februar 2011

Blå mandags favoritter fra Epla

En av mine favoritt nettbutikker er Epla. Det er så mye fint der. Du kan finne alt mulig, fra håndlaget til antikk. For deg som ikke vet hva Epla er så er det en slags ebay på norsk. Alle kan lage sin egen butikk på Epla, hvor du selger ting du lager selv, vintageklær eller antikk.
I dag er dette mine blå favoritter fra diverse Eplabutikker.


Ingenting slår prikker. Supersøte øredobber fra Tonje Mikkelsen Design.


Mmonster! Disse søte og ikke skumle-i-det-hele-tatt monstrene har Silje laget. Her i bokmerkevariant.


Herlig bilde av to søstre fra going Danish.


Fantastisk retro serveringsbrett fra Bazar. Må ha for 70-talls elskere!


Søte vimpler til sommerfesten eller barnerommet. Fra Lille Hottentott.


Søt pengpung fra Gjenbrukeriet. Gjenbruks lommebok i skinn! Så søt og så fin.


Himmelblå kjole fra missM. Jeg elsker vintage, denne er fra 50-tallet, kan det bli bedre?


Lemoni lager disse skjønne skyene!!! Nå kan man begynne å like regnværsdager!


Kan du motstå dette smilet? Varmer opp på en mandag. Bamse fra Epla.

 

Har du butikk på Epla, eller bruker du å handle noe der? Det er uansett bare morro å ta en titt eller "vindusshoppe"!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

På jakt etter den perfekte kjolen

Fredagen gikk til bytrasking og kjoleprøving. Jeg skal på fest og trengte en fin kjole til den anlednigen. Derfor tilbød min gode venninne Wenche seg å stille opp i Oslo sammen med meg på kjolejakt.
Som sakt så gjort, vi traska gate opp og gate ned, butikk inn og prøverom ut etter en kjole jeg kunne ha på meg. Vi var innom alt av butikker og prøvde kjoler fra bruktbuikken Fretex og vintagebutikken Dianas Salonger til fancy butikker som solgte Marlene Birger og Marc Jacobs. Det var mye flotte kjoler og mye som absolutt ikke så bra ut på meg!


// Først møtte vi søte Martine på Nighthawk Diner, hvor vi inntok en goooood lunch.

// Ferdig med usunn og fantastisk lunch, så er man klar for by og kjolejakt.

// Jeg fikk det råååååsa prøverommet på Fretex.

// Så måtte vi trikke litt, vi tok trikken hit og trikken dit.

// Vi ble litt trøtte i bena etter å gå rundt på mange butikker. Da var det godt å sette seg ned på et sted med et glass kald hvitfin, før man gikk ut på videre jakt.// Vel hjemme ble det taco før ferden bar videre ut på Fru Hagen.

 

 

----------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Snø-frokost-Oslo-koselig

I dag våknet jeg opp på en sofa hos en venninne i Oslo. Vi hadde en kjempekoselig dag og kveld i går.
Etter å ha strekt seg ut av søvnen, måtte vi ut på frokostjakt. Vi tok veien til bakeriet Godt Brød på Gründerløkka. Mmmmm, så godt, du velger type rundtstykke, deretter velger du innmaten som skal mellom de to halvdelene. Så kjøper du en kaffe latte og tar med et glass vann. Frokosten er servert!


// God morgen lørdag

// Mmmmm, bakeriet "Godt brød" har godt brød

// Wenche som glitrerer tok også masse bilder.

// Jeg nyter morgenen og en kaffe latte.

// Ferdig!  Mett og fornøyd og klar for en dag i Oslo by.

 

 

----------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Historier selges

Jeg har fått nye vintageklær inn i Epla butikken min! Masse flotte nye-gamle klær kommer i løpet av uka. Legger de inn fortløpende. Det er klær som er minst 25 år gamle, vintageklær som har historier å fortelle. Historer de har lyst til å dele med nye eiere.

Det er flotte Kristine som igjen har stilt opp som modell for meg. Hun er så flink, og poserer som en vilken som helst profesjonell modell. Takk for hjepa Kristine:)

Her ser dere noen av kjolene som er på vei inn i butikken til missM sine vintageskatter! Hvilken histore forteller din favorittkjole?

 

 

----------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Mitt liv som en sitcom

I går var en fin dag, jeg liker fine dager.
Selv om jeg trodde dagen i går begynte mye tidligere en den egentlig gjorde, avslutten den bra.

Etter jobb dro jeg rett til Sandvika hvor jeg møtte fine jenter. Vi spiste fantastisk middag på Bambus. Maten der er utrolig god. Kan skryte av sushien, men i går valgte jeg en thailands rett med kokosmelk.
// Wenche som skriver om ting som gliterer, fikk blomst i sin mat.

// Steph fikk noe som var så alt for alt for sterkt i munnen sin.

//...og jeg fikk verdens minste dessert.

Før vi så satte nesa mot Ryen, det skulle vi være med på innspilling av en nye sitcom som kommer på tv2 til høsten. Sara og Selma skal den hete, og er med Hege Schøyen. Det var litt gøy å være med som publikum å se hovrdan de spiller inn. Det blir jo som et lite liveshow. Noe måtte de spillie inn på nytt, men det meste gikk på første take. Så var det klart litt morro når skuespillerene sier eller gjør noe feil ;)// Fine jenter venter på å komme inn i salen til Sara og Selma.

Ulovlig på en mandags morgen

Det er tidlig mandags morgen, og her sitter jeg, på jobb. Vi åpner ikke før om over en time.... Jeg er alt for tidlig ute.
Av og til jobber jeg ekstra i en butikk, slik som nå når det er vinterferie, trenger de en hjelpende hånd når de andre skal bort, da stiller jeg opp. Har jobbet ekstra her i ca 8 år og butikken har alltid åpnet kl 9.
Derfor møter jeg opp kl 0830 på jobb, prøve å være litt tidlig ute. For å finne ut at her har de begynt med nye åpningstider, vi åpner ikke før kl 10. WTF! De har glemt å informere meg om denne lille detaljen. Så her sitter jeg da...

Derfor synes jeg pitte litte granne synd i meg selv.
Det er egentlig ikke lov, men det ble kaffe latte OG kanelbolle på meg i dag, mens jeg sitter her og venter på at vi skal åpne ;)

Ønsker alle en fin dag på sin jobb!

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Det er sommer det er sol og det er søndag....

...stryk det som ikke passer.
Det er hvertfall søndag og strålende sol. En dag som bør nytes utendørs selv om det ikke er sommer. På med boblebukse og boblejakke og ut i finværet.

Jeg og Steph tar finværsdager på alvor og trasket oppover bakken til Gupu. Vi var klar for å komme opp, sitte i solveggen og nyte en kakao.
Da vi når målet møter dette skiltet oss.Men vi var likevel med godt mot og gikk videre til neste skistue. Her var vi nå blitt så tørste at det var dårlig med kakaolyst, derfor ble det norskt vann på flaske som frista mest på dette punktet.

Etter å ha sett litt på skiglade folk, bar veien nedover igjen. Da hadde vi fått oss en tur på nærmere fire timer og det var helt greit :)

 

------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Alt inkludert-det er gratis

Da jeg i slutten av januar var i Egypt som Solias reisereporter, var jeg på et all-inclusive hotell, det fungerte greit. Det var satt opp tidspunkt når de forskjellige måltidene ble servert, og det viste seg å være hele dagen. Man skulle absolutt ikke gå sulten rundt der.
Først var det frokost, så noen timer senere lunch, men hvis du ble sulten før, ble det servert mat i baren ute. Etter lunch var det kaker, kaffe og te, når det var ferdig var det ikke lenge igjen til middag, og hvis man var sulten etter middagen kunne man bestille nattmat.

I tillegg var det drikke inkludert med og uten alkohol. Ølen var helt grei, samt rødvinen. Den hvite vinen var ganske sur og drinkene var for kraftkarer. De var lite antydning til blandevann i de, pluss at de bruke en type lokal sprit som smakte likt om det var vodka, gin eller rom... Derfor holdt jeg meg mest til brus og litt øl. Det gikk ann å kjøpe drinker også med "ordentlig" alkohol, når det kostet 15-30 kr så var det egentlig værdt det.


// "Beviset" på hvor du hørte hjemme. Dette båndet måtte du har på deg under hele turen, hvis du ikke ville gå sulten da. Alle Egypterene viste også hvor du bodde når de så båndet ditt...

// Spis og spis og spis....

// Kaker og annen bakverk ble servert til hvert eneste måltid, også et stort kakebort til frokosten!

//Herlig med en drink på stranda!

Jeg har den 6288 mest leste bloggen i verden!

Nei det har jeg nok ikke, men jeg har den 6288 mest leste bloggen på bloglovin ;)
Er jo ikke så ille det heller med tanke på hvor mange blogger som finnes, og det er ganske mange registrert på denne kanalen.
Kjenner du ikke til blgolovin?
Det er en nettside hvor du kan samle alle dine favorittblogger. Du legger dem til en liste på nettstede, så vil du se når bloggene legger ut nye innlegg. Du "slipper" å gå inn på bloggene sin side for å se om det har kommet noe nytt, du trenger bare se på bloglovin´ så vil innlegg bli oppdatert av seg selv. Du trenger ikke ha blogg selv for å bruke bloglovin´. Jeg som har egen blogg legger jo linker til alle bloggene jeg leser inne på siden min. Men for de som ikke har egen blogg, og som ikke har en plass å samle sine favoritter er dette en genial løsning. Kjekt for bloggerene og kjekt for leserene.
 

 

 

------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Ut på ski alltid bli'

"Jeg snører min sekk, jeg spenner mine ski....."
Eller jeg snørte ikke akkurat sekken, men jeg fikk dratt med meg skiene bort i lysløypa for å gå en liten kveldsrunde sammen med Stephanie. Vi er ute et par ganger i uka på fottur, men fant ut at denne gangen skulle vi benytte oss av lysløypetilbudet som Asker byr på.Vi fant lysløypa og trasket innover. Det er ingen av oss som er spesielt flinke på ski, men det er koselig å bare være ute å late som man er født med ski på bena om ikke annet.

Etter halvannen time var jeg klar for å bli ferdig med å gå på tur, jeg begynte å få gnagsår av skoene mine som ikke passer helt og satte skispissene hjemmover. Når vi nærmer oss huset ser jeg Steph blir vill i blikket og sier:
"Ja, men jeg har jo med kakao" nesten på gråten.
Det viste seg at hun hadde snørt sin sekk i tillegg til å spenne skiene.... 
"Den kan vi drikke hos meg hvis du vil" sier jeg trøstende.
"Det blir ikke det samme, jeg vil sitte ute å drikke den"
"Ok, men jeg kan lage en sofa i snøen utenfor huset mitt, da er vi ute". Hun ble enig med meg om at det var en grei reserveplan istede for kakao i skogen.

Vel utenfor huset, måker jeg til en sitteplass og går inn for å hente stort sitteunderlag. Da jeg kommer ut, så har Stephanie dekket til med søte sitteunderlag, kakao, appelsin, servietter, nøtter og til og med et lys! Hahaha, det var så søtt. I tillegg hadde hun bakt nydelige fylte horn før hun dro hjemmefra. Så jeg fikk fantastisk mat og dessert servert utendørs i dag!


//Awwwwww, så fint ordnet til med masse kos!
// Bakemester og stjernehimmel.

// Skål!

 

 

 

------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Ut med Pur aldri sur

Tidlig tirsdags morgen satte 4 jenter seg inn i min gamle mazda. Vi var på vei til Kongsberg for å være med på Kvinnovasjonskonferansen.
Vi er alle gründere i Pur Design, og det er veldig fint å være med på slike konferanser hvor vi møter andre kvinnelige gründere. Her kan vi dere erfaringer og komme med innspill. Vi blir kjent med nye kvinner og kan hjelpe hverandre med det ene eller andre, siden vi representerer alt av yrker du kan tenke deg. Vi i Pur kan få tips om hvordan vi kan bygge oss oppover, hvordan vi skal gå frem og andre tips fra de som har vært lenge i egen bedrift. Samt at det er en fin måte å skaffe nye kunder for oss på.

Flere flinke og inspirerende foredragsholdere var det også. Blandt annet jentene som startet nettsiden og butikken Epla.


// Brom brom inn til Kongsberg....
// Kopp kaffe under foredragene er flott.

// Jentene i Epla forteller om sin suksess.

// Mingle og kaffepause med Vafel fra Telemarksrøra....

// Kine og Hege, ja....

 

 

 

------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

14. februar er også en dag...

I går var det valentine dag, alle hjerters dag. Ikke har jeg en kjæreste å dele dagen med. Men jeg har en gift, god venninne som ikke hadde noe bedre å gjøre denne dagen en å være sammen med meg ;)
Derfor tok vi det som en av våre vanlig mandager, gikk en flott tur ute i det kalde været. Før vi kom inn i varmen og lagde nydelig kyllingsalat!
Etter mat så vi en, tja, spesiell film som Steph hadde med seg. Aner ikke hva den het, og jeg blir nok ikke å se den igjen ;) En flott hjertedag altså!
Frem fra glemselen...

Denne flotte genseren fant jeg på mammas loft.
Antar den har blitt strikket for ca 20 år siden, på begynnelsen av 90-tallet?
Jeg synes den er skikkelig stilig, og helt knall farger!

I dag er det også morsdag, så jeg kan vise frem hvor flink mamma jeg har i dag :) Gratulerer med morsdagen!
Despicable Me

Her om dagen var jeg på impro på Parkteateret. Teatersport, veldig morro. Det er en gjeng med komikere som holder på med teatersport. Ingenting av det de sier eller gjør er planlagt, alt er bare tilfeldig, og på enkelte av scenene er publikum med på å bestemme hvor og hvem de som står der oppe skal være. De vi fulgte med på var fra Gorillateateret.
Synes det var kjempemorsomt å se på, det var så klart ikke alle poengene som slo like godt gjennom, men hva gjør vel det... Man kan like godt bruke 80 kr på dette, som å gå på kino :)// Venter på morsomme mennekser som skal opp på scenen.// Christine hadde vært på impro flere ganger før og fikk dratt med seg oss andre.

// Etterpå gikk vi ut for pizza.

// Som ble fort spist opp

// Det var også godt med noe i glasset....

//...og så var det tomt!

// Gratzie og hadet bra for denne gang. Og ikke lek med denne.....

 

---------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Vakker stopmotion film!

Jeg jobber i Pur Design. Vi har laget denne søte vidoen som vi nå vil dele med verden.
Det er en stop motion film, det vil si vi har tatt masse bilder og til slutt satt de sammen til en film! Veldig gøy å lage denne vidoen og det tok tid, men resultatet ble bra.

Etter at vi hadde laget filmen måtte vi også ha musikk som passet til. Etter en del leting, fant vi den søte sangen du hører på videoen. One last try av Machine Birds. Vi sendte en mail til jentene i gruppa og fikk etter kort tid positiv tilbakemelding!

Det gikk ikke å legge inn videoen fra Youtube akkurat nå, men klikk HER så kommer du rett til filmen vår!

 

Hva synes du om videoen til Pur Design?

 

 

------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Dette ønsker jeg meg

En slik hylle har jeg sååååå lyst på på kjøkkenet mitt!!! Teak hylle fra rundt 60-70-tallet? Er det noen som kjenner noen som kjenner noen som har en slik de ikke skal ha lengre, så ja takk :D


Dette bildet har jeg hentet fra bloggen til Underbara Clara. Hun er den heldig eieren av hyllen. Jeg synes også at hun har "innredet" den så fint og søtt :)

 

 

 

------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Jeg har vært på date

I går var jeg på date. Det ble en skikkelig helaften med dinner and a show.
Først spiste vi sushi på Bambo i Sandvika, tror jeg kunne ha spist sushi til middag hver dag! Denne daten var en julegave jeg fikk av Stephanie. Hvor hun innviterte på en helaften. I går passet det veldig fint å benytte seg av gaven. Det var så koselig å være på date ;)
Etter mat gikk vi inn i en ganske tom kinosal(?) og så Black Swan.
Jeg likte filmen og likte den ikke. Det var nervepirrende fra første stund, men fy f... så ekkelt det var til tider. Jeg måtte bare lukke ønene på enkelte scener, og helst ørene for det var jo med lyd. Da jeg gikk ut fra kinosalen var jeg helt "sliten" Det var en annspennende film, men helt klart bra.


// Mmmmm, sushifavoritt

// Ikke helt teken på pinneteknikken, men gikk ikke sulten ut derfra.

// Japansk grønn te skulle være godt til sushi. Ja det var det nok, for den smakte sjøgress...

// En stakkars liten bit igjen....

// Movetime!

 

 

---------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

fra 2011 til 1969

Stuen min er under en forandring. Jeg ser at jeg stadig kaster ut de nye tingene og tar inn gamle retro gjenstander og møbler. Men jeg liker det, "Det er som å komme til bestemor" var det en kompis av meg som sa da han kom inn døra. Hehe, jeg får ta det som en kompliment, selv om jeg ikke tror det var det han mente....


// Denne hylla fant jeg på finn.no. Ordentlig 70-talls teak møbel. Her har jeg fått plassert alle designerbøkene mine.

//Den herlige lesekroken min. Kommoden og stolen har jeg hatt i flere år. Den flotte lampen fra 50-tallet fikk jeg til bursdagen min. Bladkurven i bambus liker jeg også godt, den dukket opp hos mamma etter flytting.

// På kjøkkenet har jeg en gammel matte fra ca 70-tallet i plastikk. Genialt, til sommeren tar jeg den bare ut og spyler den ;)

// På gjesterommet har jeg funnet meg et sminkebord. Fra finn.no det også. Koffertene er fra loppemarked.

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

Jeg var i Egypt midt i striden

I går kom jeg hjem fra Egypt. Jeg dro ned til Hurghada i det uroglihetene startet. Litt dårlig timing egentlig. For et par dager etter at vi kom ned stoppet UD all norsk traffikk ned til Egypt.
Nå oppholdt jeg meg i Hurghada og ikke Kairo. Det er en avstand som tilsvarer ca Oslo-Trondhjem. Derfor merket ikke jeg så mye til de store urolighetene som var der nede. Men det er klart det er litt rart å være i gatene når det står militær der med store gevær, og tanks i gatene. Ikke akkurat hverdagskost.

Men livet i Hurghada var stort sett stille og rolig. Det som skjer i Egypt nå er ikke for å ta turistene. De vil bli kvitt presidenten sin som har sisttet med makta de siste 30 årene. I Hurghada lever de mye av turisme, og hvis alle utlendingene drar, blir det dårlige tider for dem som er igjen.

Jeg fikk inntrykk av at de fleste Egypterene ville bli kvitt Mubarak som president, men han nekter å gå av. De er klar for forandringer. Hver dag vi var der nede kom det nye ting om hva som hadde skjedd. Det var alltid nye opptøyer etter ettermiddagsbønnen. (som de måtte ha med seg først)
Da det kom til avgjørelsen om at presidenten skulle sitte til valget i oktober ble jeg litt mer "nervøs" av å være der, for nå begynte folk å gå mot hverandre istede for mot presidenten. Det var de som synes det var greit at han skulle sitte noen måneder til, så er det de som fortsatt ville ha han ut med en gang.
Noen av de jeg snakket med som bor i Hurghada var veldig for bytte, og de var med på fredlige demonstrasjoner. Men når de viste bilde av folk som setter fyr på butikker og velter (uskyldige folk sine) biler, skjønte de ikke poenget. Hva godt skulle det gjøre?

Det var hvertfall greit åkomme hjem igjen. Vi viste jo ikke helt hvor "stort" dette var. For vi skjønte ikke mye av det de sa på TV, men vi så jo bildene fra Kairo, det så jo ikke bra ut. Pluss at vi fikk jo sett CNN world news, og det var stort sett Kairo det ble snakket om der, så en viss formening hadde vi jo.

Skal på stranda i dag!
Da er min uke som Solias reisereporter over.
Turen til Egypt ble ikke helt som forventet. Bloggingen jeg skulle gjøre her nede, og rapportene hjem var litt vanskelig å gjennomføre pga manglende internett de første 5 dagene. Det har skjedd litt ting i dette landet som man ikke helt kunne forutse. Likevel har oppholdet i Egypt vært veldig fint. Det er et flott land, med vennlige mennesker.

Nå skal jeg ned på stranda og få meg 2-3 timer med sol, før jeg skal sette meg på flyet for å vende nesa hjemover igjen!
Takk for turen!
Ørkenskip

I Egypt er det mye ørken. I ørkenen finnes det kameler, men det finnes det også på standa til hotellet.
Siden vi ikke kom oss på tur ut i ørkenen for å besøke en beduin leir hvor det også var kamelriding, fant vi ut at vi like godt kunne ta en tur på den som er på stranda. Snill var den også, og mannen som leide var veldig hyggelig.

Litt rart å sitte på en kamel, det er helt klart noe i dette at det kalles ørkenens skip. Man vugger virkelig når man sitter oppå der, selv om jeg synes det kjentes mer ut som slaget man før i båten etter en dønning.

Jeg fikk en kamelkos, og etter rideturen fikk vi gi den mat. Han ville vise hvor snill dyret var med å mate den med egen munn. Jo da, jeg har jo sett de gjør dette med hunder, så hvorfor ikke prøve? Det var litt skummelt (som man kan se på ansiktsutrykket) og jeg fikk jammen et kamelkyss også?.


// Det var kamelfører jeg skulla ha blitt....

//Hmmm, vet nøt "kysset" mest?


 

 

 

Jeg har svømt i et akvarium

Etter å ha tilbrakt noen dager på hotellet og etter at alle utfluktene vi egentlig skulle på var blitt avlyst. Hadde vi veldig lyst til å gjøre noe. Det er et dykkesenter rett vet hotellet, og de som jobber der går rundt og selger turer. Båten gikk fra brygga rett utenfor hotellet, så vi fant ut at det måtte jo være greit. Ikke forlater vi hotellområdet (nesten) og ikke er vi ute på gata for å komme oss dit. Derfor fant vi ut at en dykketur i Rødehavet hadde vært perfekt. Det er jo korallrev der ute.

Søster har aldri dykket før, jeg hadde over tre år siden mitt siste dykk. Derfor var vi begge ganske spente da vi bega oss ut på båtturen.
Søsteren min fikk masse hjelp på turen, siden dette var hennes prøvedykk. Hun ble holdt i hånden hele tiden under vann. Han forklarte henne inngående om hvordan dykking fungerte, hva som var viktig å tenke på. Det skal jo egentlig bare mangle, men det har mye å si hvem som forteller og hjelper til, hun følte seg veldig trygg. Jeg kan virkelig anbefale de vi reiste med, Twin Dolphin Senter som ligger vet Sea Star hotellet, som er et av hotellene Solia bruker i Hurghada.

Å dykke er like fantastisk som jeg husker. Det er akkurat som å svømme i et akvarium. Et kjempeakvarium. Så vakkert det er der nede! Det er som å være i ett med alt som bor der nede. Fargerike fikser som svømmer rundt deg, de bryr seg ikke, det er som at du er en av dem.

Det beste var at vi fikk hilse på Nemo og familien! Klovnefisker er så morsomme og fine. Det har så klart mye med filmen å gjøre, men likevel, det er stor stas å ha sett ham "live". De er også ganske agresive og gjør virkelig mye for å beskytte anemonen sin. Selv mot oss store som kom og bare ville hilse på.


// Masse vakkert liv nede i havet.

// En løvefisk! Utrolig kule

//Mamma Nemo, Pappa Nemo og Baby Nemo

// Liten Nemo på rommet sitt.// Søster og dykkeinstruktør. Hehe, se så søte de var.

// Blue Spottet ray. Fantastisk å se disse rokkene "fly" i vannet, de er veldig grasiøse.

 

 

---------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

I´m alive - Direkte fra Egypt

Da var nettet tilbake i Egypt!
Alt har vært stengt av internett, mms, sms den dagen vi kom. Hele mobilnettet i Kairo, men i Hurghada hvor vi befinner oss, har mobilen fungert, bare ikke internett.
Dagene her nede har vært en kombinasjon av spennende og litt kjedelig.

Urolighetene i Kairo blusset virkelig opp den dagen vi kom. Så langt hadde det vært "trygt" å reise til Egypt, så plutselig når vi kommer ned snur det.
Derfor gikk de første dagene med på venting om ny beskjed og venting og venting. Vi hadde meldt oss på flere utflukter, men en etter en ble de avlyst. Første turen skulle vi til Luxor, dette ble avlyst ganske fort pga uroligheter og demonstrasjoner i byen.
Det er jeg glad for at den ble, selv om jeg hadde veldig lyst til å dra dit. Etter å ha snakket med noen tyskere som hadde vært der ble man litt urolig. De fortalte at det hadde vært steinkasting i gatene, og på bussen. Hvorfor vet jeg ikke, demonstrantene er jo ikke ute etter å ta turister, men kommer man på feil sted til feil tid, vet man jo aldri.

Etter hvert ble de andre utfluktene vi hadde meldt oss på også avlyst. vi ble frarådet å gå ut i gatene etter at det ble mørkt. De lokale egypterene kunne ikke skjønne hvorfor, det var helt normalt rolig ute i gatene. Vi kunne jo ha gått ut, men etter å ha snakket med de hjemme om hva som skjer, fant vi ut at det var best å holde seg til rådene den Norske Ambasaden har gitt. Det var jo også snakk om evakuering på et tidspunkt, men det var ikke mulig å skaffe nok fly for å få så mange nordmenn hjem igjen på kort tid. Vi har det uansett bra i sola på hotellets området. Det funker, selv om det ikke har blitt helt til det oppholdet vi hadde forventet oss.

Jeg skal fortelle mer om dette senere. Men nå har jeg fått avgitt raport om at jeg har det bra, og er i live for de som skulle være bekymret
Har fått noen urolighetsmeldinger som jeg kaller det, og det synes jeg egentlig er veldig hyggelig. Det er fint å vite at man har noen som bryr seg om deg :)


// Av mangel på demonstrasjonsbilde kommer dette istede ;)

missM

missM

30, Asker

Hver dag består av små eventyr, ser du dem? Jeg ser mine gjennom kamera, iført en kjole fra en tid som ikke lenger finnes. På kjøkkenet med respatexbord oppstår det herlige spiselige kreasjoner. Mens jeg av og til tar en reise til det ukjente. Alle bildene i bloggen er tatt av meg © (med mindre annet er oppgitt) Bare å spørre hvis du ønsker å bruke dem til noe.

Kategorier

Arkiv

hits