mai 2011

en-to-tre-sushiSushi er som jeg har nevnt mange ganger før, noe av det mest fantastiske jeg kan spise. Jeg vet det er mange som er enig med meg at dette er veldig godt. Men hvor mange biter er nok? Hvor mange kan man bestille til seg selv før det blir flaut å si frem bestillingen din?
Personlig "må" jeg ha 15-20 biter for en middagssushi. Da blir jeg ordentlig mett. Jeg synes de 12 bitene er akkurat litt for lite, så derfor bestiller jeg av og til en ekstra rull. Men da kommer den flaue biten. "Vil do ha en eller to pinnel?" "Eh, to" så klart,"trodde du jeg skulle spise opp alt dette selv?" Selv om det var akkurat det som var planen.

Etter en grei tur på byen, fungerer også sushi som dagenderpåmat. Jeg og Frøken Hypotetisk hadde hatt en relativt hyggelig tur ute, som endte med en relativt hyggelig tur på sushibar dagen etter. Sultne som vi var, så tok vi så klart 18 bits porsjonene, men ekstra ingefær og kos.
Det skulle bare vise seg at dette var ekstra store biter, og vi to hadde jo plutselig bestilt sushi til fem personer. På dette tidspungtet har jeg akkurat fortalt Steph om sushihistorien med to pinner. Og mannen bak kassa sier. "Vælsågod, soshi ti dele. Jei la med file pinnel"
Thanks.....

//Eh, ja så klart... Dette er sushi til KUN to personer.


Hva tyder dette på? Er vi jævla storspiste eller er det bare asiatiske sushimakere som er småspist? Selv om Stehp er ashian så kan skinnet bedre.... Eller så er det bare det at hun ikke er sushimaker ;)

// Yeeee, happy-sushi-jazz-hands

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

JEG fanget brudebuketten!!!!

På lørdag ble min nydelige søster gift. Hun så så flott ut, og hele dagen var fantastisk hyggelig og fin!
Jeg hadde fått æren av å være fotograf. Så jeg løp rundt med kamera og knipset her og knipset der. Etter vielsen dro jeg sammen med brudepar og forlovere for å ta de offesielle brudebildene.

Bildene ble bra, middagen var god, og festen var trivelig.
Til slutt ble brudebuketten kastet, og gjett hvem som fanga den!!!
Hahaha, blir jeg ikke gift nå, så vet ikke jeg. På den annen side, med slik oppførsl er det ikke sikkert det er en mann jeg blir gift med... ;)

 

Kjære søster. Siden jeg fanget buketten er jeg ikke halvparten så bitter som jeg var da jeg holdt talen ;)
Til lykke med den store dagen deres og resten av livet sammen.

Og du bake, og du bake...

...ja jeg gjør faktisk det!
I morgen er den store dagen. Da skal søster gifte seg, og her går det i full pinne på kjøkkenet for å få minicupcakene ferdig til i morgen. Jeg skal nok rekke det med god margin, men det skal bli greit å bli ferdig!
Det værste er at jeg tror dette kommer til å bli knallgodt også ;)

Jeg har brukt oppskrifter som jeg fant på bloggen til Passion for Vintage. De oppskriftene er så enkle å følge, pluss at deigen blir så luftig og fin, og resultatet smaker bra.
Jeg har laget en tropsik variant, en med sjokolade og så kom jeg på at jeg ville prøve en med bringebær. Etter å ha sett det på bloggen til Astrid Katrine. Da tok jeg utganskpungt i den tropiske og byttet ut kokosmelk, med fløte, men hadde fortsatt i jus. Så erstatta jeg kokosmasse med ferske bringebær. Og brukte en ostekrem med bringebær på toppen istede. Mmmmm, ble en veldig god og frisk cupcake.

Slik ble oppskriften da:
100 g smør
150 g sukker
2 egg
2,5 dl mel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 dl fløte
1 dl tropisk juice (kan fint bruke annen jus også, men siden jeg hadde den)
1 ts sitronsaft (jeg brukte fersk sitron)
2/3 boks med bringebær

Pisk smør og sukker hvitt. Ha i ett egg om gangen, tilsett halvparten av det tørre og halvparten av det våte. Pisk godt og tilsett så resten. Ha røren i cupcakes former og stek i forvarmet ovn på 180C i ca. 15 min.

Ostekrem:
150 g philadelphia smøreost
60 g romtemperert smør
4 dl melis
2 ts vaniljesukker
1/3 boks med bringebær

Denne ostekremen ble veldig god, men pga bringebærene ble den ikke så veldig stiv til at man fikk den krem "svungen" på toppingen. Jeg brukte den på halvparten av bringebærcupcakene og halvparten samme oppskrift, bare uten bringebær. Her pynta jeg heller med goderihjerter.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Behind the scenes

Ute på photoshoot til vintageklærne jeg selger på missMEpla.
Det er ikke jeg selv som stiller opp som modell i butikken min, jeg tar bare bildene. Så får jeg søte mennesker som Elisabeth her til å stå forran kamera.

Det tar litt tid å få alt i stand før jeg har plaggene ute i butikken. Etter at jeg har fått klærne i hus, går jeg over dem og vasker dem. Så er det stort sett klart for bildetaking. Denne gangen ble det i en park.


// " Ja, så hvis du bare står litt sånn, og gjør litt sånn, bla bla bla. Så blir dette fint"

Ja denne mannen så ut til å være bak i bildet uansett hvor vi sto, med sine bøy og tøy... Vi trenger jo ikke legge så mye mer vekt på min "fotografstilling" som jeg inntok akkurat her.

... så tar vi lit bilder her....

...og litt bilder der....

... ja dette ser riktig så bra ut!


Resultat:

Alle disse plaggene får du kjøpt HER.


Bildene er tatt, går fort et par timer på en slik shoot. Nå skal bildene sees gjennom og redigeres før de kan legges ut i missM butikken!
Det er forresten frøken Hypotetisk som har tatt behind teh scenes bilde av meg og Elisabeth.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

ya takk til Yayas

Yayas er et fantastisk restaruantkonsept som holder til i 3 restauranter fordelt i Oslo. Her serverer de thailandsk mat, som smaker helt nydelig. Prisen er heller ikke så ille. Det er som å komme til lille Thailand når man er i restaruanten. (antar jeg, siden jeg egentlig ikke har vært i dette landet) Masse lysranker i alle farger, bambus og tre, fargerike sharonger som også blir brukt som duker. Servitørene går rundt i tskjorter og flipp flopp. Tallerkner står stablet på bordet og bestikk i bøtter når man kommer, så forsyner man seg bare med det man trenger til sin mat. Jeg for eksempel begynte med piner, gikk over til gaffel og fant ut jeg måtte bruke skje for å få slurpa i meg det som lå nederst.


Yaya, fine lys!

Ya fine jenter 1, Elisabeth og Siv

Ya fine jenter 2, Stephanie og Marianne (selv om hun Marianne der kan kalles yaya. For i følge infoen på menyen til restauranten betyr yaya bestemor på thaivis)

Yaya og fotografen var i gang, det var jo så fint lys her...

...få se bildet! FÅ SE BILDET!!!

Tallerkner klare til bruk på bordet, og brus servert i boks og sugerør.

...få smake! FÅ SMAKE!!!

Ja så var det disse fine lysene....


props til FOTONERDER

Dette er accsesoriez alle fotonerder trenger! Helt fantastisk.

 

 

Linsearbånd er et must. 35 mm er min favorittlinse for tiden, så det er helt klart dette jeg måtte hatt. Men de har mange forskjellige.

Jeg elsker t-skjorter med kamera på. Denne med rainbow polaroid land camera skal jeg ha meg! Det er akkurat slikt polaroidkamera jeg eier!


Kamera linse som kaffekopp. Jeg var så heldig å få en slik av min venninne Solveig, de ser også ganske ekte ut. Hvertfall før man tar ordentlig på dem.


Et ordentlig kamera av lego! Wohooo....Kamerasmykker!
Jeg har allerede flere, men føler jeg ikke kan få nok av det. Både som øredobber og smykker til halsen.

Øredobber fra Epla


Smykke på Epla


Eller hvorfor ikke bruke en ekte Rolleicod - mellomformat som smykke!
Vet du om flere fotonerde ting jeg burde hatt med på denne listen?

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Norsk design - Cathrineholm

Cathrineholm er ikke som noen kanskje tror en person, men et emaljeverk som holdt til i Halden. Der jobbet blandt annet Grete Prytz Kittelsen(1917-2010) som har designet disse flotte bollene. Hun regnes blant Nordens fremste formgivere, og har preget norsk brukskunst- og designhistorie fra Scandinavian design-perioden 1945-65 og til i dag.
Hun har vært gift med den kjente arkitekten Arne Korsmo, hun har også vært i samme kunstermiljø med blandt annet Ray og Charles Eames, Walter Gropius, Frank Lloyd Wright og Mies van der Rohe. Det som er så fantastisk med disse kunstrene er at deres design er like moderne og utrolig i dag som da det ble laget fra rundt 1930-1970.

Jeg er så glad for å ha slik flott brukskunst i huset mitt.
Og så er jo bollen så fin til å ha popkorn i!


 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

testing-testing-1-2-3

Min søster skal gifte seg neste helg. I den forbindelse skal jeg bake litt,og bidra på den måten jeg akn. Jeg sa jeg skulle lage cupcakes og angrer litt på det ;) For jeg vil jo at dette skal bli bra, og det er ikke til å komme bort ifra at det tar litt lengre tid å lage mange småkaker en en stor. En annen ting er jo også at jeg vil det skal smake godt, så jeg har vært gjennom noen runder med bakesmaking for å komme frem til de jeg liker best.

Derfor innviterte jeg venninner over på prøvesmaking og titting på hva som ser best ut. Det var enda godt, for smaken jeg ikke var helt overbegeistret for forsvant først. Derfor tror jeg det ender opp med at jeg baker den versonene som de andre gladelig spiste mange av, pluss den som jeg spiste mest av. Da blir det noe for enhver smak.

Disse to variantene ble server. Begge oppskriftene har jeg funnet på bloggen Passion for Vintage.

 

variant 1: TROPISK VÅRFRISKE CUPCAKES
variant 2: SJOKOLADEBITER i VANILJE CUPCAKES

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Spill på det du har

For et år siden gikk jeg ut av høyskolen. Vi var en liten gjeng med jenter som kom veldig godt overens, og vi holder enda kontakt og prøver å finne på litt hyggelige ting innimellom. I går var vi hjemme hos meg på spill-suppe-popkorn-mini-cupcakes-kveld. Det var veldig trivelig.


//Suppe, cupcakes og popkorn står klart

//Så spilte vi en av de morsomste spillene som er, Cranium.

// "Tegn orden under med øynene lukket, du har ikke lov....."

// "Ja, bolle + saks" Hva blir det, bolle + saks, c'on.....

// mmmmmm, man kan spise dobbels å mange når de er så små og gode.

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 Jeg har knekket koden

Jeg har funnet hemmeligheten til hvordan man kan nyte livet til det fulle!
Les-lær-nyt

[1] Finn en blå himmel med hvite sommerskyer på
[2] Legg deg ned på et mykt gress og lukk øynene
[3] Ta av skoene, så tærne får være med på å kjenne luften og følelsen av sommer
[4] Se på gresset ved siden av deg og kjenn at du har det godt.

 

[1]

[2]

[3]

[4]
 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Farmen - det du ikke så på TV

Farmen 2011 er over. Fredag hadde vi koselig hagefest og i går var det så klart finalefest! Wohoo, for en herlig gjeng, og det var morro.... Med glede, sorg, drama, intriger og vennskap!

 

Vinner av årets Farmen, er TOMMY! og så meg da som linselus...
I annledningen stilte jeg opp i vintage gullkjole fra 60-tallet.

Fredag stilte jeg opp på hagefest i gul vintage fra 50-tallet. Jeg fikk desverre ikke andre bilder av meg i denne kjolen en dettte overeksponerte her. Men jeg var knallfin altså ;)

Så tok vi noen bilder da, hahaha. Det blir så fint atte.

Intriger så klart, selv om vi er ferdig forran skjermen kan vi jo ikke oss med å lage bråk. Så hva Jan Rudi og Siv er opp til her er ikke godt å si...

...eller hva disse to driver med!

Jeg hadde med mine to største (og eneste) fans. Wenche og Stephanie.
Hvor mange Farmendeltagere er det plass til inne i en splitter ny bil?

Så var det tid for fest og morro og vel så det resten av natta....

To nye deltakere er klare for Farmen 2012... Frøken glitter og frøken Goose.

Må takke denne herlige gjengen for en fantastisk opplevelse og morsom reise!

Minner om copyright© på alle bilder. Bilder som blir forsøkt, stjelt, hacet, manipulert eller solgt til se og hør på en eller annen måte vil bli slått hardt ned på ;)

 

Sommerflørt anno 1994

Sommer er en spesiell tid på året. Det er noe de fleste ser frem til og gleder seg til, man har fri fra jobb og skole, det er sol og varme. Det er en tid på året som  gir en god følelse man kjenner i hele kroppen.

Det er så klart de sommerene som sitter bedre i kroppen en andre. Som første sommerforelskelsen.
Dette skjedde sommeren før jeg skulle begynne på ungdomskolen. Jeg og frøken Glitter var 13 år gamle, og var i Sverige på campingtur sammen med våre familier.
Vi spiste is, syklet to stk på en gammel sykkel, badet, ble brune, fniste og bare koste oss. Plutselig sto det to svenske gutter forran oss. De må ha vært det peneste vi begge to noen gang hadde sett. Jeg fant min gamle skoledagbok, hvor jeg "tydelig" har beskrevet min opplevelse fra turen.
Utdrag fra TOPP skoledagbok 1994:

"Æ å ho Wenche dreiv nu mest på å sykla rundt på campingplassen. Så så vi to søte gutta, ho Wenche plystra etter dæm å sa heia. Dæm stoppa oss og spurte hva "heia" betydde. Og da blei vi kjent med dæm. Dette Skjedde den 3. dagen, og guttan e drit fin. Vi har truffe dæm kvær dag"

Haha, jeg må le. Det er litt gøy å lese hva og hvordan man skrev den gangen. Det var vist ikke så mye mer å fortelle en at de var søt og drit fin. Det er likevel en av de sommrene jeg har lagret godt i minnet mitt, selv om jeg ikke skrev så mye.
Jeg har også beskrevet veien hjem i dagboka "På hjemveien kjørte vi innom Finland og så skal vi tel K-fjorden og se på nokka skit som mamma og pappa så på i fjor (gørr)" Hahaha, skjønner jeg var en takknemlig og hyggelig tenåring.

 Det ble aldri noe mer med de guttene, jeg tror ikke vi kysset dem en gang. Men jeg husker vi var veldig betatt og snakket ofte om dem i etter at vi var kommet hjem. Vi sende også et brev til Sverige, desverre fikk vi aldri noe svar, til vårt store hjertesukk. Men jeg husker bildene Wenche hadde tatt av guttene, og vi kopierte opp 3 sett av dem hver. Så vi kunne ha litt bilder over alt. Et i skoledagboka, et i ramme og et som vi bare skulle ha ;) Den sommeren husker jeg godt. Det er noe med sol, varme og forelskelse.

Husker du din første sommerforelskelse?

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

 

 

tajkonk

Ute i min hage

Man må gjøre det beste ut av det man har. Det er ikke store uteplassen jeg har, men det er jo hyggelig å ha det litt hyggelig der :)
Jeg har en liten variant av disse rottingmøblene. De er jo geniale og vedlikeholdsfrie. Siden verandaen min ikke rommer så alt for mange kvadrat kommer jeg godt unna unskyldningen med at jeg egentlig ikke har råd til den større og finere varianten. Det er rett og slett plassmangel det går på....Man må jo også gjøre det beste ut av det man har. Som å sette litt kvister i et norgesglass på bordet. Hyllen bak er fra IKEA. Den er laget i galvanisert stål; beskytter mot korrosjon. Som betyr at den kan stå ute i vær og vind uten å ruste! Så i stede for å plante i krukker og kar, tok jeg heller bare noen blomsterpotter og satte inne i denne hyllen. Enkelt og fint.

Jeg fant også dette koselige sengeteppet på et loppemarked. Kostet meg sikkert 20kr. Det har jeg lagt ved møblene. Teppet synes jeg myker så fint opp med det flotte mønsteret, samtidig som man har et lite pledd lett tilgjengelig hvis man vil ha litt over seg utover sommerkvelden.


Hey. Nå følte jeg meg jo plutselig som den interiørbloggeren. Stay tuned for mer av missM sine hagetips i neste innlegg ;)

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Noe gammel-nytt inn på mitt kjøkkenSom jeg har skrevet i et tidligere innlegg, inneholder mitt kjøkken veldig mye røde ting. Det har liksom bare blitt sånn, og jeg liker det veldig godt.
Mine nyeste tilskudd er den gamle røde boksen med bringebærsyltetøy fra Irma,(kanskje fra rundt 60-tallet?) og det røde fatet som står ved siden av. Dette fant jeg på loppis forje helg. Kjøkkenvekten fra Eva er også ganske ny, den dukket opp i en bruktbutikk og smilte til meg. Selve vekten er da ikke ny, antar den også var moderne på 60-tallet. Noen som vet? Det morsomme er at den fungerer helt fint også. Så den skal helt klart brukes neste gang det bakes her i huset.
Knekkebrødboksen vet jeg ikke om jeg har nevnt før, men den er fantastisk. Jeg har aldri sett maken. Det er rett og slett en boks du henger på veggen og inni er det tre "rom" hvor man kan plassere tre typer knekkebrød. Jeg elsker boksen, den dukket plustelig opp på Epla, og da var jeg rask med å klikke kjøp. Selvfølgelig er også den en retro gjenstand.

Det vakre serveringsbrettet med rosa på har jeg arvet av min mor, som har arvet det av sin mor, som har arvet det av sin. Både mamma og mormor er enda i live, men mamma lurte på om jeg ville ha det brettet da de flyttet, og det ville jeg veldig gjerne.
Kjøkkenet mitt består, som dere sikkert skjønner av mye gammelt. Blandet annet ikke bare norgesglass som er fine til oppbevaring, men også løveglass, som er fylt med telys.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

I gata mi...

I gata mi...

...er det 48 postkasser.


...vokser det to kirsebærtrær.
...er det røde hus, grå hus, hvite hus og gule hus.
...er det noen som er veldig sosiale.
...bor det barn.


...har naboene blomster i hagen (det har jeg også)...tar vi inn posten for hverandre hvis noen er på ferie.
...begynner det å bli masse grønne trær.
...bor jeg i et av de røde husene.
...finnes det mange snille og rare mennesker.
...er det noen som aldri klipper gresset sitt.
...tror jeg det er noen som liker å være alene.

...liker jeg å bo!

Det er litt som med meg og Veronica Maggio. Satan i gatan...

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

Det var en sånn fin dag...

Med solskinn på himmelen og mat i en kurv, dro jeg og Frøken Goose opp til Semsvannet.
Det kjennes ut som det ellerede er langt på sommer, og slike dager må så klart nytes til det fulle.


Sola skinte mellom trær og lagde magisk glitter i vannet.

Stephanie tryllet deilig salat og hjemmelaget muffins opp fra kurven...

...og serverte rosa saft fra flaske.

Så satt vi sammen på et pledd og kjente at sola varmed godt i ansiktet. Mens vi spiste mat og tok bilder. Masse bilder...

...av oss selv!
For å lese mer og annen verson av denne dagen, kan du gå inn på Gåsa aka Frøken Hypotetisk sin blogg, og se hennes historie!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Oppskrift på en perfekt helg


Begynn lørdagen med å dra på et loppemarked eller tre. Hvor man plutselig finner drømmekjolen fra 50-tallet.

Så kjøper man verdens fineste voksduk for å ha på utebordene i hagen....

...og plukker kvister fra kirsebærtre som man setter i norgesglass.

Så legger man en ekstra duk, sammen med blomsterkvister og vin i en sykkelkurv....

...og drar opp til en venninne som setter kvistene på bordet....

....og serverer vin i store glass.

Så nyter man deilig mat fra ny grill og fantastisk dessert som minner om sommer.

Og sitte ute på verandaen til langt ut på kvelden og nyter det som kjennes ut som en midtsommernatt i mai.


 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Loppelykke...

...fra 50-tallet.Hvordan kapre de beste loppene

Vår er loppemarkedsesong. Slike marked blir bare mer og mer populær, jeg merker at det blir trangere på markedene bare det siste året en for et par år tilbake. Det er flere folk som møter opp tidlig for å komme først. Det er trangere inne på skolen og det er flere som står og tviholder på sitt møbel som "de så først"
Men det er noen små tips og triks du kan gjøre for å kapre deg det du har aller mest lyst på. TIPS

[1] Vær der litt før det åpner. Det er faktisk da det skjer. Om ikke annet så er det morsomt å se på alle de andre som kjemper seg frem for å være først ute.

[2] Tenkt litt gjennom på forrhånd hva du kunne tenke deg å kjøpe. Da er det lettere å gå mot "riktig" avdeling først. Om det er klær, møbler, elektrisk, nips.

[3] Vær forberedt på å måtte lete litt. Det er ikke sikkert at drømmeskatten ligger rett forran nesa på deg. Men kanksje i den haugen under alt det andre.

[4] Ta med deg en venn. Ser du etter f.eks møbler kan det være lurt å få vennen din til å stå å holde av det du fant først. Så mens du leter videre i skattene kan vennen din stå å se om hun får vinket til en med gul vest og betale til.

[5] Hold plagget/tingen du kanskje har lyst til å kjøpe litt unna de andre tingene rundt deg. Prøv å se for det hvordan dette vil se ut i ditt hjem og ute av loppemarkedsettingen.

[6] Tidlig på lørdags morgen når de nettopp har åpnet kan det hende noen selger gjenstander litt dyrer. Så ser de det ann utover dagen om tingen selger eller ikke. Søndags ettermiddag like før hele markedet lukkes ned gir de nesten ting til deg for å kvitte seg med reseten. Det er nok godt utplukket på dette tidspunktet, men fortsatt mulighet for å finne små billige ting.

[7] Du kan kjøpe "feil" .Men det var på loppemarked og kostet jo ikke så alt for mye. Jeg har noen småting som har levd sitt. Her er det snakk om resirkulering ;)

 

Denne helga arrangeres det flere loppemarked rundt om i landet. På loppemarked.info kan du se hvor mange av dem er plassert.
Lykke til med loppeshopping!


// Sånn ser man ut når man finner lykkelopper, og sånn ser man ut når man går ut med store loppekupp i hendene!
 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

Ny mat på gammelt fat

Sushi må være den beste maten som har kommet på norske bord.
Laks har vi jo fra før, vi har bare lært en ny måte å servere den på, som jeg elsker. Server soyasaus i et gammelt eggeglass med Tor Viking mønster fra Turi Design. Kutt laksen i biter og dryss over sesamfrø. Vips et gammelt norsk kosthold på ny enkelt måte.


 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

Bloggroll #2

TEGNEHANNE
Hanner er bare morsom, man må le. Bloggen handler om Tegnehanne så klart. Genialt konsept.

 

KERTI
Jeg liker så godt blogger med bilder. Bloggen til Kerti er helt magisk. Man vil bare være der og titte og titte og titte og....

 

FABOULUS CRAZY
Bloggen til Hilde-Marie er så søt. Den er full av bilder, på bildene er det søte ting, outfits, reiser, cupkaces og flotte opplevelser. Jeg bare liker bloggen hennes for alt det fine den er.

 

ANNIKA BÄKSTRÖM
Annika er grafisk designer og så fin. Bloggen hennes er en stor inspirasjonskilde og bare herlig å se på.

Overraskelseshelgen

Jeg har en søster som skal gifte seg i slutten av mai, som seg hør og bør når man skal bli kone, må man drikkes ut først.
Denne helga var det overraskelseslag for henne. Jeg stilte opp hos en av søsters venninner, og der venta vi med champis og klærne hun skulle bruke den dagen.

Hun ble kledd opp i en fantastisk vintagekjole fra 50-tallet. Ble sminket og fikk satt opp håret i gammeldags frisyre. Med slør, så klart! Etter å ha blitt dullet med og ordnet opp, tok vi turen ned til brygga. Her var det klart for sushilunch og oppgaver. Vi hadde jo så klart bestilt solskinn og 20´c, så dagen ble knall på alle måter.


Fine kjolen fra 50-tallet, med metallglidelås og fantastisk farge. Herlig underskjørt i masse lag må til

Sminke og slør, som seg hør og bør.

Fra hei på deg og overraskelse til elegant og flotte frue fra svunnende tider.

På brygga med vin, skål og solskinn

Oppgavekort ble delt ut. Belønning for gjennomført oppgave, en bokstav.

Oppgave 3; barnlig glede med å hoppe paradis

Alle bokstavene er samlet inn, hvor skal vi nå....

Riktig svar er hyttetur. Her ventet fingermat og viner til vinsmaking.

...og enda litt mer mat.

Når pynten er ute av håret og natta blir til morgen, er det på tide å ta kvelden i hytta...

 

Det ble en fantastisk dag.
Og jeg tror den vordende bruden følte seg feiende flott og hadde en strålende feiring.

 

Til slutt;
De ofisielle utdrikningslagbildene ------>

 

 

 

 

Det hele ble dokumentert med et par bilder, sånn ca 500stk. Og da ble det slik....

 

 

hits