juni 2012

søster - tur - frappe - snurrelugg
shit - fiske -lykke


CVBO: "hei, blir du med å fiske?"
miss M: "fiske? Tuller du eller?"
CVBO: "Nei, da. Jeg har to stenger, bli med en tur!"
miss M: "ok"

Ja, så da dro vi da. Ble en "urban" tur med kaffe latte i koppen.
Jeg har ikke fisket på sikkert 10-15 år. Jeg kan ikke huske sist jeg holdt en fiskestand i hånden, men husker jo at jeg synes det var ganske kjekt som barn. Eller hvertfall den biten når man kjente at man hadde fått en fisk på stangen var kjekk.
Derfor ble jeg med å fisket i går. Det var veldig stas, men ikke antydning til napp en gang. Fra tidligere erfaring har man lært at det er greit å ha med seg reservemat.
 

tapas-jenter-veranda-ugler-sommerkveld


En hyggelig kveld satt vi hos CVBO.
Det ble piker, vin og sang. Ok, kanskje ikke så mye sang. Men vi hadde god vin og masse tapas, og herregud som vi koste oss. Satt ute til lang på kvelden, det blir jo ikke mørkt heller, og selv om det er litt kjølig er det bare å surre seg inn i et pledd å kose seg videre.
Hahaha, jeg ler

Noen ganger synes jeg selv at jeg er så sykt morsom og har så utrolig bra ideer! Slik som her:Mulig jeg er litt innhabil her, siden jeg har laget den selv, for meg selv og kjenner bruden ;)
Men likevel, jeg satt der og småkniste og fniste mens jeg satte denne sammen...

Nytt leketøy i husFor et par uker siden fikk jeg endelig mitt nye kamera! En Nikon D800!
Wohooo, endelig. Jeg bestilte den i midten av februar og endelig kom den. Det ble veldig stor etterspørsel på dette kamera og deretter lang ventetid. "Alle" skulle vist ha det. I tillegg ble slippen på dette kamera utsatt nesten et år. Ryktene har svirret lenge om når dette kamera skulle komme, men tror også mye ble utsatt i Japan pga jordskjelvene de hadde der borte for et års tid siden.
Har fått prøvd kamera litt og er superfornøyd, det blir store filer som gjør at jeg får enda skarpere bilder. Like it.

Har ikke fått prøv det ut så mye enda, men her er et av bildene jeg tok på bryllupsfotografering forje helg.blomsterfat - cupkace - vintage

I går var jeg hos Hilde Marie, hun serverte te og opp fra fryseren tryllet hun frem de mest fantastiske cupcakene. Så fine å se på og så smakte de himmelsk gode.
Etterpå hadde vi en liten photoshoot med vintageklær, disse har nå blitt lagt ut for salg på nett. Du kan finne dem HER.
Akkurat som i Roma

Det er nå to år siden jeg gikk ut av høyskolen og to år siden jeg var med på å starte Pur Design. Herlighet som tiden flyr.
Det som er kjekt er at jeg fortsatt har kontakt med flere av de jeg gikk i klasse med. Vi har vært på hytteturer, møtes på fester, inviteres hjem til hverandre og nå sist var vi noen som møttes til lunch en herlig sommerdag. I bakgården til United Bakeries i Drammen ser det ut som det er i Roma, hvor vi var på klassetur første året på høyskolen. Da ble det så klart mimring tilbake til den tiden.Vi har alle sammen gått spennende veier etter skoletiden. Hege og Marianne jobber i Pur Design. Ingvild og Lise har startet Moments Designstudio, Solveig fikk seg jobb på HiBU samme sommer som vi sluttet der, Kine bestemte seg for å studere videre og går nå på Westerdals og kommer inn til oss i Pur Design når hun er ferdig, Hilde-Marie ville også studere mer og tar nå en master i fachion marketing i Manchester. Men denne sommerdagen satte vi oss bare ned for å skravle, drikke kaffe og spise boller.
Jeg har tatt bilder av Martine fra martii.blogg.no

For en tid tilbake hadde jeg konkurranse gjennom Monsterfoto hvor jeg ga bort en fotografering. Dette var det Martine som vant. Det viste seg at Martine hadde en liten en i magen og at hun da ville vente litt med å ta bildene til magen hadde fått litt størrelse. En dag i slutten av mai passet det perfekt å få til denne fotograferingen.


Bildene ble kjempefine og Martine og Jonas er jo så pent par at det var ikke noe problem å ta bilder av dem.
For å se flere bilder kan du gå inn på Monsterfotobloggen. Du kan også like Monsterfoto på Facebook, der legger jeg oftere ut bilder fra de photoshootene jeg er på.Jeg har søkt sommerjobb

Jaja, jeg vet. Jeg hater egentlig dette, og jeg har gjort det mange ganger.
Men jeg trenger stemmer.... Er litt kjipt at hvis man skal være med i en konkurranse så MÅ man inn å sanke stemmer for å bli med. Men jeg har denne gangen søkt sommerjobb med å kjøre rundt i Norge i en sportsbil. Hadde ikke det vært digg :D

Unasett, tigg, tigg, jeg trenger stemmer.
* KLIKK HER *

 

Egentlig er det til fordel for dere også, vil dere ikke heller se blogginnlegg om dette:

Fremfor dette:50-talls søstrene på bytur

Her om dagen var jeg i Oslo storby sammen med lillesøster. Det var fint vær og en fin dag, vi koste oss så mye med titting, kafe, skravling og annen søstermorro.


Fine søster med røde lepper...

...og machende negler......søster hadde krøll i luggen...

...jeg hadde krøll i håret...

...sommer = sommerkjole...

...50-talls søstrene på bytur.

Sitt ikkje dær å frys - kle heller på dæ

Ikke mye som minner om sommer, hverfall ikke inne i kåken min. Jeg sitter egentlig og fyser hele vinteren også, må spare på strømmen, vett... ;) Men det er tynne vegger i leieligheten min og temperaturen inne regulerers fort av været ute.  Nå for tiden er det kaldt. Så da jeg hadde kveldsgjester på besøk satt vi der å hutret og frøys. Frem med ullplaggene på armer og ben, man skal da ikke sitte der å fryse...


Kl 1 på natta ble vi syyykt sultne. Da var det bare å endevende kjøleskap og skuffer, jammen klarte vi ikke å diske opp med et lite tapasbord i de mørke timene :)

hits