januar 2011

Kl 04:06 Reisereporter klar for oppdrag

Da er kl litt over 4 på morgenkvisten. Jeg er klar for å dra til Hurghada som Solias reisereporter.
Dette skal bli så gøy. Kofferten har vært pakket i flere timer og er klar for å være med meg på reise. Skal bli så deilig med sol og varme, sjekka akkurat værstatusen og det er rundt 25-27 grader på dagen der nå, helt greit ;)

Dere kan følge meg her på bloggen under turen, da jeg blir å legge ut oppdateringer hver dag. Og link til bloggen min fra Solias facebooksider.

Jeg har enda ikke sovet. Hadde tenkt å slappe litt av på sofaen før jeg dro, men så skulle jeg bare, så skulle jeg bare, også... Ja så var kl plutslig bare en time til jeg måtte stå opp. Så da kunne jeg like godt bare fortsette å være våken. Det skal bli deilig å sette seg på flyet å sove litt. Da går jo også turen litt fortere ;)

Vi sees i Egypt! 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

Verdens fineste....

Jeg er den heldige eieren av denne fantastiske lampen.
Ved flere anledinger har jeg sett disse til salg, men de koster litt 2-3000kr har jeg sett at de fleste går for. Det er noe jeg ikke har råd til å betale for en lampe, selv om de er aldri så fine.

Men så til bursdagen min fikk jeg denne flotte lampen av Wenche og kjæresten hennes. Den har fått hedersplass i stua mi. Jeg ble så superduper glad da jeg fikk denne lampa!
Den kommer langt fra nord, og er fra rundt 1950-tallet. Den skulle egentlgi gå på st.hans bålet. Wenche sendte meg en mms i sommer av den da de var der oppe, "denne hadde du likt" og det hadde hun helt rett i. Jeg synes den var fantastisk, men fikk melding tilbake at st.Hans aften skulle den opp i flammer.

Slik ble ikke lampen skjebne likevel. Den har vært på langtur fra Nord-Norge, til Sverige før den endte opp i Asker. Wenches kjæreste fiksa den også opp med nye ledninger, alt dette for at jeg skulle få den! Verdens fineste lampe er min!


Bursdagskake til stjernebarn

Forje uke hadde jeg bursdag. I den forbindelse tok jeg så klart med kake på jobb. Har man bursdag må man ha med bursdagskake. Stjernebarnet er så klart meg;)

Jeg gjorde det veldig enkelt og lagde en skuffebanankake. Det kunne jo ha blitt en sjokoladekake, men jeg liker godt kaker som har frukt og grønt i seg, som banan, ananas, epler, gulrøtter, rødbeter. Alle har jo hørt om gulrotkake og eplekakae. Dette er kaker som holder seg mykere og "friskere", frukten og grønnsakene er med på å gi de mer fukt så de holder seg. For de som reagerte på rødbeter så er det fantastisk i kaker! Prøv DENNE oppskriften på rødbetemuffins. Den funker sikkert også på å ha i kakeform!

Men tilbake til bursdagskaka.
Jeg fulgte en oppskift på Det søte liv. Den het banankake med rømme. I tillegg hadde jeg i 200g melkesjokolade. Røren til kaka ble svær, jeg hadde heldigvis en langpanne med høye kanter, men det var bare så vidt jeg hadde stor nok bolle til å fylle all røra i. Måtte flytte den over fra den (lille) bakebollen jeg hadde brukt først til den store bollen som nesten bare brukes til popcorn. Det gikk bra :)

Siden jeg skulle ha med på jobb, bakte jeg den kvelden i forveien. Neste morgen laget jeg DENNE glassuren som jeg enkelt "duttet" oppå hver bit jeg hadde skjært til. Så er det bare å strø på en hel boks med stjernepynt, og vips så har du en bursdagskake til stjernebarn!

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Om en uke er jeg ikke her...

....da ligger jeg nemlig på en strand i Hurghada i Egypt. Gleder meg stort. Sol og varme på en norsk, kald og hvit kropp skal bli bra nå.
Jeg var så heldig å få dra som Solias reisereporter i en uke. Pluss at jeg kunne ha med meg en person. Den heldige som får være med meg på tur er min søster, Hilde-Marlen. I 7 dager skal vi bare kose oss, drikke drinker med paraply ved bassengkanten, se pyramider i Kairo, finne et lokalt marked, se etter Nemofisker mens vi snorkler og bare nyte livet.

Kofferten står nå halvpakket i stua. Må jo få med meg hvertfall det viktigset. Med pass, kamera og kreditkort, så kommer man langt. Men også sommerkjolene med blonder og blomster er funnet frem!

Har du vært i Hurghada eller Egypt? Noe som anbefales å gjøre der nede?

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

SURPRISE - en overraskelsesfest

I går kom min søster og mannen hennes på helgebesøk. De skulle ta meg med ut på restaurant i Oslo for å feire bursdagen min litt :)
Så vi stæsja og ordnet oss, drakk litt boblevin og i det jeg åpner døra for å skulle gå til toget, kommer det to jenter løpene mot meg. De så veldig kjent ut, Stephanie og Wenche står der med rosa krone og "SUPLICE" plakat. Dette var jo helt feil, de to kjenner jo ikke hverandre så godt. Trodde jeg.....

De plasserer kronen på hodet mitt, jeg får bind for øynene og blir plassert i en bil. Så kjører vi rundt og rund, jeg blir helt dessorienter på hvor vi er, aner ikke hvor vi skal.

Da bilen stopper blir jeg geleidet bortover, jeg ser jo ingenting så det var litt ubehagelig å bare bli dratt med uten å se noe, føltes som vi skulle støtte på noe hele tiden.
De tar bindet bort fra øynene, da ser jeg at oppe på en trapp står en herlig gjeng av familie og venner med stjerneskudd og synger bursdagsang.
Jeg har blitt så lurt og ble så overrasket! Dette har jo "alle" holdt hemmelig for! Og de "stakar" jentene  jeg har vært på jobb med hver dag som jeg har plapra om at jeg skal det og det i helga og sier jeg tror min søster lyver for meg. Jeg hadde en misstanke om at noe skulle skje, men jeg trodde det var at familien min alle skulle være med på restauranten i Oslo. Ikke hadde jeg drømt om en så flott overraskelsesfest! Jeg ble så rørt, det kom et par tårer, men det var bare for at alle sang så vakkert ;)

De hadde pyntet lokalene så fine, søte Gina hadde laget 20 meter med fantastiske vimpler. Det ble servert nydelig tapas og utrolige kaker. Jeg er så imponert over hva de hadde klart å få til og klart å være så flinke med å holde det hemmelig!
Jeg fikk flotte taler og svogeren min hadde laget sammen en video med barnebilder av meg og noen videosnutter jeg hadde laget som 10åring. Jeg var veldig kreative med videokamera den gangen. Morro å se.
Alle bildene her er lånte, jeg hadde jo ikke med meg mitt eget kamera for vi skulle jo "bare" på restaurant med familien min.


// Søster og jeg er klar for middag på restaurant i Oslo. Eller jeg var hvertfall....

// Plutselig er denne plakaten oppi ansiktet på meg når jeg er på vei ut døra.

// En herlig gjeng som venter med stjerneskudd.

// Bursdagsbarnet ankommer. Akkurat fått av meg binded forran øynene.// Litt mingling og hilsing før jeg kommer regner jeg med. Se så flott de har pyntet og den herlige maten!// Den stor Marianne quizen, jeg fikk lov til å være quizmaster. I stor konsentrasjon fra lagene.

 

 

TUSEN TUSEN TAKK ALLE SAMMEN FOR EN FANTASTISK KVELD!!!

 


//Her er de to englene Wenche og Stephanie som hadde stelt i stand så flott overraskelsesfest!


Herlige helg

Ah, det er så skjønt med helg. I dag sov jeg lenge og koste meg under dyna, før jeg sto opp og ryddet klart gjesterommet til min søster og hennes mann skal komme på helgebesøk.


// Gjesterommet mitt ser nesten ut som et hostel med de fargene og køyesengen....

I går var jeg som publikum på Det Store Korslaget. Alle var så flinke, må innrømme at jeg likte showet som Team Erik og Kriss lager. Men jeg heier så klart enda på Team Lisa.
Det som alltid er så gøy å se når man er på slike show er at studio alltid er halvparten så stor som man tror. Da jeg så scenen der alle korene står lurte jeg på hvordan alle fikk plass der....
Var uansett morro å se og høre dem live. I tillegg møte jeg Silje som jeg ikke har sett på sikkert 13 år??? Vi gikk i samme klasse på barneskolen, og søsteren hennes synger i Team Lisa. Det var så morro å se gamle kjente igjen.
// Silje, Wenche og meg. Vi gikk alle i samme klasse på barneskolen.

I dag har jeg hatt hårruller i håret. Målet er å prøve å lage meg en skikkelig 70-talls frisyre. Men jeg har et helt umulig hår, det er superglatt, så vi får se hvordan dette går :) 70-talls kjolen skal hvertfall på, enten det blir hår i "riktig" stil eller ikke....
Søster og mannen hennes skal ta meg med ut til Oslo i dag, jeg vet ikke hvor vi skal spise. Men det blir sikkert kjempekoselig, gleder meg. 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Jeg skal være med på Det store Korslaget

Jeg skal ikke være med å synge, men jeg skal inn til Nydalen i kveld å være publikum. Så jeg kommer til å få se de finke korene synge live. Det er så klart Team Lisa fra Tromsø jeg heier på min barndomsby. I Tillegg kjenner jeg noen som synger i Tromsøkoret, det er også ekstra stas.

Lilla er Team Lisas farge, så for å hvise hvem man heier på må man jo kle seg i "riktige" farger. Kan ikke møte opp i knall rødt, for det er jo team Dag. Jeg har ikke så mye lilla klær, så hos meg ligger det i detaljene. Lilla øredobber, lilla skjerf, og lilla negler. Resten er sort og hvit, så nå er jeg er klar ;)
Hjelp jeg skal fly!

Jeg elsker å reise og oppleve nye steder, nye mennesker, nye lukter, nye opplevelser. Eneste er "ulempen" med å reise er reisen dit ;) Det kan bli litt kjedelige flyreiser, men når man tenker på målet går jo det alltid bra.

Dessuten var jeg så heldig å få boken "747 things to do an a plane" til bursdagen min i fjor. Derfor har en hel bok full av muligheter til å bedrive flytiden min med!
Nå trenger jeg litt hjelp fra deg med å finne ut hvilken av de 747 tingene jeg skal gjøre. Si et tall mellom 1 og 747, så plukker jeg ut 3-5 ting å gjøre fra det dere har valgt for meg. 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Hvordan gjenopprette ødelagt SD brikke!

Da jeg skulle legge inn alle de flotte bildene jeg tok med kamera mitt i går skjedde det.....
....ingenting. Brikken reagerte ikke dag jeg satte den inn i datamaskinen. Jeg prøvde å ta den ut og inn igjen, ingenting skjer. Jeg setter brikken tilbake i kamera for å se om det er bilder der, og meldingen "denne brikken er ødelagt" kommer opp. Jeg får full panikk, ingen bilder. Ingen av de flotte bildene jeg nettopp har tatt.

Jeg søker rundt på macen og prøver meg på diskverktøy for å finne bildene, som heller ikke fungerer.
Men så prøver jeg å google "reparert ødelagt SD kort" og finner DENNE siden. Laster ned linken som han anbefaler og starter programmet photorec. Det tar ca 20 min, men jammen finner den ikke de kjære bildene jeg trodde var borte. Og ikke bare de siste tapte bildene. Men bilder som var tatt for ca 1 år siden også. Jeg formaterer alltid minnekortet, sletter ikke bare bildene. Så det var en stor lettelse og glede når hvertfall de siste bildene jeg hadde tatt dukket opp!

Så alt håp er ikke ute selv om SD brikken din skulle være ødelagt. 


--------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Jeg er overveldet

I går feiret jeg min store dag. Jeg er overveldet over hvor mye hyggelige kommentarer, meldinger og hilsener jeg har fått. Både her på bloggen, telefon, sms og på facebook. Mange som er så personlige og hyggelige, noe jeg setter ekstra stor pris på. Det er litt rørende og fint å vite at så mange bryr seg om meg :)
På jobben fikk jeg kos, klem og bursdagskrone. Selv hadde jeg bakt kake og jeg fikk herlig kaffe latte spandert til kaken.


// Fikk flott krone av fantastiske Pur Design kollegaer.


// Jeg hadde bakt kake som jeg tok med.

 

På kvelden var det ut sammen med herlige jenter på Yayas, det var en flott gjeng som hadde dukket opp for å være sammen med meg på dagen. Setter så stor pris på dere alle sammen. Litt langt bord så jeg fikk ikke pratet med alle, men det var veldig hyggelig å se ansiktene deres :D
Maten var nydelig, de hadde ferdige retter som ble servert når det var så mange. Men det gjorde ingenting, for det smakte nydelig, en god blanding av scampi, kylling, grønnsaker, svinekjøtt, sterkt, søtt og godt. Yayas er en restaruant jeg anbefaler et besøk. For mange av "mine gjester" var dette første gangen, og de som hadde vært der før gleda seg til å spise der igjen.
Jeg hadde ikke ønsket meg noen gaver, det koster jo litt å gå ut å spise, men likevel fikk jeg flotte og personlige kort. En spennende bok om grafisk design til inspirasjon, mange spennende, fargerike og strukturerte papirer, abonement på et grafisk design magasin, pluss spandert mat på. Dere er så søte og snille jenter!


// Her er et av de søte kortene jeg fikk. Men tror jeg skal begynne å ta et hint. For hvem er en lille tjukkassen i midten med hengepupper?
Og hva står BFF for? Best Fucking Friends? Men tusen takk jenter, kortet var nyyyyyydelig ;) Jeg ble veldig glad!


Å bli 30 er helt fantastisk, det er noe jeg kan anbefale alle sammen å bli ;)

 

 


--------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

Oppgraderer til verson 3.0

I dag oppgraderer jeg til ny verson. Jeg er ikke lenger i fase 2.9, men går over til nytt system, nemlig 3.0. Jeg har blitt 30 år.
Må innrømme at det er litt skummelt, jeg vet ikke hvorfor. Det er jo bare et tall, men for veldig mange et litt skummelt tall. Det er vel noe med dette at nå er vi voksen, en påminnelse om at vi eldes. Ting i livet forandrer seg, både på godt og vondt. Mest på godt, jeg har det veldig bra der jeg er nå, selv om det ikke var slik jeg hadde sett for meg at jeg skulle ha det for en halv livsttid siden da jeg var 15 år. Jeg skulle være gift, ha to barn, stasjonsvogn, rødt hus med stakittgjerde og en fin, godt betalt jobb. Sånn ble det ikke helt, jeg er singel, null barn. Bor i en liten leilighet (den er riktignok rød, men ingen gjerde). Jeg har forsåvidt en jobb jeg trives godt i som selvstendig næringsdrivende, men for tiden ikke de store inntektene.

Da jeg ble 29 år, gruet jeg meg ikke til å bli 30. Kjente ikke noe til dette "alle" som var blitt eldre snakket om. Et år var jo leeeeenge til, men nå er jammen dagen her.  Jeg har ikke gruet meg noe særlig til å bli 30 dette året i det hele og store, men for en måneds tid siden slo det til. Jeg kjente at det begynte å krible ubehagelig i magen. Det begynte å gå opp for meg, at det skumle tallet nærmet seg faretruende fort. Det kunne ikke være mulig at JEG har blir så "gammel" hva gikk jeg glipp av, har jeg fått gjort det jeg skulle? Jeg er jo ikke der jeg "skulle" være. Grusomt!

Men nå sitter jeg her i dag, et år eldre. Det er egentlig helt greit. Jeg har fått masse hyggelige hilsener på mail, sms, facebook og telefoner. Det er mange mennesker som bryr seg om meg, som jeg setter utrolig stor pris på. I kveld skal jeg ut å feire sammen med søte jenter som ville være sammen med meg på dagen min. Jeg er overveldet over at så mange sa ja til å bli med ut, siden restaurant invitasjonen ble litt spontan og kom på ltt kort varsel.
Jeg har et flott hjem, en morsom jobb, gode venner. Jeg trives i livet mitt, så hva gjør det vel om det ikke ble som jeg trodde?
I bunn og grunn er det helt fantastisk å bli 30.

Ikke merker jeg så stort forskjell heller, "alle" spør. "Hvordan kjennes det å bli 30?" Jeg må ærlig si at jeg kjenner ingen forskjell fra 29 år og 30 år. Det kjennes i grunnen helt likt ut. Det var tungt å komme seg opp av senga, men det var det i går også, og dagen før der igjen....
Jeg tok bilde av meg selv litt før og etter midnatt. Ser ikke noe forskjell..... ;)


Hei mandag

En fin helg er over og deilig mandag er her! Dette kjenner jeg på meg at blir en fin dag.
Hele dagen begynte med at jeg sov litt lengre, ikke værst på en mandag. Begynner sent på jobb i dag, det var litt godt. En mild start på uka. Sola skinner som, ja en sol, på himmelen. Så det var på med treningstøy for å gå seg en deilig formiddagstur.
Så dro jeg til postkontoret for å sende et par kjoler som noen fine folk hadde bestilt på vintage Eplabutikken min.
Nå sitter jeg på jobb og koser meg. Dagen skal brukes til å jobbe med den spennende videoen vi hadde photoshoot på forje uke. Det kommer til å ta litt tid å få satt den sammen til en video også. Så skal jeg også se litt på noen bryllupsinvitasjoner for en annen kunde. Begge delene er fine koseting å gjøre på en mandag.


// Slik kan et utnistt på en bryllupsinvitasjon se ut....

Når jobben er ferdig er det klart for "julebord". Vi rakk ikke å ta noe slikt før jul, da var det så alt for mye å gøre både på den ene og andre kanten. Derfor fant vi ut at vi tar det på nyåret, når ting har roet seg litt ned.

Så når alt dette fine skjer er det vel ikke rart at det blir en fin mandag.
Hei mandag :)

 


--------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

Da tar jeg helga

Det er fantastiske fredag. Ønsker dere alle en god helg!
Vi sees på mandag :D 

 

Behind the scenes

Akkurat nå holder vi på med noe veldig gøy, spennende og langtekkelig på Pur Design kontoret!
Jeg kan fortelle at det inngår å ta bilder, mange, mange bilder. Vi lager noe som kalles stop motion. Der man tar ett og ett bilde og til slutt setter alt dette sammen til en film. Akkurat slik dukkefilmer og leirefiguer blir satt sammen til kortfilmer og helaftens filmer som Flåklypa Grand Prix.

Vi holdt på i flere timer i dag med å ta bilde, flyte på tingen, ta bilde, flytte litt til, ta bilde.... ja du skjønner tegninga.
På forrhånd har vi laget "historen" med hva som skal skje og hva som kommer til å røre på seg. Det skal til slutt bli en liten "reklamesnutt" for designbyåret vårt.
I morgen fortsetter vi videre med å ta bilder. Som sakt det tar tid. Gleder meg veldig til å se filmen ferdig :)


--------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

Ny mobil - Nokia N8

I går fikk jeg ny mobil i posten. Det var en Nokia N8.
Jeg var så utrolig heldig å vinne en i romjula, den havna i postkassa mi i går.
Så langt er jeg superfornøyd. Den er enkelt å sette seg inn i, jeg finner ut hvor de forskjellige funksjonene er og ja.... Ser veldig bra ut :)

Nokia Norge hadde en konkuranse på facebooksiden sin hvor man skulle sende in bilde og man kunne vinne en N8 mobiltelefon.
Jeg sendte inn dette bidraget ------->


"baby I can se your halo"

 

Gjett hvem som nå skal laste ned Angry Birds og bli proff på det! Bare det er jo god nok grunn til å få seg en android telefon ;)
Må også få satt meg skikkelig inn i hvordan telefonen fungerer, lenge siden jeg har hatt en Nokia. Så det meste er jo nytt system, bare dette med å trykke på tastaturet er nytt for meg, som har hatt trykknapper på mobilen "hele livet".
 

 

-----------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

Det er som å gå til tannlegen....

I dag har jeg vært å gitt blod. Det er akkurat som å gå til tannlegen. Man gruer seg litt på forrhånd, men så går det jo alltid greit. Det værste synes jeg ikke er tappingen, men det lille stikket man får først når de skal måle blodverdiene dine. Det gjør liksom...    ....litt vondt!
Men nå er jeg ferdig tappet, og akkurat som når man har vært hos tannlegen, så får man en liten ting fordi man har vært så flink. Ok, gaven man får hos blodbanken er jo som takk for hjelpen, men det føles som at det er for at jeg har vært flink :D Jeg valgte mumikopp denne gangen også.


// Drypp, drypp, drypp. Bokstavlig talt, for blodet mitt renner litt sakte.....


// Stinky ble med meg hjem


// Kopp i hånden og bandasje på armen....

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Franske delikatesser

Da jeg var i Frankrike i sommer kjøpte jeg meg disse søte tingene. Det ene er en serviettholder, så når man tar ut en serviett, popper det med en gang ut en ny. Samt dette søte lille serveringsbrettet, som akkurat har plass til en brødskive og en mumikopp med te i.
Liker også kombinasjonen av serviettholderen og respatex bord og stolene mine. Nå ser kjøkkenet ut som en 70-talls kafe.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

Det er noen ting man aldri blir for voksen til...

...som å lage vakre snøengler.

 

Photobucket

 

 

---------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Nei takk til kalde tær

Jeg var så heldig å få bursdagsgaven min til jul. (Men så fikk jeg julegaven i august, så da var det kanskje greit ;))
Min kjære mor og hennes mann ga meg selskinnsko. Jeg ble så glad, slike sko har jeg ønsket meg en stund. Jeg synes de er veldig fine og ikke minst skulle de være så gode å ha på seg når det er alt for mange blå ute.
Skoene levde virkelig opp til forventnigen, de er myke, gode og varme å bruke, helt herlig skotøy for mine føtter.
//Hoppende glad for de nye skoene.

 

----------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Nancy Sinatra

Her om dagen hørte jeg en gammel sang på radioen. Det var "These boots where made for walking" fra 1966. Da var det ikke Jessica Simpson sin versjon. Men den originale av Nancy Sinatra. Frøken Sinatra er datter av den kjente Frank Sinatra og er født i 1940.
For en vakker dame, hvem kan vel unngå å beundre hennes 60-talls kjønnhet. Jeg elsker håret og sminken hun bruker, samt alle de vakre klærne.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Vinterbilder og vintageklær

I går fikk jeg dratt med meg Kristine på en aldri så liten photoshoot. Jeg må si hun er tøff og veldig snill som stiller opp for meg på disse bildetakningene i lite klær og kuldegrader! Men så står hun jo også som en proff forran kamera!
Bildene skal ut på Epla butikken min. Her selger jeg vintageklær. Vet du ikke hva vintage er kan du lese mer om det HER.
Ta en titt innom Eplabutikken min for å gjøre flotte vintagekupp!--------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

Missvisende fra side2

Side 2 er et nettmagsin som tar opp allmenn tema som blandt annet helse, trening, livsstil, mote. De har også en egen "avdeling" for bloggere, der de stort sett daglig legger ut blogginnlegg som kanskje kan være interessant lesing for flere. Dette er en side jeg liker godt, jeg har funnet flere bra blogger gjennom disse sidene.
De bruker også siden til å reklamere litt for seg selv. Noe de gjorde i gårsdagens innlegg. Hvor de sier "Gjør et vintagekupp her"Jeg kjøper mye vintage selv som jeg bruker. Dette har blitt en livsstil for meg. Så jeg trykket glad inn på linken for å finne mer ut av dette. Men til min store skuffelse finner jeg bare "vanlig" brukte klær.
At side2 har en side man kan selge og kjøpe brukte klær synes jeg er flott, men å kalle det vintageklær er missvisende og feil. Vintage er klær som er minst 20-30 år gamle. Altså klær fra 1980 eller tidligere. Klærne skal også være i god stand og ha det litt spesielle fra sin tidsepoke. HER kan du lese mer om vintage.

I går kveld sendte jeg en mail til nettavisen og side2, og forklarte dem hva vintage er. At jeg synes det er veldig feil av de å "reklamere" med vintage når det er brukte klær fra i fjor. Har ikke fått noen svar eller tilbakemelding på den, enda hvertfall...

Hva er vintage for deg? Har du hørt om det? Eller er det bare det ordet på brukte klær, samme om det er fra i fjor eller 30 år gamle.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Gave uten bursdag

I dag fikk jeg pakke i posten!
Det er alltid så gøy å komme hjem så ser du at det stikker noe opp av postkassa, som faktisk er til deg og som ikke er reklame eller regninger...

Jeg fikk pakke fra søte boggen Angua Von Uber. Det var shampoo, balsam og en kjempefin lipgloss, akkurat sånn farge jeg liker :) Dette sendte hun meg for at hun hadde en liten konkuranse på bloggen sin før jul, hvor man skulle fortelle om sitt juleønske. Derfra trakk hun ut mitt ønske.
Tusen tusen takk Angua Von Uber. Dette ble jeg veldig glad for!


Endelig!

Skal endelig tilbake på jobb. Jeg gleder meg, jeg er klar for å jobbe litt igjen og har faktisk savnet jobben min. Nå har jeg ikke vært der på godt over 2 uker. Vi tok oss litt tidligere juleferie for å jobbe på andre jobber.
Jobben jeg savner og snakker om er mitt eget grafiske designbyrå Pur Design.Her er de søte jentene jeg har savnet! Nå skal jeg som sosial medieansvarlig på jobben sikkert blogge litt mer der inne. Dere kan følge med på Pur Bloggen her hvis dere vil. Så er vi klar for full jobbing og møte årets første kunde i morgen.

Gleder du deg til å begynne på jobb og det å komme tilbake til hverdagen igjen?

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Første nyttårsdag

Den første dagen i det nye året hadde jeg invitert venner på middag. Det ble kalkun, selv om flere av dem hadde spist kalkun dagen før kom de glederlig på middag til meg også. Det var veldig hyggelig. Kalkunen ble bra stekt, servert sammen med grønnsaker og klassisk waldorfsalat og så klart hjemmelaget fløtesaus.
Kvelden gikk i full fart, vi skravlet og lo og drømte oss bort, og det ble nesten morgen før jeg kom meg i seng.


//Kalkunen er klar for å dra til et varmere sted...

// Jeg hadde på meg fin gammel brosje som jeg hadde fått a lillesøster til jul

//Wenche kom og var fin

// Vi spiste et tårn av smågodt

// Stephanie så på verden og lurte på hvor gammel den var.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

Glitrende Nyttårsfeiring

Nyttårsaften er over for denne gang.
Jeg har hatt en kjempekoselig kveld hos Wenche. Vi spiste nydelig mat, hun hadde stelt istand juletapas. Det var så godt. Etter mat lekte vi oss litt med kameraene våre for å være klar til å ta bilder av rakettene.
Vi fant en perfekt plass å stå hvor vi kunne se hele Oslofjorden. Med et fantastisk glitter og fargesprak langt der borte, kunne vi se de flotte rakettene som ble sendt opp fra rådhuset i Oslo. Så flott, så flott!

//Stjerneskudd må til på en dag som dette
//Mmmmmmmm, deilig bord dekket
//Skååååååål

// Hjerlig velkommen inn i et nytt år!

//Flotte raketter over Asker, i bakgrunnen ser man Oslo//Legger du godviljen til her, ser du vi har skrevet 2011 ;)

 

GODT NYTTÅR FOLKENS!

 

---------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

missM

missM

30, Asker

Hver dag består av små eventyr, ser du dem? Jeg ser mine gjennom kamera, iført en kjole fra en tid som ikke lenger finnes. På kjøkkenet med respatexbord oppstår det herlige spiselige kreasjoner. Mens jeg av og til tar en reise til det ukjente. Alle bildene i bloggen er tatt av meg © (med mindre annet er oppgitt) Bare å spørre hvis du ønsker å bruke dem til noe.

Kategorier

Arkiv

hits