca. 1000 men det varierer noe.

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg har blogget i temmelig nøyaktig ett år. Jeg startet å blogge rett og slett fordi jeg trengte et sted å få ut alle tankene mine på. Var egentlig litt skeptisk til å legge ut informasjon på nettet, men jeg følte ganske med en gang at dette passet meg. Dessuten tenkte jeg at dette var en sjanse til å få laget litt reklame for meg selv og min musikk. Internettet er stort og når mange mennesker.


2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Min blogg handler vel om mye forskjellig. Jeg liker i alle fall å tro at den er temmelig variert. Men den har nok en hovedvekt på musikk og psykisk helse/psykologi. Jeg skriver mye om jobben min som sanger, låtskriver og sangpedagog. I tillegg har jeg valgt å være svært åpen om mine psykiske lidelser. Jeg gikk mange runder med meg selv på om jeg skulle være det eller ikke, men jeg landet altså på å lage en svært personlig blogg. Jeg angrer ikke.

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

 Jeg heter Trine Camilla, og mitt bloggnavn er rett og slett en forkortelse av mitt navn, altså TrineCam.


4. Hvilke blogger leser du selv?

Jeg leser mange blogger, men noen er www.supernate.blogg.no Denne bloggen skrives av en flott jente som heter Rebella som kan det å skrive. Hun deler mye med leserne sine. Henne brennende engasjemang i mange saker, blant annet når det gjelder dyremishandling, fasinerer meg. Hun skriver ikke dette fordi ?alle? andre gjør det, men fordi hun er oppriktig interessert i å gjøre noe og å bidra kanskje enda mer enn mange av oss andre. www.emmielille.blogg.no er en annen blogger jeg leser fast. Jeg liker henne av mange ulike grunner. Vi har mye felles, tenker ganske så likt også tar hun veldig flotte bilder. Jeg må si hun har inspirert meg til å tenke litt annerledes i forhold til fotografering blant annet. www.lottepotte.blogg.no er jo en helt herlig jente da. Bloggen er full av humor, ironi, og en stor porsjon uhøytidlighet, samtidig som hun skriver om viktige temaer. Lotte er en klok pike som er flink til å ordlegge seg på en herlig måte. I tillegg leser jeg mange flere som alle har noe som jeg liker.

 

5. Hva synes du er det fineste språket i verden?

Dette var vanskelig. Jeg er neimen ikke sikker, fordi det finnes så mange vakre språk. Italiensk, Spansk og Fransk. Kanskje fordi de rett og slett høres så sensuelle ut for meg. Også er det noe med musikaliteten i disse språkene. Fraseringene er flotte og jeg finner flere toner her enn i vårt språk for eksempel.


6. Fortell en liten hemmelighet om deg selv, som ikke mange vet!

Jeg har danset med Kronprins Haakon, og drømte sporenstreks om stort kongelig bryllup og vinking fra slottsbalkongen?

 

7. Hvilke hobbyer og interesser har du?

Jeg jobber som sanger, musiker og sangpedagog. I disse dager er både jobben min jobb og hobby, På mandag den 15. mars slippes min singel HAPPY. Senere kommer et helt album. Dette har tatt mye tid om dagen. Du kan laste ned musikken på platekompaniet.no. Hehe.

Men ellers elsker jeg å lage ting med hendene mine. Kort og smykker. Liker å male og tegne også, i tillegg til en stor interesse for design og interiør. Samt kunst og kultur.


8. Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg er stor. Jeg elsker å drive med musikk, og jeg føler meg så heldig. Men jeg vil gjerne tjene litt mer enn det jeg gjør i dag. Jeg vil bli kjent for musikken min, kanskje få en sånn megahit vet du, en som hover inn penger. Hoho. Det hadde vært noe.

 

9. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du ha vært?

Pingvin! Fordi jeg elsker pingviner. Har studert disse dyrene i mange år. Og jeg er et vintermenneske. Men jeg vil helst være en søt liten pingvin som kan få bo hos snille mennesker som mater meg med sushi hver dag 

bloggPORTRETT: Anne Marit

Blogg: www.klois.blogg.no

Navn: Anne Marit

Alder: 22

Bor: Oslo, men e fra Haugesund

Antall lesere: Gjennomsnitt på 4 dagar e 40 leserar

 

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Begynte for ikke så lenge siden. Hadde lysst å dela mine tips og trix om det eg interessere meg for.

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Min blogg handle om mine interesser; mat, film, tatovering, opplevelsar, sminke, hår, shopping og hund

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

"Klois" va det fyssta ordet som falt meg inn når eg sko laga blogg. Detta e et ord som eg og søstrene mine har fonne opp. Kan brukas som både adjektiv, substantiv og verb. Ganske hendigt ord i grunn. F.eks. : "Det låg ein klois (klump) med asfalt i veien" (detta sa faktisk storesøsterå mi live under nyhetsopplesningen på radio), "Ikkje værr så kloisete!" (komme an på konteksten ka "kloisete" betyr)


5. Hva er en god blogg for deg?

Ein god blogg e ein blogg som går rett på sak, ikkje masse visvas før ein komme te poenget. Enten om det e tips og trix om mote, elle tankar ein har i håve. Eg gidde ikkje å lesa ein lååånge tekst, med mindre det e noe som virkelig interessere meg.

 

6. Hva synes du er det fineste språket i verden?

Vel, eg holde på med ein bachelor i kinesisk, så eg helle kanskje litt mot mandarin. E veldig vanskelig å sei. Svensk e faktisk veldig fint. Alt hørres så skjønt ut på svensk.

 

7. Fortell en liten hemmelighet om deg selv, som ikke mange vet!

Hmm? Eg elske å pilla på sårskorper (men gjørr det ikkje på tatoveringane mine da. Det kreves disipling asså!)

 

8. Hva vil du bli når du blir stor?

Eg vil bli skipsmeglar. Og når eg pensjonere meg vil eg starta et omplasseringssenter for hundar.

 

9. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du ha vært?

Det har eg alltid tenkt på når eg va liten. Då kom eg alltid fram te at eg ville værr ein svane. Fordi svanen ikkje har noen naturlige fiendar (unntatt mennesker da), an kan fly kor an vil og e grasiøse og pene. Åsså like eg at dei går fra "den stygge andungen" te å bli deia vakre fuglane.

bloggPORTRETT: Marte Helene

 

Blogg: www.martehelenelundlangsholt.wordpress.com           

Navn: Marte Helene Lund Langsholt

Alder: 20 år

Bor: I Fredrikstad

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg studerer til allmennlærer og et av fagene vi hadde i fjor var IKT for lærere. Her var det et arbeidskrav å opprette en blogg og skrive et visst antall innlegg i løpet av semesteret. Da arbeidskravet var ferdig hadde jeg lyst til å fortsette å blogge, og valgte å fortsette på den bloggen jeg allerede hadde, da jeg ønsket å blogge om skolerelaterte ting.

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Mine blogginnlegg omhandler stort sett ting som har med skole å gjøre. Det er rett og slett fordi jeg engasjerer meg for dette som framtidig lærer. Ellers skriver jeg om musikk ? orgel, da jeg jobber som organistvikar på si. Tror ikke det er mange som blogger om orgelspill i Norge (eller i det hele tatt), så jeg tror jeg har funnet min nisje akkurat der. Rare/morsomme filmklipp er vel også noe som preger bloggen min, da dette er et resultat av min rare/morsomme humor. Så kort sagt: bloggen min beskriver det jeg engasjerer meg for, uten å bli FOR personlig.

 

3. Hvilke blogger leser du selv?

De bloggene jeg leser er disse:

-       Loose threads www.loosethreads.blogg.no. Denne bloggen befinner du deg som leser på akkurat nå, så jeg vil anbefale å ta en ordentlig kikk etter at du har lest dette. Denne bloggen liker jeg fordi den appellerer til det kunstneriske, barnslige og nostalgiske i meg. Mange flotte bilder og farger. Ordentlig koselig og spennende å lese! Å lese denne bloggen gir meg den samme følelsen som jeg fikk som liten ved å kikke i bestemors kommode med masse spennende ting oppi.

-       Frk. Plosiv www.plosiv.net. Denne bloggen synes jeg er morsom å lese. Forfatteren skriver en salig blanding av satirisk, ironisk, tullete, søtsuppeklissete, artig og seriøst, og jeg digger den blandinga! Du vet aldri hva du får i neste innlegg hos Frk. Plosiv! (Skal også nevnes at hun er lærer, og derfor kjenner jeg meg igjen i mye av det hun skriver.)

-       Kristine Gangfløt www.kristinegangflot.blogg.no. Kristine er ei livlig jente som går i klassen min på allmennlærerutdanninga, og dette var opprinnelig grunnen til at jeg begynte å lese denne bloggen. Senere har jeg blitt ordentlig glad i/av å lese det ho skriver; veldig jordnært og til tider humoristisk.

-       Vestfoldgirl www.vestfoldgirl.wordpress.com. Denne bloggen kom jeg over tilfeldig en gang i tiden, og siden den gang er jeg daglig innom og leser det ho skriver. Samme begrunnelse som hos Kristine; veldig jordnært og til tider humoristisk. Dessuten også knyttet opp mot et pedagogisk yrke.

-       Karosi www.karosi.blogg.no. Silje Karoline, forfatteren av bloggen, går i basisgruppa mi på høgskolen, og er en av de morsomste og koseligste personer jeg vet om. Dette preger bloggen hennes, og derfor leser jeg den. Rett og slett.

-       Silje ? om trening og sånn www.siljemg.blogg.no. Denne jenta går også i basisgruppa mi, og er det nærmeste jeg har kommet tvilling/tvillingsjel vil jeg påstå, selv om vi egentlig er ganske forskjellige utad. Som hos Frk. Plosiv ? du vet aldri hva du får når du besøker hennes blogg.

 

4. Hva er en god blogg for deg?

Det er en blogg som har sin egen greie, ikke hermer etter "alle andre". Jeg interesserer meg svært lite i å lese rene moteblogger, selv om jeg egentlig er temmelig opptatt av mote. En god blogg har godt språk, ting å lese mellom linjene, humor og appellerer til en god følelse i meg.

 

5. Hva synes du er det fineste språket i verden?

Dansk. Nei, er nok ikke mange flere enn meg og danskene som syns dette, men allikevel. Det klinger som stemningsfull musikk i mine ører; digger kombinasjonen av snodige konsonantsammensetninger og annerledes bruk av vokaler.

 

6. Hvilke hobbyer og interesser har du?

Musikk er en viktig ingrediens. Spiller piano og orgel (kirkeorgel) og er mer eller mindre aktiv sanger i et ungdomskor. Dessuten er jeg dataavhengig ? ikke nødvendigvis Internettavhengig, men det å lage ting og utforske programmer. Lage kort, drive med bilderedigering av fotografiene jeg har tatt (som også er en slags hobby) og utforske pedagogisk programvare. Og til slutt må jeg ikke glemme å si at jeg er godt over gjennomsnittet interessert i matematikk, både i

hverdagen og i skolen.

 

7. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du ha vært?

Jeg ville vært en ape. Jeg har alltid vært glad i å klatre, og det måtte vært vanvittig gøy å kunne slenge seg rundt fra tre til tre i en forrykende fart og med en presisjon av en annen verden.

 

8. Fortell om deg selv med kun fem ord!

Blid, entusiastisk, forelska, arbeidsom og mattenerd.

 

bloggPORTRETT: Linn

Blogg: www.fotolinn.blogg.no

Navn: Linn.

Alder: 20 år.

Bor: På en gård i en liten kommune. :)

Antall lesere: Statestikken er varierende, men det er ikke noen sjanse for at den sprenger enda i allefall for å si det sånn. :P

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg har blogget siden midten/slutten av juli 2009 og hovedgrunnen til at jeg startet å blogge var vel for å dele bildene jeg tar med dere. Alltid kjekt å få respons på det man liker å gjøre!

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Min blogg er hovedsakelig en fotoblogg og hverdagsblogg i ett. Jeg legger ut bilder jeg tar, legger ut bilder jeg tar til prosjekt 365 som jeg holder på med og ikke minst så skriver jeg om hverdagen min blant dyr. Jeg bor jo på gård så det er nå litt å både skrive om og ta bilder av. :)

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Jeg endte rett og slett opp med bloggnavnet "fotolinn" fordi bloggen min var ment for å være en helt ren fotoblogg da jeg startet bloggen. Den ha nå utviklet seg til å bli litt hverdagsblogg også, men vil ikke skifte bloggnavn av den grunn!

 

4. Hvilke blogger leser du selv?

Jeg leser en god del blogger og orker ikke å skrive alle her. Det går for det meste i fotoblogger eller foto/hverdagsblogger i ett. Liker å se på bilder andre tar og man henter på den måten inspirasjon. Mange, mange flotte blogger der ute kan jeg si!

 

5. Hva er en god blogg for deg?

En god blogg for meg må definitivt inneholde bilder! Jeg er glad i å lese om hverdagen til folk og er også kjempe glad i å se på bildene til forskjellige fotobloggere der ute! Bilder i hvert innlegg (nesten i allefall) og ikke mange A4 sider (litt overdrivelse) med tekst er det nok som veier tyngst i en slik sammenheng.

 

6. Hva synes du er det fineste språket i verden?

Det fineste språket i verden?  Hmm?  siden jeg kommer fra (og bor) i Norge og liker meg utrolig godt her så må jeg nesten si norsk. Hehe. :P   Er heller ikke den som er flinkest i fremmedspråk så da holder jeg meg til det jeg kan best; norsk!

 

7. Hvilke hobbyer og interesser har du?

Jeg har to hovedinteresser og det er foto og hest. To dyre, men flotte hobbyer begge to. Givende også. :)

 

8. Hva vil du bli når du blir stor?

Når jeg blir "stor" hadde det vært moro å drevet litt mer? hva skal man si?  Aktivt? med foto kanskje. Jeg har i grunn ikke helt bestemt meg når det gjelder hva jeg vil bli når jeg blir "stor", men hadde kanskje vært kjekt med noe som har med foto å gjøre!

 

9. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du ha vært?

For å si det som sant er så trives jeg ganske godt som menneske. To bein og man er sin egen sjef? for det meste i allefall. Men skulle jeg vært ett dyr måtte det kanskje blitt hest. Kanskje.  Hvorfor?  Jo, de er noen store, sterke og stolte dyr og allikevel gjør de som vi mennesker sier. De er snille og gode og det virker også som de har en enorm tillit. Med andre ord; de er noen FLOTTE dyr!

 

10. Beskriv deg selv med kun fem ord!

Snill, litt sta til tider kanskje, omtenksom, familiekjær, dyreelsker.

 


bloggPORTRETT: Astrid Katrine

Blogg: http://hcaracola.wordpress.com

Navn: Astrid Katrine

Alder: 19

Bor: i den litle sjøbyen Haugesund

Antall lesere: 25 via bloglovin

 

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Oi. Vanskelig spørsmål. Eg trur eg begynnte som 16 år der eg hadde blogspot, men det blei det aldri noge sjikklig utav. Då begynnte eg å blogga fordi eg hadde ei Veninna som blogga, og hu budde longt vekke. Så det av egentlig for å holda kvarandre oppdattertJ Med denna bloggen begynnte eg i mars i fjor faktisk, og det har vert litt mer seriøst.  Grunnen te eg starta den va fordi eg ville dela livet mitt, oppskrifter, fine ting og bilder med andre.

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Bloggen min innholde vel litt av kvart. Vil egentlig sei hverdagsblogg med særpreg kanskje! Det eg blogge mest om e spesielle ting i kvardagen, sykepleien, foto, oppskrifter og fine ting.

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Hahah. Det e egentlig litt morsomt. På videregående tok eg Spansk og i ein av de fuste timane leste me et dikt og ein Sjøsnegle og ei jenta. Og hu jentå seie då ?Hola caracola? te sjøsneglen, så derfor hcaracola

 

4. Hvilke blogger leser du selv?

Eg har egentlig veldig mange favorittbloggar, og bloglovin e som regel veldig full når eg komme innpå, men her e dei som eg e mest glad i:


*Ida judders.wordpress.com. Ei søte tutta som bur i England. Eg begynnte å fulla henna i sommar ein gong, og nå føle eg nesten det e som å snakka med i god veninna.

*Renate renatesolhaug.com e faktisk housemate med Ida, og hu o e ei veldig søte jenta. Fy renate for at du oppdattere så sjelden^^

*Silje siljesreise.blogg.no e ein av dei bloggane eg blir mest inspirert av. Finesøte Silje.

*Ole supraole.blogg.no e den einaste gutten på bloglovinen min faktisk. han har den plassen fordi det e underholdane å lesa om livet hans^^

*Martine martii.blogg.no oppdaga eg ein gong i sommar fordi hu va medisin student. Nå et halvt år seinare følge eg na ennå, å synes det e spennande å lesa om medisin ting og livet nas ellers

*Og sist men ikkje minst Marielle hjartesmil.blogg.no rett og slett fordi den e så ufattelig fin å lesa

 

5. Hva er en god blogg for deg?

Ein god blogg for meg å når bloggaren gir litt av seg sjøl. Eg e o veldig gla di gode bilder,og blir fort lei hvis det e bara bilder som e tatt med mobilen. eg synes o det e kjekt hvis bloggaren har ei fast spalte som de har inni mellom

 

6. Hva synes du er det fineste språket i verden?

Oi. Hm. Eg e veldig glad i spansk da, og synes det e heilt nydelig når det blir snakka av spanjolar. Blir litt mer herkete nå me nordmenn (les: meg) prøve:P

 

7. Hvilke hobbyer og interesser har du?

Nå fortiå blir det VELDIG mye skulearbeid, men ellers så jobbe eg i ein bolig med psykisk utviklingshemma og synes det e heilt utrolig kjekt. Utenom det så like eg å ta bilder, strikka (SKA lera meg å hekla), vera med venner og kjæreste, Reisa når eg har penger te det og egentlig bara nyta livet

 

8. Hva vil du bli når du blir stor?

Når den tid komme ska eg bli verdens beste bestemor. Hu så bake kaker te barnebarnå å har et godt fang å sitta i

 

9. Beskriv deg selv med kun fem ord!

Snill, kjærlig, utålmodig, energisk og rotete

 


Vil du være med på : bloggPORTRETT

Et par ganger i måneden har jeg bloggPORTRETT.
Her viser jeg frem "ukjente" bloggere.
Jeg synes selv det er så kjekt å se bloggintervju på andre blogger, for jeg finner ofte nye og ikke minst spennende blogger som jeg ikke har vært innom tidligere. Har også fått meg ett par nye favoritter på den måten.

Har du lyst til å bli med på min bloggPORTRETT neste gang?


Meld deg på i kommentarfeltet under her, så tar jeg kontakt hvis det er aktuelt å bruke deg på mitt neste portrett!
Hvis du ønsker å se andre intervju jeg har gjort, kan du bare klikke på bloggPORTRETT i menyen min til høyre.


EDIT:
Tusen takk til alle som melde seg på bloggportrett! Dere har alle fine blogger, men jeg kan ikke velge alle i denne omgang. Da måtte jeg kun hatt bloggportrett i over en måned... Blir litt ensformig. Så jeg har valgt ut et lite knippe blogger i denne omgang. Til dere som ikke har hørt noe, meld dere gjerne på neste gang!//bildekilde her

bloggPORTRETT: Alt som glitrer
Blogg: www.altsomglitrer.blogg.no

Navn: Wenche

Alder: 28

Bor: Asker1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg har blogget siden oktober. Og begynte å blogge fordi jeg akkurat

Da hadde mye på hjertet...ellers har jeg familien og venner i Tromsø

Som følger litt med på hva jeg gjør J

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Alt fra epler til diamanter.

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Fordi jeg liker alt som glitrer og fordi jeg lager litt smykker som jeg kankje engang i fremtiden legger ut her .

 

4. Hvilke blogger leser du selv?

Jeg leser alle mulige blogger og av forskjellige grunner. Liker vell å snoke litt i andres liv.

Jeg leser Loosethreads hver dag.

Just frameless

Ladybirds nest

Camilla Phil Girlfriend ( mange søte saker )

Ellers liker jeg blogger med fine bilder og mye fashion.

 

 

5. Hva er en god blogg for deg?

En god blogg oppdateres ofte og har bilder.

Et innlegg uten bilder oker jeg ALDI å lese.

 

6. Hva er en dårlig blogg for deg?

Se overnevnte......

 

7. Fortell en liten hemmelighet om deg selv!

Jeg er egentlig vampyr og er 178 år gammel

 

8. Hva kan du ikke leve uten?

Tine iskaffe dobbel mocca...addicted!

 

9. Hvilke hobbyer og interesser har du?    

Jeg bruker en god del av min dyrebare tid nettopp her...på nettet.

Ellers elsker jeg late dager med cafèliv og kos

Jeg skravler mye, enten i telefon, med meg selv, eller venner.

Jeg ELSEKR å reise!

 

10. Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg vil bli stappfull av inntrykk fra (nesten) alle verdens land

 


 

bloggPORTRETT: Fabulouscrazy


Blogg: http://fabulouscrazy.blogg.no/

Navn: Hilde-Marie

Alder: 24

Bor: Litt overalt føler jeg, Drammen, Kongsberg og Holmestrand

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg har ikke blogget så super lenge. Hadde vel en periode i min yngre dager da jeg blogget om dype tanker, men den er borte for lengst. Jeg begynte å blogge igjen da jeg ville blogge om mote, men oppdateringene ble litt for sjeldent. Da jeg dro til London for å studere begynte jeg å blogge om det i stedet og nå blogger jeg om litt av hvert og alt jeg tenker på.

 

2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Hmm, ja den handler egentlig om alt jeg føler for å skrive om og mine interesser. Jeg har skrive noen ganger om mote og mine outfits, andre ganger om søte ting jeg har kjøpt. Litt alt mulig egentlig, men mest søtt, koselig og morsomt. I begynnelsen er det jo en del fra oppholdet mitt i London. Etter jeg kom hjem er det liksom ikke like mange store eventer. Så da blir det en god blanding av blonder, blomster og dagens aktiviteter.

 

3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Det strevde jeg med å bestemme meg for. Alle som kjenner meg vet er jeg veldig ubesluttsom når det gjelder sånne ting. Jeg må liksom ha det som passer perfekt og jeg er helt fornøyd med.  Men jeg valgte det fordi det er en blanding av to ord som passer perfekt for meg. Jeg er litt crazy og fabulous på en gang hihi.

 

4. Hvilke blogger leser du selv?

Jeg leser ikke så mange blogger fast egentlig. Men noen jeg er innom er da denne.  Ellers så er det litt flaut kanskje, men http://fotballfrue.blogg.no/ fordi det er så fascinerende å lese om noen som kan få alt de vil ha.

http://beyondthecanon.blogg.no/ fordi det er en kjempe kul jente som skriver om mote og morsomme ting i livet sitt.

http://gulltopp.blogg.no/ som jeg akkurat har begynt å lese. Hun skriver bra og er ganske morsom.

Ellers er jeg innom http://voe.blogg.no/ og http://ulrikkelunds.blogg.no/

 

5. Hva er en god blogg for deg?

Jeg liker blogger som inneholder bilder. Det er egentlig ganske viktig. Og da tenker jeg på bilder som er tatt av bloggeren. Jeg synes det er helt greit å bruke bilder fra nettet også altså, så lenge bloggeren tar egne bilder også. I tillegg er det viktig hvordan personen skrive. Jeg synes det er så slitsom å lese blogger som har ikke klarer å bruke riktig tegnsetting. Altså har mellomrom foran og etter tegn som punktum og utropstegn osv.

 

6. Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville det ha vært?

Det er et vanskelig valg altså. Tror kanskje jeg ville vært en hund for da får man masse kos og kjærlighet. Eller kanskje en delfin. Det ser så deilig ut å svømme rundt i havet..

 

7. Fortell en liten hemmelig om deg selv!

Hmm, den var vanskelig. Jeg drømmer om å bo i et english-country style hus med et veldig søtt, koselig og blomstrete innhold.

 

8. Hva kan du ikke leve uten?

Det variere egentlig til tider. Akkurat nå må det være mac'en min med skype på!  Siden kjæresten min er i Brasil i tre måneder nå er det heaven sendt altså! Og ingenting kan slå det akkurat nå. Men til vanlig må det nesten være mobilen min. Det burde jo ikke være det, men med en gang man har glemt den igjen hjemme føler man seg helt hjelpesløs.

 

9. Hvilke hobbyer og interesser har du?

For tiden virker det bare som jeg rekker å jobbe og danse. Vi har forestilling snart og da blir det masse ekstra øvelser. Men jeg liker å sy også, mangler bare symaskin hehe. Liker mote. Og følelsen noen smykker eller et par sko kan gi deg elsker jeg. Det kan gjøre all forskjellen. Har i det siste også fått dilla på å lage cupcakes. Du kan se eldre innlegg på bloggen min om det.  Jeg har store planer om å lage mange flere å ta med på skolen igjen! 


10. Hva vil du bli når du blir stor?

Æsj, jeg liker ikke det spørsmålet altså! Jeg aner jo ikke hehe. Må jo bestemme meg snart siden det nærmer seg decision time. Jeg er veldig glad i mote og kunne godt tenke meg å jobbe i et mote magasin. Tror jeg da hehe., ehm jo da det vil jeg gjerne.

 


bloggPORTRETT: Just Frameless

Blogg: www.justframeless.com

Navn: Vibeke Illevold

Alder: 22 år

Bor: Oslo

 

1. Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte egentlig med en hjemmeside på piczo for ca 5 år siden. Fikk veldig mersmak av både koding og design og bestemte meg året etter for å kjøpe mitt eget domene. Hjemmesiden min den gangen het vejc-design.com og gikk enkelt og greit ut på å hjelpe andre med å lage egne websider. Siden min gjør forsåvidt det den dag i dag å, men for snart et halvt år siden bestemte jeg meg for å legge mer vekt på å blogge. Jeg la jo ut innlegg før også, men vil ikke kalle det blogging.

Grunnen til at siden min er på engelsk er fordi fra mine piczo dager så hadde jeg så mange utenlandske besøkende.


2. Hvordan vil du beskrive din blogg?

Den handler om meg og mitt liv eller ting jeg rett og slett bare føler for å skrive om. Siden jeg jobber på H&M så blir det mye klær og mote. Jeg skriver også mye om skole oppgavene mine siden jeg går grafisk design og liker å få litt feedback på det jeg gjør.


3. Hvorfor/hvordan endte du opp med det navnet du har på bloggen din?

Det tok lang tid. Jeg og en kamerat satt å brainstormet en kveld. Vi kom opp med frameless fordi en webside har jo rammer, men det er jo egentlig ikke rammer, men siden frameless.com var opptatt så satte jeg på en "just" foran. Merker jeg ikke er helt fornøyd med navnet, men har hørt det fenger.


4. Hvilke blogger leser du selv?

Jeg leser denne bloggen daglig og selvsagt Wenche sin. Utenom det så er jeg alltid en liten tur innom Ulrikke Lund, Ida Wulff, Voe, livingdoll og en svensk en som heter kissie. Kissie sin må jeg bare innom for hun virker så utrolig dum. Morsomt å se hvordan denne dama driter seg ut hele tiden. Hun er helt syk på å redigere bildene av seg selv så det ser ut som hun har anoreksia. Drea sin blogg liker jeg også veldig godt, hun er super flink til å både skrive og å ta bilder.


5. Hva er en god blogg for deg?

Et blogginnlegg er ikke et blogginnlegg uten bilder. Det er alltid gøy å ha noe å se på, bare det ikke er webcam bilder eller bilder med superdårlig oppløsning, da kan man heller droppe å ha med bilde. En god blogg oppdaterer ofte. Da har man alltid noe nytt å lese og grunner til å komme tilbake.


6. Hva er en dårlig blogg for deg?

Som sagt bilder med dårlig oppløsning er ikke fint. Går dette igjen i bloggen gir dette et dårlig inntrykk. Blogger som oppdaterer sjeldent er jeg heller ikke fan av. Men skal ikke si jeg er den beste på å oppdatere.


7. Fortell en liten hemmelighet om deg selv...

En hemmelig ting? hmm.. ehh.. jeg har en føflekk under venstre pupp.


8. Hva kan du ikke leve uten?

Internett, mac, øl, mobil, det er så mangt!


9. Hvilke hobbyer og interesser har du?

Hobbyen min har alltid vært hjemmesiden min. Har holdt på med den i mange år. Jeg syns det er kjempe morsomt å redigere bilder i Photoshop. Ut ifra hobbyen min så fant jeg ut at det var dette jeg ville jobbe/studere videre med. Så nå gpr jeg grafisk design første året på Norges Kreative Fagskole i Oslo. Trives så langt med studiet. Ellers jobber jeg deltid på H&M.


10. Hva vil du bli når du blir stor?

Grafisk designer og/eller webdesigner. Får se hva fremtiden bringer.

missM

missM

30, Asker

Hver dag består av små eventyr, ser du dem? Jeg ser mine gjennom kamera, iført en kjole fra en tid som ikke lenger finnes. På kjøkkenet med respatexbord oppstår det herlige spiselige kreasjoner. Mens jeg av og til tar en reise til det ukjente. Alle bildene i bloggen er tatt av meg © (med mindre annet er oppgitt) Bare å spørre hvis du ønsker å bruke dem til noe.

Kategorier

Arkiv

hits