Kleshaugen

Helt nakenDet merkes at det går mot slutten av høsten nå. Trærne har blitt gule, og bladene har snart falt helt av, om ikke lenge vil alle trærne være helt naken. Heldigvis slipper vi mennesker å være naken, vi kan ta på gode varme klær i ull!

Nå er det greit å finne frem ullplaggene igjen. Varme gensere for høstdager, sammen et skjerf jeg har arvet hos en venninne. Shorts bruker jeg likevel hele året, greit sammen med tykke ullstrømebukser når gradestokken faretruende nærmer seg det blå området.
Solbrillene kjøpte jeg for et par år siden, men jeg elser å bruke dem, synes det er så fine farger. Og så fikk jeg kjempefine vintage klipsøredobber fra en tur på loppemarked sammen med en venninne (ja, hun med skjerfet) hun hadde funnet de frem til meg, lilla og fine.

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

Fra topp til tåMed roser på kjolenJeg elsker farger. Sterke farger og mye mønster på kjolene mine, det er fint. Denne vintagekjolen fant jeg på Epla i butikken til Ekteskapt. Den sitter perfekt på og har nydelig swing i skjørtet. Det viste seg at de røde pumpsene jeg kjøpte på en vintagebutikk da jeg var i Barcelona i vår passet perfekt til denne kjolen. Selv om kjolen i seg selv er fargerik, gjordet det seg virkelig med knallrøde sko. Inners i skapet fant jeg også en flere år gammel knallblå veske fra Lindex. Kan det bli bedre? Her om dagen var jeg også innom en brillebutikk og kjøpte meg "senilsnor" i gull til solbrillene mine.

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

Det jeg hadde på...Elsker fargen på denne grønne vintageskjorten. Tror den er fra sånn rundt 70-tallet. Sammen med et tynt lærbelte den blir den veldig kul.
Øredobbene jeg har på meg i dag er også helt nydelige. De er fra Asos, ikke så veldig gamle, men de ser ut som de er art deco stil på dem. En av mine favoritt stilepoker. Da tenker jeg på brukskunst, interiør og arkitektur. Ikke så mye klærne. På klær liker jeg best det retro fra rundt 60-70-tallet.

Gleder meg fryktelig til våren kommer for fult. Da kan man bytte ut de tykke ullstrømpebuksene med litt tynnere. Snøen er på vei bort, sola varmer mer og mer for hver dag. Det går den riktige veien :)


//Herlige øredobber i art deco stil

// Stilig tynt og fletta "skinn"belte

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

 

 

Strikket og blonder

Jeg har ikke bare gammeldagse klær i skapet mitt. Jeg liker godt å mikse mellom gamle og nye klær, men det er ikke slik at jeg bruker klær som er minst 30 år gamle hver dag.
I dag tok jeg på et skjørt jeg har fått av mamma. Det hadde hun på seg da hun giftet seg i 2008. Sammen med en blondetopp og strikket vest følte jeg meg nesten som en krigsprinsesse.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

I dag har jeg på meg....
In my vintage outfit I'm ready to go out and take pictures of the pretty birds.


------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og FacebookmissM

missM

30, Asker

Hver dag består av små eventyr, ser du dem? Jeg ser mine gjennom kamera, iført en kjole fra en tid som ikke lenger finnes. På kjøkkenet med respatexbord oppstår det herlige spiselige kreasjoner. Mens jeg av og til tar en reise til det ukjente. Alle bildene i bloggen er tatt av meg © (med mindre annet er oppgitt) Bare å spørre hvis du ønsker å bruke dem til noe.

Kategorier

Arkiv

hits