august 2010

En liten pause

Det blir nok en liten pause fra meg fremover nå.
Jeg fikk plutselig et tilbud om en eksotisk tur som jeg ikke kunne si nei til...
Og vips så hadde jeg plutselig enda lengre sommerferie :)

Kommer tilbake!I'll be back;)
Now I'm going on a little vacation....

Superfin Solfylt Søndag

I dag har det vært en fin søndag, jeg har jobbet. Men det gjorde ikke så mye, for det var en fin dag å jobbe på. For de som ikke vet hva jeg jobber med kan lese litt om det HER.

Vi dro til Aker Brygge hvor det var fult av folk og liv. Det var noe som het Mela der. Det har jeg ikke hørt om før, men det var ganske spennende. Flerkulturelt arrangement med masse boder hvor man fikk kjøpt mat fra mange spennende land, samt litt klær og en del annen informasjon om hvordan det er i enkelte land.

Så lå vi å kosa oss en god stund i parken ved Akershus festning.
Før vi avsluttet en fin dag på Fridays på Aker Brygge :)


// Her var den kjempefine og fargerike Mela bilen.

// Jeg kjøpte meg Kashmiri te. Det var melk, pistasjenøtter og kashmirblader i den, derfor fikk den sånn fin lyserosa farge.

// Jeg er ikke helt sikker på om jeg likte karshmir te, det smakte litt søtt, men samtidig ikke. Det var en spennende smak, men jeg klare ikke å bestemme meg for om jeg likte den eller ikke.// Så lå vi i gresset og slappa av og kosa oss en stund.

// Herlige gresset.

// Jeg hadde så klart med kamera og tok noen bilder.

// Jenta jeg jobber for og en kammerat av henne. Vi koser oss på Fridays.

// Jeg var så sulten da hamburgeren kom at jeg glemte å ta bilde av den, men jeg fikk likevel et bilde av det beste som kom til slutt ;)
Today I spent my workingday at Aker Brygge. The wether was perfect, and so much happening. It was the perfect sunday...All my friends are dead

Som grafisk designer kommer man borti mye rart og sykt, men man liker også mye rart og sykt. Jeg elsker disse bøkene, de er så morsomme...

Hehe, bare coveret på denne boka er jo hysterisk morsom. Bilde av en dinosaur og så er alle vennene døde, stakar!
Boka handler litt om vennskap....
...eller ikke.


En annen morsom bok er Selfish pigs. Hahaha, det er bare å slå opp på en tilfeldig side og få seg en god latter. Maken til frekke og egoistiske griser skal du lete lenge etter.
Siste men ikke minst har vi den store boka om løgner man kan fortelle barn. De tror jo på alt likevel, jeg har begnyttet meg av et par av tipsene i denne boka, det er like morsomt hver gang, så får vi se om jeg blir avslørt en gang når de blir voksen ;)


These are some of the most funny books I know ;)

Jeg kjører kombi

Jeg har en stund vært på utkikk etter min min nye sykkel som er gammel. Altså jeg har ønsket å kjøpe en gammel modell. Noen sykler fant jeg, men prisen på flere av dem var skyhøye. Det var ingen under 1000kr og noen av dem gikk for over 2000kr. Så mye hadde ikke jeg lyst til å betale for en gammel sykkel.

Men så dukka denne opp for 300kr så jeg måtte bare slå til, var ikke helt modellen jeg ønsket, men den var grei nok til den prisen. Etter et strøk med maling ble den også veldig fin.

Så er jo "loven" slik at når du først har funnet det du har letet etter, så dukker det du har letea etter opp over alt. Jeg fant MANGE andre sykler, noen litt billige og noen litt dyrere. En av de jeg møtte på som hadde sykler var Sykkelfrank.
Sykkelfrank vet jeg ikke helt hva driver med, men sykler er hvertfall en av tingene. Han hadde flere kombisykler fra slutten av 60-tallet og begynnelsen av 70-tallet.

Etter mye frem og tilbake endte det opp med at jeg "måtte" kjøpe en kombisykkel av Sykkelfrank. :)My new old bike :)

Indisk aften

I går ringte jeg Wenche, som har besøk av søster Merethe (ja hun er både Wenches søster og sykepleier)
Så sier jeg; "La oss ta en skikkelig kosekveld og bestille indisk mat fra Haveli".
Til svar får jeg; "Nei vi har spist i dag"
Jeg kjente skuffelsen synke dypt inni meg, tenk å ikke ha lyst på indisk mat???? ;)

Likevel tok jeg turen opp til Wenche, og det ble noe mat på meg. Ikke akkurat det jeg hadde håpa på, men men....


// Litt indisk stemning med fine lys.

// Litt indisk stemning med fargerik tallerken. Men istede for indisk mat ble det pizza.

// Ingen indisk stemning med å drikke bon aqua.


Today I wanted indian food. But instead I got pizza....
The disapointment was huge! ;)

I min 60-talls badedrakt

For en tid tilbake fant jeg en liten skjønnhet på e-bay. Den var mørkeblå med store røde og hvite prikker på. Det var en badedrakt med knapper og skjørtekant. Drakten var bare så søt at jeg måtte ha den.
Jeg ble ren litt foreska i denne saken anno 1964.
I found this funny and sweet swimmingsuite on e-bay. It's from the 60's.

om jeg var deg og du var meg

Noen ganger lurer jeg på hvordan det hadde vært å være noen andre.
Hvorfor ble akkurat jeg meg? Hvordan hadde jeg tenkt om jeg var deg? Tenkt hvis man en dag kunne byttet og vært en annen person. Ville man opplevd verden på samme måte da? Ville man sett farger på den samme måten? Man ville hvertfall fått ett nytt perspektiv på ting, tenk hvis du ble en person på 1,20 eller 1,90. Da ville man mest sannsynlig ha sett på ting fra en høyere eller lavere vinkel en tidligere.

Ville man hatt de samme faktene og væremåten hvis man var en annen person?
Ville man gå gått på den samme måten? Veldig mange mennesker har en karakteristisk gange, man kan kjenne dem igjen på flere meters avstand.

Tenk om man ser ting anderledes hvis man har andre farger på øynene? Kanskje alle de grønne trærne jeg ser egentlig er røde, det kommer bare ann på hvem som ser dem, og vi har jo alle lært at trær er grønne. Men kanskje grønt for meg er rødt for deg?
Tenkt om man hører ting anderledes også da?
Tenk om....


Hva tenker du om å være en annen person?

I'm at the office

Det er ganske kult å si; Jeg drar på kontoret.
Bedriften vår har nemlig fått eget kontor og i dag var adre dagen. Vi har fått utrettet mye i bedriften, begynt å få inn litt møbler, omøblert litt på det som var her fra ført, hengt opp litt plakater og hatt besøk av en venninne. Ja, bedriften begynner virkerlig å ta form ;)

Pur Design er et byrå hvor vi jobber med visuell kommunikasjon. Vi er ikke helt i gang enda, men det blir bra når vi er ferdig med det innledende arbeidet.
Foreløbig ser vi bare kule ut bak pulten vår ;)


// Prøver å se ut som jeg jobber med noe hemmelig.// Søte Solveig kom på besøk! (Se Solveig, du er på internett ;))

// Vi har også klart å rote til pulten ganske greit, så alt føles som hjemme.


Our first day in our new office. Soon the graphic design agency will be up running.

The Crazy Unit - du kan vinne

Har du hørt om The Crazy Unit? Ikke? Da er det jammen på tide at du blir kjent med disse skapningene.
Det er en gjeng med crazy dolls eller ugly dolls om du vil, skapt av Susann, eller Susi som hun også kalles. Dukkene er alle helt unike og har hver sin fantastiske personlighet som henger fast i dyret. De er laget av gamle stoff og klesrester, så alt er 100% gjenbruk, noe som gjør dukkene ekstra spesielle!

// Bildene er lånt fra Susi sin blogg.


Vil du lese historien om en av dukkene, Moril, som har vært på reise, kan du klikke HER. Historien er så søt.
HER kan du også lese litt mer om resten av historien til The Crazy Unit og hvordan du kan skaffe deg en personlig dukke.

Eller så kan du bli med på Susi sin konkuranse om å vinne en! Wohoo :D
Hun skal gi bort to stk, og du kan skaffe deg lodd på flere måter, så sjekk ut bloggen hennes HER om hvordan akkurat du kan vinne!
// "Black Eyed Bip" eller "VimsePetronella" kan bli din!!!
Click on Susi's blog and find out how you can win one of her Crazy Unit dolls. They are just so faboulus crazy! I want them all for my selv...

Like a picknick in the park

I dag var det piknik i Frogneparken, sammen med Wenche og hennes søster Merthe og vovven Uma.
Herlig dag med (halv)herlig vær. Det begynte med litt overskyet og noen få duskende regndråper, før skyende delte seg og sola stålte gledelig ned på oss!


// Statuer i Frogneparken som man aldri blir lei av å se på.

// Musikk må til

// Mmmmm, deilige frukt og bær.// Såååå kom sola og skinte på min hatt....// Ingenting er som å dyppe tærne i grønt gress.
Today we went for a picknick in the lovely Frogneparken. When the sun started to shine it became a wonderful day. With fruits and music and fun.
hits