juli 2012

Når jeg ikke blogger tar jeg ikke bilder

Jeg har jo holdt på med blogging i, tja 3-4 år (herlighet, er det så lenge?)
Men kjenner nå at det kommer til et pungt man blir litt lei... Så jeg har nå hatt noen uker pause, som har vært kjempedeilig :) Men det jeg merker er at når jeg ikke blogger tar jeg ikke bilder. Normalt har jeg med kamera mitt over alt, tar litt bilder, "dokumenterer" hendelser for å vise de frem. Men når jeg ikke har noe steder å legge dem ut eller vise dem frem ender det opp med at jeg ikke tar bildene... Det er jo litt synd, så jeg fant ut at jeg må jo egentlig bare fortsette å blogge så jeg kan fortsette å ta bilder ;) Jeg synes det er veldig gøy å gå tilbake på bildene å se tilbake i tid på hva jeg har gjort før. Helst via bilder, men også noen ganger når jeg går tilbake i bloggen dukker det opp morsomme ting jeg nesten hadde glemt...

Nå har jo ikke sommeren i år vært så mye å skryte av så langt da...
Så det har egentlig ikke vært så mye å vise frem når jeg tenker meg om likevel ;)  Fant et bilde fra da jeg var i syden, blir ikke noe sydentur i år virker det som. Selv om jeg ønsker det aldri så mye;)

oppdagelse - nytt - instagram

 

INSTAGRAM
Det er jo ikke nytt, men jeg har nettopp tatt det i bruk. Det er nesten et år siden jeg registrerte meg der, men jeg har ikke helt skjønt hvordan man skal bruke det før nå. Det var jo ingen av mine andre venner som var der, og nå har det kommet til mange flere, da er det litt mer morro :)
Så denne sommeren har jeg instagrammet i stede for å blogge!

For de som ikke vet hva instagram er, kan jeg fortelle at det er på en måte som twitter.
Bare at på instagram tar man bilder av det man gjør eller vil fortelle i stede for å skrive det med tekst. Det er jo helt perfekt for meg. Jeg elsker å ta bilder, men hater å skrive ;) Tok litt i der, men jeg er mye bedre på å fortelle historier visuelt en med tekst!

Er du på instagram?
Har du lyst til å følge meg?
Jeg har brukernavn mariannewahlberg. Bare å follow meg  hvis du har lyst!


Ikke mitt instabilde, det har jeg stælt her.

sommer - ferie - utetid

Yeeee, vi har kommet til juli. Hvem skulle trodd det? Kjennes ikke sånn ut hverken på temperatur eller kropp.
Men ferie blir det nå uansett :D
Jeg tar et par uker ferie fra bloggen også, lite internett og mye utetid er "dårlig" kombo sammen med bloggig ;) Ønsker alle sammen en riktig god sommer!

Jeg blir nok å legge ut et par bilder på instagram, så det er mulig å følge meg der.
Søk på navnet mitt der: mariannewahlberg

 
hits