juli 2011

På vakre sommerkvelder...

Setter man seg på sykkelen....

...møter gode venner....

...og tar seg en kald øl i varmen...

...blomstene fra minnemarkeringen fløt fortsatt fint i vannet. 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

Viva la France i grønn Marilyn vintagekjole

Jeg er egentlig veldig blid altså, jeg bare smiler (masse) inni meg på dette bildet....


Denne kjolen er virkelig en av mine vintagefavoritter. Jo, jeg har mange favorittkjoler, men denne er bare til fint bruk. Fant den på Fretex og den er i ekte 50-talls Marilyn Monroe stil. Jeg velger å tro at hun kanskje også har brukt akkurat denne ;)
Skinncluchen jeg holder er jeg også veldig glad i. Den er vintage som min kjære søster ga meg i bursdagsgave i fjor. Har brukt den masse. Skoene er fra HM, og nye, men perfekt farge til vesken.

Siden dette er en kjole til spesielle anledninger ble den brukt 14. juli i år, som er Frankrikes nasjonaldag. Da var jeg og Stephanie i Nice. Nasjonaldager må feires, så vi hadde pyntet oss og stilte opp kl 22 på strandpromenaden for å få med oss fyrverkeriet som sendes opp hvert år.
Skal si det var spetakulært. De fyrte opp raketter i nesten 30 min, et fantastisk fargesprekende show som lyste opp himmelen! Fyerverkeriet ble fyrt opp fra båter, så alt gjenspeilet seg veldig flott i det klare havet under. Hele promenaden og stranden nedenfor var fylt opp med mennesker. Masse liv og stemning, Er du i Frankrike på sommeren bør du prøve å få med deg 14. juli.

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Mine fredagsfavoritter på Epla

Hver fredag legges det ut mange favoritter fra alle de flotte butikkene som finnes på Epla.
I dag ble det til at jeg fant frem mange brune og naturlige produkter. Kos deg med listen, og vil du se hele, kan du klikke deg inn på linken HER :) 

 

Jeg er halvt mann - halvt dame

...hvertfall hvis jeg skal tro denne testen på NRK som jeg tok for et par måneder siden.
Det er nemlig en test hvor man finner ut om man har maskulin eller feminin hjerne. De fleste kvinner ligger på en plass mellom 150-300 poeng. Jo nærmere 0 du kommer, jo mer maskulin hjerne har du du, nærmere 300 er du feminin.

Her ser jeg meg selv; søt og feminin med blonder og blomster. Jeg går jo nesten daglig i kjoler, og eier bare en bukse.
Uansett så tok jo jeg denne testen. Og endte opp med 140 poeng!!! WTF??? Lå man mellom 150-180 poeng hadde man en fot i hver leir. Jeg lå på bunnsjiktet av femininitet. Egentlig ser jeg på meg selv om ganske feminin, med så feil kan man ta.
På den annen side skjønner jeg det. Jeg kjenner meg igjen i den maskuline hjernehalvdelen. I fjor måtte jeg jo dykke ned i min egen bilmotor for å skifte batteri. (den trakk mange poeng) her om dagen slutta vindusviskerene på bilen å virke, og jeg romstrerer rundt i dachbordet for å prøve å finne feilen. Bare med litt hjelp av min kollega Hege på Pur som kommer med forslag om hva som kan være feil (det viste seg nemlig at Hege er gutten i firma vårt med hele 35 poeng på samme test, de "virkelige" guttene fikk ikke så lav score som henne en gang. På den annen side syntes vi at dette ga svar til mange spørsmål vi hadde om henne. Hahaha, ja du blir mobba Hege, og nei hun er ikke lesbisk, hun fikk bare en morsomt lav score)

Men jeg ser jo også at jeg har andre maskuline trekk, som inngår uteaktiviteter i hagen med skrubb og beising av platt.

I sommer knakk doringen i sommerleiligheten vi befant oss i, denne måtte jo da byttes. Og hvem er det som legger seg ned på kne og åler seg inn mellom do, skruer og muttere for å få løs det gamle og sette på det nye.... (hint:meg)


 

I tillegg liker jeg:
*statestikker og
*tabeller, (bare å se på, ikke lage dem)
*jeg refresher siden til yr.no hvert 10min for å se på været
*synes det er ganske ok med data
*Jeg liker ting som går fort (bil, sykkel),
*Jeg tør å bli møkkete på fingrene og prøve meg litt frem hvis det er noe f.eks elektrisk som ikke fungerer.
*Jeg er superutålmodig når det kommer til shopping- en butikk og jeg er drittlei.

 

Du kan selv prøve testen , DENNE er for menn og DENNE er for kvinner.
Hvor endte du opp? Er jo ekstra gøy om det skulle vise seg at mannen i huset har mest feminin hjerne og omvendt.
Så ikke ta testen så seriøst, det er bare morro ;)

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

Blåbærpikene

På søndag var jeg og Christine ute i skogen på jakt etter blåbær.

Det ble ikke store fangsten. Bærne var rett og slett ikke moden enda, vi må nok vente et par uker til...

Rakk likevel å få blåbærhender :)

Nyter litt solskinn...

...kaffe og lefser...

...før himmelen plutselig åpnet seg.

Vi som var midt i kaffekosen og alt... Jaja ;) Vi får ta oss en ny tur om et par uker, kanskje det blir litt mer bær den gangen også.

 

 

 

 
Mitt lille land - i et blomsterhav

"Vi er så få her i landet, hver fallen er en bror eller venn" -Nordal Grieg


Det var en  fantastisk, rørende og vakker stemning på Rådhusplassen i dag. Selv med ca 200.000 oppmøtte mennesker var det en rolig følelse å være der. Alle hendene hold på blomster av forskjellige slag, mest roser, men også vakre blomster fra haven sin. Da alle løftet blomstene sine høyt opp i et strålende blomsterhav fikk jeg tårer i øynene og frysninger på ryggen.

Når det enorme folkehavet starter å synge "Ja vi elsker" og "Til ungdommen" sammen, kjenner jeg en klump i halsen. Det er så fint, og det som har skjedd er så urettferdig.
I dag var jeg veldig stolt av å være Norsk, måten Jens Stoltenberg har talt på, har gjort meg stolt.

Jeg fikk aldri gått i blomstertoget som jeg egentlig hadde møtt opp for å gå i. Det hadde møtt opp så alt for mange folk, så politiet hadde besluttet å avlyse toget. Istede var det et flott opplegg på Rådhusplassen med apeller og sang.Hvis du vil se flere bilder fra markeringen kan du gå på facebookbilden mine HER. Det er stort sett bare blomsterbilder, men det var så fint.

 

 

 

 

Hjelp, jeg har sett, vi er i filmbransjen

I går var jeg på utendørs kino ved Karpedammen på Akershus festing. Det var perfekt. Nydelig sommervær, god stemning, stort lerret, kjendiser, utendørs, servering av grillmat, øl og vin. En helt fantastisk sommerkveld.
Filmen var opplyst at den skulle begynne kl 21. Men så var det tydeligvis for godt vær, og for mye lys til at filmen kunne vises. Derfor begynte den ikke før over kl 23. Derfor ble det en ganske sen kveld.
Jeg tok bare et glass vin, men skulle ha tatt en hel flaske, for oioioi, hva skal man si om denne filmen?

Henrik Thodensen spiller Glenn, som nettopp har blitt dumpet av dama. Kompisene Philip og Kim (og en til som jeg aldri fikk med meg navnet på) finner ut at de skal ha fake filmaudition for at han skal møte ny dame. Så har ballen begynt å rulle. Akkurat det man tror skal skje, skjer. Det er som at de har tatt alle klisjeer man kan finne og satt de sammen i denne filmen. Det er gutt kræsjer i jente; de blir kjent, vakkert lys på "romantisk" båt, klining i fontener med masse vann og våre klær, angrende gutt som spiller musikk for jenta, den "dumme" kompisen som alle komedier har. Og sikkert mer, det kom til et punkt som vi bare måtte gå fra filmen, da trodde jeg de hadde vist avsluttningsscenen 5 ganger, men den kom jo aldri, vi gadd ikke se mer rett og slett.

De har samlet sammen masse kjente norske fjes i denne filmen. Mange av dem ser ut til bare å ha stukket hodet innom settet i forbifarten for å bidra i filmen. Som Else Kåss Furuset, Live Nelvik, Henriette Brusgaard, Sigrid Bonde Tusvik og Morten Ram. Nesten hele Nydalengjengen var innom, men jeg savnet Henriette Stensrup. Det er ansiktene på disse kjente som gjør at man blir sittende gjennom filmen. Hvem er den neste som kommer innom? Til og med Peter Stormare dukker opp i filmen. Han spiller en ren parodi på seg selv.

Når Odd Magnus og Henrik, nei unnskyld, jeg mente når Philip og Glenn kranglet i filmen, så var det akkurat som å høre Tina og Betina. Jeg ventet bare på en "Si inskiiiiiild" og "hore".
Det er for langt mellom poengene i filmen og kjærlighetshistorien mangler helt gnist, Hege Schøyen spiller en morsom rolle, Pia Tjeltan gjør det også bra, men har desverre fått en alt for liten rolle i denne flimen. Jenny Skavland spiller som vanlig den "litt dumme" venninnen. Hun har vel så langt ikke hatt en hoverolle? Like greit egentlig....


// Sommerklare jenter venter på filmstart.

//Oh, kjendiser!

// Endelig startet filmen...

Terningkast:
Lurer på om filmen har blitt til på samme måte som handlingen i filmen? Hvem av dem var det som fikk seg kjæreste etter dette? Men jeg skal rulle terningen og se hva den havner på.Uff, da. Prikkene ramla av....
Jeg tviler ikke på at vennegjengen som har spilt inn filmen har hatt det veldig gøy. Men det hjelper liksom ikke når vi som publikum må pine oss gjennom den nesten 2 timer lange leken deres.


 

Anmeldelser fra andre medier:
"uten å ty til hjernedødt og oppbrukt materiale" -Nordlys.
Eh, var vi på samme film eller????

"det resulterer i scener som lokker gapskratten fram" - Adressa
Han hadde tydelig vis drukket en hel flaske vin...

"spar pengene dine og kjøp deg en digg kebab istede" -Stephanie
Word

 

 

 

 

 

Sommer på jorda - livet det er nå
 


 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

ZikkZakk hot cluch

ZikkZakk Design holder til på Epla. Designeren Vibeke lager de flotteste vesker og blomsterbrosjer. Jeg elsker flere av kreasjonene hennes, og har mer en en veske liggende på ønskelisten min.

Akkurat nå deler hun ut en utrolig kul cluch veske i imitert skinn. Jeg har siklet litt på disse en stund.
Klarer ikke helt å bestemme meg for om det er den blå eller røde jeg liker best. Cluchen kommer også i brun, hvit og sort, men jeg elsker farger, så kommer helt klart til å gå for en av disse.


//bildene er hentet fra og linket til butikken ZikkZakk Design.Jeg ser for meg at begge disse veskene vil passe perfekt til flere av mine vintagekjoler!
Du kan forresten også være med på å vinne en slik fin cluch med å gå inn på ZikkZakk bloggen. Der ligger all informasjon ute.

 

 

 Med roser på kjolenJeg elsker farger. Sterke farger og mye mønster på kjolene mine, det er fint. Denne vintagekjolen fant jeg på Epla i butikken til Ekteskapt. Den sitter perfekt på og har nydelig swing i skjørtet. Det viste seg at de røde pumpsene jeg kjøpte på en vintagebutikk da jeg var i Barcelona i vår passet perfekt til denne kjolen. Selv om kjolen i seg selv er fargerik, gjordet det seg virkelig med knallrøde sko. Inners i skapet fant jeg også en flere år gammel knallblå veske fra Lindex. Kan det bli bedre? Her om dagen var jeg også innom en brillebutikk og kjøpte meg "senilsnor" i gull til solbrillene mine.

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

5 rimelige SOMMER-aktiviteter

Selv om du ikke skal bort i sommer finnes det masse billige og like bra alternativer å gjøre hjemme.

 

[1] DRA PÅ CAMPING
Dette krever riktig nok at du har litt utstyr fra før. Men har man ikke eget telt, hva med å bare ta med soveposen, legge seg ned på litt lyng og sove under stjernene. I Norge er det masse skog å ta av, så her er det bare å ta turen ut i det fri. Ta med deg en god venn og litt vin også, så blir det ekstra hyggelig.


[2]TA EN TUR PÅ STRANDEN
Norge er et smalt land med mye kyst. De fleste har en lokal strand de kan dra ned på. Er det fint vær i Norge så er det nydelig, hvem er det egentlig som har lyst til å være i syden da, når man kan kose seg i hjemlige trakter?


[3]LES EN GOD BOK
Det er ikke mye som slår det å sitte på verandaen/parken/trappa/benken å lese en god bok. På biblioteket får du til og med låne dem gratis.


[4]TA MED VENNER PÅ PICKNICK
Inviter med deg gode venner på en picknick i parken. Lag en god kurv med "enkel" mat som sukkererter, cherrytomater, oppkuttet akurkt og søt paprika. Så lager du en god hvitløksdressing dette kan dippes i. En grill og noen pølser er også enkelt å ta med. Husk pledd!

 

[5]GJØR INGENTING
Noen ganger er det lov til å bare være lat og gjøre ingenting. Nyt sola og nyt livet....
 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Årets sommerfest 2011

Sommer er tid for sommerfester. I år er fjerde året jeg innviterer til sommer, varme, sol og grilling på platten min.
Huset ble pyntet med blomster, vimpler, lys og lykter. Hele kvelden var veldig koselig. Vi satt ute til kl 3 på natta, da begynte trøttheten og ta overhånd og folk dro hjemover.
Det er så herlig med sommerkvelder når man kan sitte ute hele natta. Med litt hjelp fra et pledd og et godt glass vin.


Søte kinalykter som lyser opp natten.

Sommerkjolen fra 60-tallet er på.

Jentene har pynta seg og er sommerfine

Vimpler og lys

Søte tropiske minimuffins ble servert og spist

Helt til kvelden ble så mørk at man ikke fikk tatt så gode bilder....

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

Aurevoir France - Heisann Norge

Da jeg sto opp i dag var det tll sommer, sol og 27 grader i Nice. Når jeg legger meg i dag er det til sommer, regn og 10 grader i Asker. Forandringer skjer fort....
Men det er deilig å være hjemme igjen, har vært borte i nesten 3 uker nå. Har vært en fin tur, men kjenner at det har vært en del jobbing, man blir sliten. De siste to dagene hadde vi fri, og fikk tilbrakt litt tid i Nice, hvor vi også tok turen til Monaco og var prinsesser for en dag.

Da jeg kom hjem måtte jeg et par ærender rundt på butikkene. Merka at jeg hadde litt feil antrekk. Dro jo som sagt fra masse varmegrader, og bytta ikke da jeg kom hjem. Så det å gå rundt i shorts var ikke helt riktig ;)
Men det er meldt knallvær i morgen, så jeg får en litt mildere overgang til hjemlandet ;)

 

 

 

Det går rundt og rundt

Photobucket

 

Noen ganger får man bare lyst til å ta på seg en fin sommerkjole og snurre rundt i gatene! Det er en bra dag :) Kjolen er vintage fra rundt 70-tallet. Den har nok vært med på mange fine fester, de litt flottere festene, siden ermene er så fine med rysjer på.
Sjekk ut interesseportrettet av meg på bloggen til Siv i dag :D

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Pretty in Pink


Ja, det er mei sjæl jeg snakker om. So pretty in pink ;)
Jeg fant denne søte vintagekjolen på ebay. Der dukker det opp masse fin vintage. Så jeg byr og vinner noe av det, og jeg byr og "taper" masse av det ;) Like greit egentlig, jeg har ikke plass i skapet eller råd i lommeboken til alle kjolene jeg egentlig ønsker meg.

Men denne søtingen jeg har på har lommer, elsk. Som jeg har fortalt mange ganger før, er lommer fantastisk!
Ble lite tilbehør i dag, bare en rosa machende blomst fra et tre i nærheten og de rosa billig-brillene i 80-talls stil.Og baguette i kurv. Er enda på den franske rivieraen, da står man opp om morgenen og kjøper seg fersk baguette hver dag. Godt det bare er i ferien, grove varianter finnes ikke.

 


 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

 

Velkommen til St.tropez

Too much money in the bank account
Hands in the air make you scream and shout
When we?re in St. Tropez

Spending money in a large amount
Hands in the air make you scream and shout
When we?re in St. Tropez
Oh yeah

Welcome to St. Tropez

 

 

Jepp, det er akkurat slik det føles å komme til St.tropez. Mange er der for å vise seg frem og bruke penger, og det vises. Båtene står linet opp på promenaden. Jeg må innrømme, jeg kan ikke annet en å bli imponert. Både på hvor mye penger folk har og hvor fine disse båtene er!
Det er virkelig et jetset liv i St.Tropez!

Pardon my french

Mine franskkunnskaper er fantastiske....
...og med det mener jeg fantastisk dårlig.

Dette er 5 året på rad jeg er i Frankrike og jeg har enda ikke klart å lære meg franske gloser. Eller jo da, "merde" er vel en glose det også?

Noen franskemenn er også veldig pratsomme, men de kan jo ikke engelsk. Derfor prøver jeg meg da på et par ord for å være imøtekommende, men når min fransk ikke strekker seg lengre en at jeg kan menyen på den lokale pizzasjappa så hjelper det liksom ikke stort å snakke om ost, skinke, bacon, tomatsaus og brife med "un verre rosé, s'il vous plait" (et glass rosevin takk)
Selv om jeg ikke klarte å stave det riktig en gang, da google transelate ga meg dette alternativet.Pink worm, please?????
Hahaha, hva skjer? Heldigvis legger de fleste servitørene godviljen til og serverer meg et glass med rosa vin. (uten ormer)

 

 

 

 

Supernerds x2

Jeg er nerd når det kommer til kamera mitt. Det har jeg med meg over alt. Man vet jo aldri når det perfekte objektet eller det nydelige lyset kan dukke opp. Derfor må kamera være parat til enhver tid.
Det "deilige" er at jeg har møtt min likesinnede. Stephanie er like nerd som meg, om ikke værre når det kommer til bildetaking. Til skrekk og gru for dem som er sammen med oss når vi begge to er med...

Vi knipser høyt og lavt, stiller inn blender og lukker. Stiller kamera her, og selvutløser der. Smil, følg med, ikke se i kamera, gå dit, holdt hånden slik.... Ja, jeg kan egentlig tenkte meg at det til tider er et mareritt når vi begge to er med ;) Men resultatet blir ofte fine bilder.....
...av oss selv!//....oi en koselig gate, med fint lys...

...her må vi ta bilder. Stiller kamera opp på det man kan finne i nærheten.

// Supernørds x 2 themself.// Til slutt fikk vi en fremmed dame til å ta bilde av oss. Det føltes litt som prosjektet til Dos Family "Have a stranger take youre picture"

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 Crêpe

I Frankrike spiser man ikke pannekaker, men crêpe. Det er en pannekake til middag og en pannekake til dessert. De serveres med alt av mat du kan tenkte deg, egentlig er det nesten som små supertynne pizzaer. 

 

På dagstur til Le Lavandou 

 ----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Vintagesommer

Sommeren er en perfekt tid til å bruke vintage. Hvertfall for meg, for det meste jeg eier av vintage er kjoler. Nå er jeg en kjoleperson og bruker det hele året. Men sommeren er herlig, for da slipper jeg store strømpebukser og jakker utenpå de fargerike kjolene.

Denne herlige 80-talls kjolen fant jeg på et marked i Frankrike. Elsker fargene på den og lommer i siden. Kjoler som har lommer er alltid en stor elsk for meg, jeg blir så glad når jeg ser at kjolen har lommer. Jeg kombinerer stort sett nytt og gammelt, så i dag hadde jeg på skinnsandaler og tynt "skinn" belte fra HM.
Innvesterte også i ny grønn klokke. Slike fargerike klokker er jo veldig populære for tiden. Her i sydenland finner man slikt så billig, så da tenkte jeg at jeg skulle kjøpe en. Jeg bruker ikke så mye klokke til vanlig, men kanskje jeg kan begynne å bruke det? Særlig også siden den ikke kostet så mye var det greit å begynne med noe enkelt. Jeg har uansett funnet ut at knallfargede klokker passer til alt!

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

På marked i Cavaliere

Mandager er markedsdag i Cavaliere. Derfor ble det en tur dit i dag. Her finner man alt man trenger og alt man ikke viste at man trengte.
 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Vintageshopping i FrankrikeI dag har jeg vært på vintageoutlet for å finne klær til butikken min "missM vintage".
Det er litt jobb å dra på vintageleting. Det dukker opp så mye ræl og mindre pene ting. Men alt er så klart øyet som ser og hva man liker og letere etter. Jeg fant hvertfall en god del skatter. Så jeg har kofferten full av ny-gamle klær som er klar for nye liv.
Det morsomste er å lete gjennom en haug av plagg, for å se om drømmekjolen kanskje ligger på bunnen. Noen ganger gjør den det, andre ganger ikke...

Gleder meg til å komme hjem med dem, fått tatt noen skikkelige bilder så jeg kan legge de ut til salgs :)


// Den store jakten er i gang!


 

 

FantastISk i alle farger

I går kveld var vi på isbar. Her nede i Cavliere har de virkelig en smak for alle. Mmmmm, man kan nesten se seg blind på alle smaker. Men likevel ender jeg alltid opp med den samme. Min favoritt er nemlig den med kaffesmak...


Islykke, is i hånden og is på fingeren. (isringer er forresten fra Tonje Mikkelsen som selger på Epla)

Like fort som isen kom på bordet, var den jammen borte.... Tomt. Det var på tide å gå hjem :)
 

 

 

Changing room 10th edition

Da jeg var i Barcelona i vår, bodde jeg på et utrolig kult hotell, chic&basic som lå veldig sentralt i Born området. Etter turen dit ble jeg fan på facebooksidene deres. Der kommer det stadig oppdatering om eventer og ting som skjer. I morgen lørdag kommer det masse klesdesignere til hotellet.

For 10. gang arrangerer chic&basic hotell Barcelona Changing room.
Utrolig kult og morsomt konsept. 25 designere inntar hvert sitt hotellrom, hvor de stiller ut og selger sine klær. Her kan  hvem som helst komme for å prøve og kjøpe noe fra unike designere. Det kommer til å være DJ's som spiller, masse folk og servering av tapas og øl.Skulle så gjerne ha vært der selv og fått dette med meg. Men det arrangeres to ganger i året. Så kanskje neste gang. Gå på changing room sine nettsider og se alle designerne som skal bidra dette året med sine kolleksjoner!
Er du i Barcelona 2. juli ville jeg tatt turen innom chic&basic hotellet for en spennende opplevelse! Jeg elsker måten de promoterer hotellet på og måten bildene blir tatt.

Bli fan på facebooksiden til Changing room.
Bli fan av chic&basic.
Sjekk ut changing room sine nettsider.

 ONE HOTEL, ONE DAY, TWENTY-FIVE DESIGNERS

With this leimotiv, Changing Room introduces limited productions from 25 of the best creators in the national and international design scenes. From the most classic to the most experimental designers, this platform incorporates different tendencies and styles, while offering a more intimate rapport between a public interested in new fashion and creators who ascertain their talents.

Changing room, as every six months, comes back to Barcelona, but this edition is very special since the actress Nora Navas is the image of the event.As in every edition, 25 fashion designers will sell their collections in the chic&basic Born hotel rooms. Sello Avenue, as usual in the changing room, will be in charge of the music in the common area and will present the performance of the coolest DJs in Spain at the moment.

 


Blogglisten

missM

missM

30, Asker

Hver dag består av små eventyr, ser du dem? Jeg ser mine gjennom kamera, iført en kjole fra en tid som ikke lenger finnes. På kjøkkenet med respatexbord oppstår det herlige spiselige kreasjoner. Mens jeg av og til tar en reise til det ukjente. Alle bildene i bloggen er tatt av meg © (med mindre annet er oppgitt) Bare å spørre hvis du ønsker å bruke dem til noe.

Kategorier

Arkiv

hits